real madrid çok iyi bir taktik yapmış ligde farklı yenilip rehavete kaptırmış seni daha büyük arena olan şampiyonlar liginde farklı yenmiş![]()
Avrupa'da gayet başarılı olmuşsun bana kalırsa..
Ancak ligde baya fark yemişsin ki bence kadro kalitesi çok önemli burda..
Bence Falcao'yu ederi varken satıp bütçe yaratmalısın..Yaşı geliyor çünkü..
hocam bidahaki seneye Lig ve Şl şampiyonluğu gelmezse taraftarlar ayaklanır benden söylemesi :P
Atletico Madrid Fark Yaratanlar,
Falcao
Sezon boyunca takımı neredeyse tek başına sırtladı. Ligde 41 Golle Şampiyonlar Liginde ise 14 Golle Gol Kralı oldu , Toplamda 16 Asist yapıp 16 Kez maçın adamı seçildi.
Griezman
İlk sezonu olmasına rağmen ligde yaptığı asistlerle Asist Krallığında Neymarın ardından 2. Oldu toplam 19 asistle , Götze 'den çok daha iyi bir performans koydu Götze ligde ilk sezon 10 asist 14 gol ile oynamıştı.
Griezman İstatistikleri
Ligde 19 Asist 10 gol
ŞL 'de 6 asist 3 gol
Arda Turan
Toplamda 15 Asist 11 Gol Geçen seneki performansı çok daha iyiydi, bu sezon muhtemelen satılacak.
Andre Ayew
Orta Sahanın dinamosu
Takımın vazgeçilmezi oldu , Toplamda 13 asist ve 10 golle takımına inanılmaz katkı sağladı.
Ardaya biraz dayanıklılık çalıştırsaydın keşke o zaman formunu daha kolay korurdu![]()
Galatasaray'a bak sen : )
R.Madrid'in kötü kura olduğunu söylemiştim ama 5-2 lik maçın rövanşını vermek olmadı : ) Sağlık olsun bu sezon artık.
...
Galatasaray Avrupanın tozunumu attırıyo bana mı öyle geliyor 2 sezondur UEFA yı alıyo sanki![]()
Transfer Hedefleri
İker Munian
Jamies Rodriguez
Joao Moutinho
En Az 150 Milyon Euro bu üçünü getirmek