Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 284 sonuç

Konu: FM 2007 'den beklentileriniz? 2007 En iyileri Kimler Olabilir?

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

messi olabilir..bide tabi FATiH sulTAn TekkE..

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Default F M 2007'de keske sunlarda olsa...

mesela, cok ama cok onemli bi mac kazandin!!!
    ya da bir uefa kupasi aldin,
    ya da bir sampiyonlar ligi kupasi aldin,
    ne bilim bir derbiyi cok super oynayarak kazandin(fark attin)

mac biter bitmez futbolcularin saga kernarlarina dagilip gruplar halinde sevinc yapmalari, hemen kapalmamali o an !!! sahayi turlamalilar !!!
    hatta yorumlar devam etmeli, kimin ne yaptigini anlatmali o sevinc aninda !!!

hatta madalya torenleride yapilmali, siyah pullar olmali 4-5 tane yanda tum takim bir sirada sira sira kupanin yanindan gecmeli falan filan guzel degilmi yaw !! offf offf

ne oyle, kupa aliyoz madridi 1-0 dan 4-3 yeniyoz, ama oylesine cukkk diye icimize oturuyor resmen hic bisey yok hep ayni yorumlar,,

yaw mac biter bitmez futbolcular ordan oraya kosmali, hatta sende sahanin icine girmelisin, yedekler sahaya kosmali,, bi kac dakika dsevam etmeli, gunumuz sevinc olaylari, iste,, turlu turlu ayarlarlar ekleyebilirler off offff

tabiki bir dortken kutu olamli biciminden tabiki, benzetebilirler, yani MADALYA TORENINDEKI o kursuye cikislari varya hehehe

Bu Konu baştan açılmıştı sanırım. Ama yinede yorumumu yazayım. Fm Biraz hızlı oLsun diğer maçlar hep arka planda oynansın ve hızlı bıtsınler.. Birde 2006 da ciddi bir ofsayt hatası var. O düzeltilsin.

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    Bu Konu baştan açılmıştı sanırım. Ama yinede yorumumu yazayım. Fm Biraz hızlı oLsun diğer maçlar hep arka planda oynansın ve hızlı bıtsınler.. Birde 2006 da ciddi bir ofsayt hatası var. O düzeltilsin.
    Aynen katılıyorum hız sorunu çözsünler başka birşey istemem 50 senelik kariyer deneyeceğim yapamıyorum.

walla çok doğru dedin yusuf islam.samanyolu sana gelince o ofsayt hatası benim hiç başıma gelmedi nedense

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    abi aynen ya su oyun özellikleri azaltılmadan birz daha hızlı olsun baska ne istenir?
    ve benim de cok golum ofsayt yuzunden iptal oldu

Arkadaşlar taraftarlar da olsun demiş 2d de.Çok ii olur bence!Ronaldinho'yu ii yapmamışlar onu daha ii olabilir.2d çalımlar,goller biraz daha estetik olabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sobis süper olacak çünkü bu adam 2002 de kakanın 2003 de robinhonun 2004 de alexin aldığı ödülü aldı bu adam 2006 daki kerlon gibi olacak

Bence arsenal li Frences Fabregas potansiyel degilde bi yıldız olarak cıkacak

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sponsor konusu genişlesin maç içi ve maç başlamadan yeni gol pozisyonları eklensin ezberledik bi de maçatn sonra mesela bi golü gerçek 3d adamlarla izlesek güzel olur antreman bölümü gelişsin

bir gün herkes FENERBAHÇE'li olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ben fm 2007 ozelliklerine baktım bence muthiş bir oyun daha geliyo..
    yine sandalyelerinizden(veya koltuk) kalkamayacaksınız o kadar diyeyim..
    ben bi bakmanızı tavsiye ederim..

ayrıca 3d fm'de uygulanmayacak....
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Default inş...

en çok istediğim oyunda menajer olarak kulupten aldığım haftalık paranın bi banka hesabında toplanması ve bu parayla kendime ufak kulupler satın alabilmem veya herhangi bi futbolcunun lisans haklarını satın alabilmek olucaktır

ben ilk başta 3D olayına karşıyım ya o iyice kasar pc yi bence böle daha iyi bazı arkadaşlar messi daha iyi olsun demiş adam daha nasıl iyi olur anlamadım ya ben gökhan güleç ve muhammed i merak ediyorum gs nin gençleri iyi olcak bjk nin gençleri yani türkiyeden baya bi topcu alacaz 2007 de gibi geliyo bana

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

1-Sponsorluk anlaşmalardan elde edilen gelir arttırılmalı.
    2-Maçtan sonra menajer maç hakkında genel bir yorum vermeli.
    3-Daha çok genç yetenek eklenmeli.
    4-Özellikle maçta sakatlanan futbolculara yapılan faullerde bir kırmızı kart çıktığını hiç görmedim. Bu konuda mutlak bir düzeltilmele yapılmalı.
    5-Kulüplere saha kapatma cezaları maçta nadir de olsa verilmeli. Para cezaları da öyle..
    6-Oyunda antrenman konusunda bir takım düzenleme yapılmalı (Örneğin antrenman saatleri,izin günü)

Bu özelliklerin oyunun gerçekçiliğini büyük ölçüde geliştereceğine inanıyorum.

