Bu yıla fırtına gibi girmişsin taktik oturdukça ve takım uyumu yakalandıkça daha iyi olacaktır bu sezonu dikkatle takip edeceğim![]()
Bu yıla fırtına gibi girmişsin taktik oturdukça ve takım uyumu yakalandıkça daha iyi olacaktır bu sezonu dikkatle takip edeceğim![]()
Artık en kötü 2. olmalısınki seneye daha iyi birşeyler yapabilsein.Yoksa GS arayı baya açacak.
3 asist yaptigi Bjk macinda Amc'de oynuyordu. Rolude herzaman inside forward'dir, kanatlarda attack amc'de support.
Sagolasin kardesim artik birseyler yapalim artik yoksa her sezon finans kotu diye kadroyu yeniliyoruz
Ikinciligi alirim gibi geliyor Musti ama birincilik cok cok uzak hedef. Bu sezonda bisey cikmassa seneye yildizlari satip genc adamlar alacam cunki bu finansin hali beni sarmiyor.
Böyle senin zorlandığını görünce oynamak geliyor içimden4-4-1-1 bir taktik yaptım.
Onur-Serkan-Giray-Bamba-Emerson-Olcan-Zokora-Colman-Volkan-Adrian-Janko şeklinde ama oyuna devam etmek nasip olmadı.Hatalar yüzünden.
Musti zorlanmada degilGs'in sampiyon olacagini bile bile niye gidip bi ton adam alalim borca girelim
![]()
Bende 4 büyükler mal mal boş transferle yapmaya devam ediyor açıkcası..
Besiktasin durumu zaten yok onlar alamiyor.
Fenerbahce 2 sezon oncesi 10cu bitirdigi icin anca toparlaniyor
Bizim yapabileceklerimizin limiti var
Ilk defa boyle transferler goruyorum bi Turk kulubunden, bizim isimizi zorlastirmasina ragmen hosuma gitti.
Maç bitimi resim paylaşırken golleride kimlerin attığını gösteren resmi yüklesen daha iyi olur bence
Bu takim neden 10 kisi kaliyor arkadas. 21ci dakikada 10 kisi kaldik ve sonuc iyi oynamamiza ragmen maglubiyet
Partizan deplasmani once takima biraz moral geldi tek bir sorun var oda bugunki macta sakatlananlar. Traore 6-7hafta ve Olcan 2-3ay.
Bugun hakem seyircinin baskisi altinda kaldi ve bize karsi bir tavir sergiledi buna ragmen oyuncularim buyuk bir mucadele vererek burdan galibiyetle ayrilmasini bildiler. Simdi tek dusuncemiz hafta sonu oynanacak Genclerbirligi maci
mac sonrasi taraftarlar maglubiyete boyle tepki gosterdi
20 saniye golu yedikten sonra durumumuzu hic iyi gormedim cunki hafta icinin yorgunlugu vardi ama oyuncularim beni yanilti ve muthis bir oyunla maci aldi.
KADLEC 4 gol ile yildizlasti
Zorlu bir donemecin baslangiciydi bu mac. 6 gunde 3 mac yapacagiz, ilkini istedigimiz gibi olmasada kazandik.
Simdi Fiorentina deplasmanina ucuyoruz
Zorlu donemec demistik, maclari alacagimizi soylemismiydik
2de2. Fiorentinayi deplasmanda yeniyoruz hemde EZEREK !
Simdiye kadarki yildizimiz. Muthis hizi var sag kanatta alda at dercesine ortalar yapiyor. Kiralik bir oyuncu ama sezon sonu bonservisi icin gorusecegiz
Son viraji iyi alamadik. Okadar yorgunluga ragmen aslinda iyide oynadik ama olmadi. Telafisi var bunlarin. 5 gun sonra nagmaglup Fenerbahce ile oynayacagiz evde
Kadlec'in Bursaspor macinda sakatlandi ciddi degildir demistim ama 3-4 ay yok oda. Takimda natural forvet kalmadi, sezon basi Samed Yesili kiraliyacaktik Fenerbahce araya girmisti.
Mecburen genc takimlardan 1-2 tane oyuncu A takima koyduk, Fenerbahce macinda Emre Gural forvette oyniyacak oda sakatlanmasa.
Sakatliklarda lideriz
Eksiklerimize ragmen oyunun buyuk bolumlerinde Fenerbahceyi kendi yari sahasina hapsettik ama bu yeterli olmadi. Volkan muthis mac cikararak bizim gollerimize engel oldu uzgunuz.
Herşey iyi başlamış ama son 2 yenilgi işleri bozmuş. İnşallah takımın morali bozulmazda galibiyetlere devam edersin![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Giray antremanlara basladi, Traore'de haftaya basliyacak onlar geldiginde daha iyi olacagiz. Bursa Fener maclari cok beceriksizdik kale onunde yoksa 2 mactan 4 puan bekliyordum.
Isten geldigimde evdeki Fiorentina macimi oyniyacam, kazandigimiz taktirde gruptan cikiyoruz 4.cu macin sonunda. Diger karsilamalarda yedekleri oyuna sureriz
birşey soracağım sanırım Türkiye'de 1 sezondan fazla oynayan bi sen varsın...
yabancı durumu ne oluyor...
malum 6+0 , 5+0 muhabbetleri var...
Fio deplasmanı muazzam, bu kadar çok sakat vermen, sakatlıkları daha çok maçlarda mı alıyosun yoksa antrenmanda mı ? Son olarak Max Gradel ligimiz için rüzgarın oğlu gibi yapacak o kadar yani : )
...
Sakatlıklar çok şanssız olmuş ama olsun yılma lig uzun maraton.Uefa'd da iyi gidiyorsun zaten orda sıkıntı olmaz.
Fiorentina'yi futbol anlaminda yine ezdik ama skora yansitamadik. Kisisel hatalar yuzunden kaybettik. Halen lideriz ve gruptan lider cikacagiz.
Kasimpasa bizim basimizin belalarindan biriydi, maglup duruma dusmemize ragmen cok zor bir deplasmandan 3 puan cikardik.
Yine maglup duruma dusup maci cevirdik. Konsantrasyon problemi yasiyoruz ve oyuna sonradan isiniyoruz.
Maglup duruma dustuk YINE, one gectik, kirmizi gorduk buna ragmen +1 daha gol attik ve sonradan sacma 2 gol yiyerek burdan 1 puana razi olduk.
Bi Emenike neler yapabiliyor gorduk adama bosuna 26m vermemisler