Hocam bizim ligde takımı yukarı çıkarınca takıma lig atlatan hocayı kovuyorlarya senide burda kovmasınlar![]()
Hocam bizim ligde takımı yukarı çıkarınca takıma lig atlatan hocayı kovuyorlarya senide burda kovmasınlar![]()
O olay bi Turkiyede olurUdinese taraftarlari tesisleri basar beni gondermeye calissa yonetim
Ezberlettim hepsine
SIYAH !
BEYAZ !
EN BUYUK UDINESE !![]()
hocam şaka bi yana iyi toparladın takımı
Okadar adam gitmesine ragmen kesinlikle iyi isler yapiyoruz. Sportif direktorum ve yardimci antrenorumunde emegi buyuk, rakiplerimizi nasil sahada durduracagiz cok iyi analiz yapiyorlar.
Hic iyi olmadi bu !
Su aradaki puan farkini acsak Cesena ile varya cok daha iyi olacakhic rahat degilim boyle, bi serinin baslangici olur insAllah.
Simdide farkina vardim Cesena beni takip ediyor fiksturdeyani bizi yenenin morali yukseliyor ve Cesenadanda puan aliyor Crotoneun yaptigi gibi
![]()
Bu mactanda sapa saglam ciktik lideriz oylede goturmek istiyoruz !
Vuruyoruz kiriyoruz ve maclari aliyoruz. Futbol degil 3 puan onemli !
Bu is burda biter, sampiyonlugu daha kimseye vermeyiz heralde
Serie B heyecanlı bir lig. Tabi Udinese için biraz alt lig oluyorEğer hem kanattan akıp gidebilen hem iyi orta açabilen birini ararsan " Karim El-Hany" e bakmanı tavsiye ederim. Hatta yıl olmuş 2015. Profilini de paylaşabilirsen sevinirim
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Sampiyonluga bir adim daha yaklasiyoruz
Serie A icin yeterli degil
Ben alınca geliştiriyordum da boşta kalınca bildiğin çöp olmuş![]()
Ve Genoa kaybediyor, Sampiyonlugumuzu ilan ediyoruz bitime 2 hafta kala
Hadi hayırlı olsun![]()
Serie B zaman zaman zorlu bir lig olabiliyor taaa ki hangi oyun felsefesinin uygun olduğunu buluncaya kadar. Ancak o taktiği bulunca önüne kimse geçemiyor![]()
Önümüzdeki sezona dikkatli başlaman lazım. Serie A ve Serie B arasındaki futbol farkına inanamazsın![]()
Turkiye ligi ve Sampiyon yine degismiyor
Napoli'de Gaygusuz donemi resmen basladi !
Ayrintilar geldikce paylasacagizzz
Oyuncu alışı 2.8 M £, satışı 28 M £, nereye aktı bu para?Bu arada tebrikler, çok iyi iş çıkarmışsın..
Napoli iyi takım ama ilerleyen zamanlarda genellıkle kilit oyuncularını satıyor.
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Öncelikle Napoli hayırlı olsun. Simge oyuncular gittikten sonra yeni Napoli'yi merak ediyorum doğrusu
Yeni takımında başarılar Adaş. Sistem değiştirdiğin zaman antrenman bölümünde daha fazla sistem üzerine çalıştır sisteme alışkın olmadıklarında çok problem oluyor gerçi alışsalar bile çok garip ya geçen 29 şut atmışım 17'si kaleyi tutmuş %61 topla oynama, rakip 5 şut atmış 3'ü kaleyi tutmuş 2-0 kazandıMotor işte. Son olarak Galatasaray benim oyunda da her sezon şampiyon oluyor ilginç : )
...