Quote Originally Posted by rsanchez
    en çok istediğim oyunda menajer olarak kulupten aldığım haftalık paranın bi banka hesabında toplanması ve bu parayla kendime ufak kulupler satın alabilmem veya herhangi bi futbolcunun lisans haklarını satın alabilmek olucaktır
    aynen katılıyorum

Yeter bu zlatan'dan çektiğim. Ne zaman Juventus'la oynasam, Juventus'a değil İbrahimovic'e yeniliyom. Bu adamı bu kadar abartmasınlar. Bir de ronaldinho'yu daha iyi yapsınlar.Adam bazen Barcelona'da bile yedek kalıyor,yakışmıyo. Bir de Türk futbolunda çok iyi yetenekler var. Mesela Nuri Şahin bence lionel Messi kadar yetenekli ama oyunda o kadar da iyi değil. Bence Türkiye Liglerinin daha iyi araştırılması gerekli.

Quote Originally Posted by rsanchez
    Bencede çok güzel olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

messiyi nuri şahini kerlonu ronaldinhoyuyu dahası cristiano ronaldoyu cok daha iyi bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

kerlon, ronaldinho ve cristiano ronaldo 2007 nin en iyi oyuncuları olmasını,,,,
    ronaldo ve ibrahimoviçin özellikleri düşürtülmesini bekliyorum
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

kardes ronaldo neden o da iyi oyuncu!!!ayrıca ibrahimoviç çok buyuk bi yetenek

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by alexx20fb
    kardes ronaldo neden o da iyi oyuncu!!!ayrıca ibrahimoviç çok buyuk bi yetenek
    kardeş ronaldo malum kiloları yüzünden oynıyamıyor yani adamın kilosu göz önünde bulundurulursa bir kaç özelliğinin düşmesi gerekir
    ibrahimoviç çok iyi bir oyuncu ama özellikleri oyunda çok fazla abartılmış bir durumda özellikleri gerçeğe yakın olsun hesabı yani
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

e gana milli takımıyla oynadığı futbolla nasıl iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi
    gelecek vaddeden ön liberolardan birisi olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by tosunpasa
    kardeş ronaldo malum kiloları yüzünden oynıyamıyor yani adamın kilosu göz önünde bulundurulursa bir kaç özelliğinin düşmesi gerekir
    ibrahimoviç çok iyi bir oyuncu ama özellikleri oyunda çok fazla abartılmış bir durumda özellikleri gerçeğe yakın olsun hesabı yani

kardes haklısın kabul ediyorum!!!

bence iyi olması gereken oyuncular ishak topçu(eskişehirsporda)
    patrick vieira henry gökhan güleç
    3d cok cirkin olur.medya daha abartılı olursa daha iyi olur.birde ikinci lig takımlarına özellikle türkiye de biras daha detay katılsın

Default merhaba

siteyi uzun zamandır takip ediyorum..ama ilk mesajımı şimdi atmak nasip oldu.. walla açıkcası 2007 de oyunda birçok yenilik var gibi ama italya liginin cezalar nedeniyle tadı kalmayacak gibi..bizim ne gühanımız vardı yaa.. bide yeni oyunda kornerden gol atabilmek istiyorum.. Dediğim gibi ilk mesajım olması nedeniyle konu başlığıyla ilgili bi hata olduysa affola..

Ya fm2007 editörleri oyuncular için gereken ayrıntılara dikkat edecektir zaten.Ben onun dışında trasfer teklilerindeki abartılı rakamların azaltılmasını istiyorm.Mesela 20 milyon euroluk bir adam en az 40 a geliyor.VEya 38 milyon euroluk adriano 90a yakın bi teklife geliyor.Bunlar dışında küçük tekliflerde de bazen sorunlar oluyor.Bunların düzeltimesi gayet iyi olur.Ayrıca oyuncu olarak arda turan,özgürcan özcan,ferhat ve aydın,gökhan güleç gibi genç oyuncuların daha yüksek özelliklere sahip olacağına inanıyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

walla kardeşim bence çok süper bi oyun olacak sabırsızlıkla bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

messi'nin gücü artacak,galatasarayın dünya gözünde itibarı artacak john obi mikel adlı oyuncunun istatistikleri bencce tavana vuracak ve fiyatı yükselecek!!

walla bu sene oyunda kim genç ve YENİ dünya starı olur pek fikrim yok (messi adu falan bunlar oldu sayılır zaten) dünya kupasında bilinmedik pek genç yetenek yoktu pek ama fm ciler harıl harıl bulurlar gene gizli gençleri, ha aklıma geldi carlos vela yı iyi yaparlar sanırsam

messi
    nuri şahin
    fabregas

mARCO aURELİO DEİL mEHMET aURELİO YU beKLİYORrUM bİDE maÇ öNCEsİ kONuŞma fELAN

Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri