Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 170 sonuç

Konu: FM 2013 13.1.3 Güncellemesi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

acaba bendeki yeni kariyer açarken takım seçme ekranına geldiğinde oyunun donması sorunu giderildi mi çok merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

oyunucuların ve klüplerin istediği atsronomik rakamlarda bir düzletme oldumu acaba?

Quote Originally Posted by steave View Post
    sanırım agız tadıyla yenı karıyer acabılırım artık .
    yeni bir kariyer açılabilir ama ağıztadıyla olmuo malesef hala buglar dewam etmekte...

Şimdilik kanat ortaları bende çok gol olmuyor gibi fakat penaltı pozisyonları devam etmekte görünüyor...Bende durum bu...

Arkadaşlar çok acil birisi cevap verebilir mi lütfen, genel olarak 3d'de olumlu gelişmeler var mı bu yamayla birlikte? Hem grafiksel hemde oynanış açısından. Cevabınıza göre 13'e dönüş yapabilir ya da 12'ye devam edebilirim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tombul taho View Post
    acaba bendeki yeni kariyer açarken takım seçme ekranına geldiğinde oyunun donması sorunu giderildi mi çok merak ediyorum
    Giderilmemiş. Öyle bir şeyin sorun olduğu bile bilinmiyor sanırım.

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    oyunucuların ve klüplerin istediği atsronomik rakamlarda bir düzletme oldumu acaba?
    Hayır olmamış. O olaylar aynen devam.

Quote Originally Posted by Bohater View Post
    Arkadaşlar çok acil birisi cevap verebilir mi lütfen, genel olarak 3d'de olumlu gelişmeler var mı bu yamayla birlikte? Hem grafiksel hemde oynanış açısından. Cevabınıza göre 13'e dönüş yapabilir ya da 12'ye devam edebilirim
    3D ile ilgili herhangi bir değişiklik yok. Sadece oyuncuların sevinç gösterilerinde bir farklılık var. Oynanış açısından bir sürü hata giderilmiş.
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tesadüf müdür bilmem. Ama maç motorunda hiçbir garipliğe rastlamadım güncellemeden sonra.

Yine Crash Dump hatası vermeye devam etmektedir..Bilgilerinize....

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Giderilmemiş. Öyle bir şeyin sorun olduğu bile bilinmiyor sanırım
    göya oyunu orjinal alıyoruz başımıza neler geliyor? ondan sonra da ne oyundan keyif alabiliyoruz ne de oynayabiliyoruz. üstelik Sports Interactive'in bunun farkında bile olmayışı insanı sinir eden mevzulardan bir tanesi.

yani internetten deneme amaçlı (sadece çalışıp çalışmadığını görmek için) indirdiğim torrent dosyasındaki FM2013'ün çalışıp orjinal aldığım FM2013'ün çalışmıyor olması herhalde bişey söylememi gerektirmez diye düşünüyorum. herşey açık ve ortada malum.

bu kadar senedir hem araştırmacılık hem de yöneticilik yaptığım oyunda böyle sorunlar olması gücüme ve zoruma gidiyor ve sinirlendiriyor açıkçası.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

göya oyunu orjinal alıyoruz başımıza neler geliyor? ondan sonra da ne oyundan keyif alabiliyoruz ne de oynayabiliyoruz. üstelik Sports Interactive'in bunun farkında bile olmayışı insanı sinir eden mevzulardan bir tanesi.

yani internetten deneme amaçlı (sadece çalışıp çalışmadığını görmek için) indirdiğim torrent dosyasındaki FM2013'ün çalışıp orjinal aldığım FM2013'ün çalışmıyor olması herhalde bişey söylememi gerektirmez diye düşünüyorum. herşey açık ve ortada malum.

bu kadar senedir hem araştırmacılık hem de yöneticilik yaptığım oyunda böyle sorunlar olması gücüme ve zoruma gidiyor ve sinirlendiriyor açıkçası.
    Sizin kendi bilgisayarınızdan kaynaklanan bir durum olmasın bu? Orijinal mi windows mesela? Ben yıllardır ne crash dumps ne en ufak bir sorun almadım oyunun çalışmasıyla ilgili mesela.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

PC kaynaklıdır zaten crash dumps hatası. Ben de kendi laptopımda yıllardır bir kez bile almadım bu hatayı. Ama masaüstüne yüklemiştim geçen yaz. Orda vermişti hata.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Virüsle de alakalı crash dump.
    Önceki serilerden satın almadan oynadığım bir tanesinin exe dosyasına virüs bulaşmıştı ve fm.exe oyun açık kaldıkça daha çok ram yemeye başlıyordu. En son ramler dolunca crash dump hatası alıyordum.

Benim Windows'um orjinal. Senelerdir laptopta da masaüstünde de oynarken hata veriyordu, hala veriyor. PC kaynaklı denilip duruluyor, ama bu pcdeki kaynağın ne olduğu bir türlü çözülebilmiş değil.

%70 lik kesimin bilgisayarı sorunlu da bi tek senin oyunun mu sağlam SI? Bırak bu işleri.

Quote Originally Posted by erayaydemir1903 View Post
    Hocam kapsamlı da oyna yapıyorlar orta ama sen görmüyor olabillirsin
    Yok be müdür, tam maç izliyorum kornerler dışında orta yok diyebiliriz yani... 1-2 tane o da zorla artık "napayım bari orta açayım" kafasıyla açılmış ortalar. Maçların analizlerine de bakıyorum ama nafile.

Nesil
    2007

Biz buna benzer bir hatayı çevrimiçi oynarken alıyorduk. Nasıl oluyordu bilmiyorum ama arkadaşla hamachi açıkken oluşturduğumuz oyuna girince en fazla Yeni Menajer Ekle basabiliyorduk sonrası gelmiyordu ekrana; orada kalıyordu. Sonra hamachi kapattık sorun düzeldi. Sizinkine bu nasıl uygulanabilir bir fikrim yok maalesef sadece bir fikir oluşur kafanızda, çözüm bulursunuz diye söyledim Kolay gelsin.

Nesil
    2006

Tam da yeni kariyer açmıştım dün gece süper oldu, hiç maç yapmamıştım. Saçmalıklar umarım bitmiştir.

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Tam da yeni kariyer açmıştım dün gece süper oldu, hiç maç yapmamıştım. Saçmalıklar umarım bitmiştir.
    malesef dewam etmekte bu yama ile bu saçmalıklar silsilesinin ancak %10 luk bir dilimi giderilmiş yani sağolsun sigames te de hatalarının farkında olduklarına dair yada yama çalışmlarına dair bi bilgi paylaşımı da yok herhalde bu hızla giderlerse ara transfer güncellemesiyle oyuun anca oturcak

arkadaşlar çok da pollyannacılık oynayan biri olmamama rağmen hataların birçoğunun düzeldiğini söyleyebilirim. takımlar pres yapıyor, araya atılan toplara daha çok müdahele yapılıyor vs. maç havasını alıyorsunuz. benim grüşlerim bu yönde

bu yama ile mevkiler yamasında sorun yaşanıyor!nasıl düzeltilir bilen var mıdır? ingilizceye dönüş mü yapalım yoksa?anasayfadaki mevkiler yamasının forum linki de çalışmıyor

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by heartbreaker007 View Post
    malesef dewam etmekte bu yama ile bu saçmalıklar silsilesinin ancak %10 luk bir dilimi giderilmiş yani sağolsun sigames te de hatalarının farkında olduklarına dair yada yama çalışmlarına dair bi bilgi paylaşımı da yok herhalde bu hızla giderlerse ara transfer güncellemesiyle oyuun anca oturcak
    Volkan hazırlık maçında bir top tuttu, gerçekte insan olan tutamaz o topu. Uzun atlamaya katılsa olimpiyatlarda öyle bir rekor kırardı ki kimse geçemezdi.

Gene hayal kırıklığı, ama en azından kanattan akın akın gelen oyuncular yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

SI yetkililerinden PaulC'nin yaptığı açıklamaya göre önümüzdeki hafta bir güncelleştirme daha çıkacak. Kendisi ve ekibi çalışmalarını sürdürmekte ve dünkü güncelleştirmeye ek iyileştirmeler yapmaktalar. Paul C, defansı iyileştirmeye yönelik çok fazla düzeltme yaptıkları için atılan şutların ve kaydedilen gollerin sayısında gözle görülür bir düşüş yaşandığını ve bu sorunu düzeltir düzeltmez güncelleştirmeyi yayınlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Not: PaulC, maç motorunu iyileştirmekten sorumludur.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    SI yetkililerinden PaulC'nin yaptığı açıklamaya göre önümüzdeki hafta bir güncelleştirme daha çıkacak. Kendisi ve ekibi çalışmalarını sürdürmekte ve dünkü güncelleştirmeye ek iyileştirmeler yapmaktalar. Paul C, defansı iyileştirmeye yönelik çok fazla düzeltme yaptıkları için atılan şutların ve kaydedilen gollerin sayısında gözle görülür bir düşüş yaşandığını ve bu sorunu düzeltir düzeltmez güncelleştirmeyi yayınlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Not: PaulC, maç motorunu iyileştirmekten sorumludur.
    İyi haber, adamlar çalışıyor demek ki. Arkadaşlar ingilizceniz ne kadar kötü de olsa gerekirse translate kullanın bir şekilde karşılaştığınız bugları burada belirtin ki bir sonraki patchde düzeltilsin. http://community.sigames.com/showthr...ck-here-please.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Söylemeyi unutmuşum. Karşılaştığınız hataları buraya yazabilirsiniz. Ben hepsini derleyip, SI forumlarında paylaşmayı düşünüyorum. İlla ki bazıları daha önce gündeme getirilmiş olacaktır; ancak, en azından, sizin sorunlarınızı dile getirmiş olurum.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

bence güzel olmuş baya düzelme var güncelleştirmeyle

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Valla guncellestirmeden sonra siklikla bek oyunculari olmakla birlikte cogu oyuncum Her macta sari Kart goruyor bu Update degisen pek Bisey yok sanirim Seneye oyunu almadan bi yarim sene dusunurum bu seri Gercekten senelerdir oyunu original almama Ragmen beni cok ama cok hayal kirikligina ugratti

Thumbs up

maç motoru:
    - defans hattının pozisyonu ve savunma sırasındaki dizilimler yeniden ayarlandı.
    - kanat oyuncuları defansif anlamda daha derin oynayacak şekilde geliştirildi.
    - zayıf oyuncular hızlı ve daha direk pasları tercih edecek.
    - kısa paslarda az oranda isabet iyileştirmesi yapıldı.
    - orta sayısında az oranda artış yapıldı.
    - şut yüzdesinde artış.
    - daha az özellikli bazı oyuncularda top kullanımı tercihlerindeki hatalar düzeltildi.
    - orta mesafe şutlarda iyileştirme (frikik ve kornerler)
    - aut atışlarında top istemek için oyuncular gelecek.
    - hatalı pas ve müdahaleler için oyuncu tepkileri geliştirildi
    - kalecilerin bazı doğal olmayan kurtarış biçimleri düzeltildi.
    - kalecilerin üst veya yan direklere giden toplarda yanlış kurtarış biçimleri ve pozisyon almaları düzeltildi.
    - koşmakta olan oyuncunun vücudunu döndürmesinde hafif iyileştirme.
    - iki oyuncu kafaya çıktığında güçlü olanın ayakta kalması sağlandı.
    - gol sevinçlerinde oyuncuların koştuğu doğrultular düzenlendi.
    - spikerin aslında o kadar da farkla dışarı çıkmayan şutlar için çok farkla auta gitmiş gibi tepki vermesi düzeltildi.
    - topun fiziğinde (sekme, çarpma, çime takılma, gibi gibi) iyileştirme
    - takım konuşmalarında bazı düzeltmeler.
    - ofansif forvetler, "yüklen" seçeneği dışındaki taktiklerde defansa gelecek.
    - karşı takım oyuncusuna başarıyla pres yapılırken defans hattının ileri çıkacak.
    - karşı takım oyuncusu tempolu şekilde üzerlerine gelirken defans hattı daha çabuk geri çekilecek.
    - kendi sahasındaki rakiplerin marke edilmesinde çok ufak değişiklikler.
    - bekler karşı takımın kanat oyuncusuna basarken, stoperin de yerini terk etmesi ve bu yüzden ceza sahası köşelerindeki yanlış kademeye girmeler düzeltildi.
    - topu kontrol edebilecek oyuncunun topa kafa atma oranı azaltılmaya çalışıldı.
    - oyuncunun pas arasına girmesi (pas rakibe ulaşmadan araya girip topu kazanması) ile ilgili küçük derecede geliştirmeler yapıldı.
    - topa sahip olan oyuncunun etrafındaki oyuncuların; topsuz alan hareketlerinde bazı düzenlemeler.
    - topu kullanma durumundaki oyuncunun pas tercihlerinde çok ufak oranda iyileştirmeler.
    - kaleci kurtarışlarında ufak düzeltmeler.
    - topun direğe çarpması durumlarında iyileştirmeler.
    - uçan kafa ile gol atan oyuncunun, yerde hiç beklemeden kalkıp sevinmesi düzeltildi.
    - yakın mesafe şutlardaki az rastlanır hatalar düzeltildi.
    - direk frikiklerde topun gidiş biçiminde düzenleme.
    - yapay zekanın orta yapma yönlerinde iyileştirme.
    - pas ve şut isabetlerinde az oranda düzeltme.
    - oyuncuların topsuz alan reaksiyonları ve farkındalıklarında ufak oranda düzeltme.
    - topla koşan oyuncuya karşı yapılan defansif takipte iyileştirme.
    - hızlı ve falsolu toplarda oyuncu tepkilerinde düzenleme.
    - yüzü topa dönük olmayan oyuncuya atılan uzun toplarda, oyuncunun tepkilerinde düzenleme.
    - auta çıkmakta olan topta defans oyuncularının daha doğru pozisyon alması sağlandı.
    - kanat oyuncularının, top onların kanadında iken onlardan istendiği gibi taç çizgisi ve bu çizgi doğrultusunda değil de daha açıkta durmaması düzeltildi.
    - kalecinin, bir oyuncu ona doğru hızla ilerlerken daha doğru açı alması sağlandı.
    - kalecilerin, ulaşabileceklerini düşündükleri toplara yatarak uzanmaya çalışması sağlandı. (forvetlere atılan hızlı bir pasın, kaleci ile forvet arasında kalması durumunda bu olacak muhtemelen. kaleci kalesini terkedip, forveti ayakta karşılayacağına topa yatmaya çalışacak.)
    - yan direkler veya üst direğe çarpan topu kalecinin kurtaramamasındaki hata düzeltildi.
    - kalecinin yan direkten dönen topa üst direkten dönmüş gibi tepki vermesi düzeltildi.
    - frikik veya faul verilen pozisyonda, ofsaytlarda olan hata düzeltildi.
    - gol sevinçlerindeki hatalar düzeltildi.
    - yapay zekanın takım seçimlerindeki hata düzeltildi.
    - hakemlere tartışan oyuncu animasyonundaki hata düzeltildi.
    - oyuncuların daha geç pas atmaya çalışmasına sebep olan hata düzeltildi..
    - pres yapılmasında iyileştirme.
    - topu alacak oyuncu, gol atacak pozisyonda ise; karşı takım oyuncularının daha riskli hareket edip pası kesmeye çalışması sağlandı.
    - forvetle karşı karşıya olan kalecinin harektlerinde düzeltme.
    - şut atmak için önü açık oyuncunun pas atması ile ilgili bazı hatalar düzeltildi.
    - güçlü şutlara karşı kaleci reaksiyonları düzeltildi.

genel performans:
    - işlem hızlarında iyileştirme.
    - serbest bırak tuşuna basınca yaşananan hata düzeldi.
    - network oyununda düzenlenmiş database kullanılınca yaşanan hata düzeltildi.
    - yüzlerce oyuncu aynı anda gözlemlendiğinde yaşanan arayüz yavaşlaması düzeltildi.

turnuvalar:
    - rusya kupası finali ile dünya kupası için yapılan oyuncu davetlerindeki çakışma düzeltildi.
    - ispanya 2015-16 sezonundaki oyuncu kaydı sorunu düzeltildi.
    - asistan menajerden hazırlık maçlarının kontrolünün alınmasındaki hata düzeltildi.

oyun içi:
    - maç içinde canlı lig tablosunun yerinde durmaması.
    - antrenör görevlendirmelerinin kaydı.
    - bireysel antrenman ekranında, ekranın sürekli yukarı çıkması
    - kadro derinliğindeki gösterim hataları.
    - maç sonrası ekranında aşağı yukarı tuşlarının tepki vermemesi.
    - yeni pozisyon antrenmanı ekranındaki kayıt hataları düzeltildi.
    - kullanıcı tanımlı arka plan resimlerindeki gösterim hatalarının düzeltilmesi.

network:
    - sadece arkadaşları göster tuşu, network lobisine ekledi.
    - zamanlayıcıların beklenti dışındaki hareketleri (?)
    - maç öncesi ekranının yavaş ilerleyişi.
    - gözlemleme seçimlerindeki hatalar.
    - ana makine tatildeyken, oyuncu - ana makine maçlarında düzeltme.
    - transfer listesi ekranındaki yavaşlama.
    -
    transfer ve kontratlar:
    - fm klasik moddaki antrenörlerin sözleşmeleri düzenlendi.
    - 200 milyon €'ya oyuncu öneren menajerler düzeltildi.
    - fransa transfer piyasasındaki değerler düzeltildi.
    - genel transfer haberlerinde, herhangi bir opsiyonu seçememe düzeltildi. (gelen tekliflerden bazılarını sadece reddedebiliyordum ben. iyi olmuş bu)
    - rangers'ın transfer yasağını delmesini sağlayan ufak boşluk düzeltildi.

Not: Donanımhaber forumdan DonJuan1907 arkadasımdan alıntıdır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default virus uyarısı

yeni update'ten sonra fm.exe dosyası avira virus programında crypt.xpack.gen virüsü buluyor.başka virus programlarında da virus uyarısı veren arkadaşlar varmı

ya ben de steam yok. nasıl indireceğim ben bu patch'i. verilen url de steam otomatık yapacak diyo update'i

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Söylemeyi unutmuşum. Karşılaştığınız hataları buraya yazabilirsiniz. Ben hepsini derleyip, SI forumlarında paylaşmayı düşünüyorum. İlla ki bazıları daha önce gündeme getirilmiş olacaktır; ancak, en azından, sizin sorunlarınızı dile getirmiş olurum.
    mümkün olduğunca ayrıntıya girerek açıklama yapacağımki soru sormakla geri dönüş yaşamayalım diye...

lehte yada alehte fark etmiyor ceza sahası içine giren oyuncu sakinki dokunulmazlık özelliğine sahip yanından geçse penaltı çalınmakta. Bununla bağlantılı olarak penaltıyı kaçıran oyuncunun derecesi bir anda 6 ya inmekte ve kendini topralayamıyor halbuki morale bakıyorum kendinden emin yazıyor.

sezon başı antremanında formu çok yüksek tuttum sezon başlayınca ortalama seviyede fizik kondisyonerlerim 5 yıldız (hatta biri roland KOCH) FİZYOTERAPİSTLERİN en kilit olan fizyoterapi ve motivasyon özellikleri en düşüğü 18 fakat her maçta AMA her maçta en az bir oyuncum hafif sakatlık geçiriyor. ve oyundan hemen anında almama rağmen en az 5-8 gün arası sahalardan uzak normal sakatlıkta ise şu ana kadar 5 haftanın altında sakatlanan adamım olmadı malesef.(itiraf etmek gerekirse güncellemeden önce sakatlık problemi çekmiyordum şimdi ise takımın tek derdi bu oldu)

her maçta en az 4-5 sarı kartım oluyor ve her 2 maçta bir mutlaka bir oyuncum çift sarıdan atılıyor takımın topa girmesini en yumuşak hale getirsemde ve oyuncu morallerinde sinirli,gergin vb yazmasada ben 2-3 farklı önde olsamda mutlaka cart faul cart sarı yada kırmızı. bununla ilişkili olarak göbek orta saha oyuncuma topu tut(hold on ball) özelliği vermiştim takım tam atağa çıkacak top onda(meireles) baskı yiyor müdahale geliyor kendisine ki 2 kere öyle sakatlandı ve topu da öyle kaybediyor aa faul yok we bunun sonunda otomatik olarak gol geliyor ztn en az 3-4 gol yedim böyle farklı maçlarda. özetle faul konusunda bi acaiplik war aha faul bu dediğin pozisyona dewam edilip bir şey beklemediğin pozisyonda faul çalınabiliyor (lehte veya alehte)

Yamadan sonra hucüm yiyen takım ben isem evet daha gerçekçi bir pres görüyorum en azından rakip beni boğamıyor yada artık takım konuşmasından 'rakibi rahatsız et seçeneğini' her maç için değilde benden güçlü olan takımlarda baskı yediğim dakikalarda yaptığımda oyunu dengeleyebiliyorum.

kanat oyuncuları daha çok sıfıra iniyorlar veya önüne atılan toplarla driblinge kalkıp orta açabiliyorlar.

Yıllarca fm de 4-5-1 yada hücumda 4-3-3 top rakipteyken 4-5-1 diye adlandırılan sistemle oynadım çünkü 4-4-2 taktiğini oturtmak çok zor oluodu yapamıodum şimdi ise 4-4-2 (kanatlarda am değil normal m olarak) alanı daraltıp kısa pas taktiğiyle ve çabuk bir tempoyla oynadığınında çok rahat sonuca gidiyorsun 3 farklı kariyerde de bunu yaşadım(Göztepe ile 1.ligden süper lige devamında ilk senede kayserispor kıvamına gelen bir takım. Fenerbahçe ile kazanılan derbiler Ş.L vizesi ve nağmuğlup giden bir lig atletico madrid ile de şu an gerçek durumu kadar olan bir netice) sanki taktikler çok çabuk oturuyor gibime geldi.

topta hala bi saçmalık var. Özellikle degajlarda top bir anda öyle bir yükseliyorki ekrandan kayboluyor ve yarım saniye sonra inişe geçiyor ayrıca şut sonrasında direkten yada kaleciden dönen toplara bir acaiplik var KALE SAHASI İÇİNDE karşı karşıya kalan forvetin şutunu kaleci çıkarıyor yada direğe çarpıor duvara karşı abansan o kadar gitmez top orta sahanın ortasına kadar gidiyor ve buna paralel o top o kadar mesafe kat etmesine rağmeN KALECİ yine pozisyon alamıyor ve o mesafeden eğer top hucum yapan takıma gelmişse şutu çekiyor ve gol

İlgine teşekkür ederim

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri