Aynen aynen Go kart yapalım. Zaten yine 6-7 kişi oluruz maksimum. O rakamla da Go Kart iyi gider.
Aynen aynen Go kart yapalım. Zaten yine 6-7 kişi oluruz maksimum. O rakamla da Go Kart iyi gider.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ek bir seçenek "Paintball". Ama sıcakta fena terletir o ayrı mesele![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Halı saha olursa ayrı bi zevkle gelirim![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Go kart işi çok pahalıya patlar.
Samsun da 7.5 lira. İstanbul'da ?
Ben de halı saha'dan yanayım. Bence önce bir gelecekler belirlensin, sonra organizasyonda karar kılınır![]()
Ortalaması 5 dk 10 TL gibi ücretleri var genel olarak.
Halısaha yapmamız için 12 kişi gelmesi lazım. Gelir mi bilmiyorumŞu an mesaj atanlardan bile gelemeyecek olanlar olur illaki.
Halısahaya gelebilirim. Ama yeri çok önemli
Football is simple,but Football Manager is not
Halı saha tamam desekte sahanın yeri gelecek kişi sayısındaki en büyük etken ama Aygün'ün kaleciliği için her türlü gelinir yani![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bence de go kart çok pahalıya patlar beyler. Gelemeyecegim ama go karta gittim gideceğime pişman oldum. Hem süre az hem de para sıkıntı
Halısaha yapın siz halısaha![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Paintball olsun gelip bazılarına şarjörü boşaltıyım![]()
Avcılar'a gelin LaserGame oynayalım ama yedek t-shirt falan getirin![]()
Valla ben aslında paintball oynamayı çok istiyorum ama daha nasip olmadı.Onun fiyatları nasıl? GoKart'ın çok pahalı olduğunu biliyorum.Verdiğin paranın hakkını pek alamıyorsun.Ayrıca halısaha için hem Anadolu'dan hem Avrupa'dan gelecekler için ortak nokta belirleyebiliriz.Mesela köprünün orada,metrobüs ile gidilebilen bir halısaha var.
So what?
Saike
Halısaha zevkli olur hem bakarsiniz gelirim![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Şimdi halısaha yapsanız kaç kişi var hazır da gelecek ?
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Aygün geliyorsa kesin gelirim![]()
Halı saha olursa tarihi de belirlensin de ona göre kesin birşey söylerim. Yarın tatile gidiyorum , tatil dönüşü de işe başlıyorum.Uymayacaksa boşa gelecem demeyeyim.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ben 13 temmuz cuma akşamı buradan otobüse bineceğim. 14 veya 15 inde yapılabilir.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Evet gençlik napıyoruz ? Cumartesi sabahı oradayım inşallah. Artık ayarlayalım resmen birşeyler.
Cumartesi sabah geliyon daha Cihan dur bi dinlen, yol yorgunluğunu at sonra buluşuruz![]()
Tamam işte ben Cumartesinden itibaren İstanbuldayım. Ayarlayalım ya pazar ya da öbür hafta sonu yapalım birşeylerGerçi ben sizin için cumarteside gelirdim de siz bilirsiniz
![]()
Beylerbeyinde top oynamıştık bi keresinde. Karla karışık bi şeyler yağıyordu üzerimize![]()