Haftanın golü seçildi M'Passi'nin gol...
3 yıla kadar UEFA Avrupa Ligini kazanır
5 yıla kadar Şampiyonlar Ligini kazanır
Avrupa kupalarına katılsa da çeyrek finalden öteye gidemez
10 yılda 3-4 kez kupa kaldırır
Kolay kolay gidemez,gitse de gruplardan öteye geçemez
Önümüzdeki 3 yıl boşa hayal kurmasın,gidemez.
Haftanın golü seçildi M'Passi'nin gol...
tebrikler hocam iyi bi seri yakalamışız
Sağolasın,R.Madrid'i de fark yemeden atlatırsak gerisi gelir.
Basın toplantısında basın mensubunun biri, "Real Madrid 20 maçtır yenilmiyor ve şu anda ligde lider durumda.Son 5 iç saha maçını da kazandılar. Maç hakkında ne düşünüyorsunuz?" diye sordu, benim abidik asistan "oyun planına sadık kalırsak kazanırız" demiş![]()
heyecan yapmayalımgol ofsaytmış
durdurmuştum direk ama silindi şimdi
Ama bu pozisyonda net mesaj var, "yakalarsam tık tık"![]()
hocam iyi gidiryorsun allah nazarlardan saklasın verilmeyen gole de çok güldüm ya![]()
Asistan şova devam ediyor, maç esnasında yorumu " Maçta hakimiyeti ele alamadık"Barnebau'da takımdan % 60 top hakimiyeti falan mı bekliyor bu adam?
![]()
Hocam golün habercisi o![]()
Defansın göbeği resmen rezalet bu maçta. Daha dogrusu defans hattı rzaletOyun pladına sadık kalamadık
![]()
Maç öncesi artistliği yapması değil, maç sonu da gidip sorulara cevap versin asistanoyun planına sadık kalamadık
![]()
iyi iş çıkartmışız hocam..iyi geceler..
hocam la liga'da ilk sezon ve 13. sıradayız.Mükemmel bir başarı tebrik ederim.
O gol olsaydı maçın gidişatı değişirdi bence . .![]()
Bu yıl 11-12 gibi bitirirsen hocam seneye bomba gibi döneriz ilk 6 bekliyorum, tv geliri de çok iyi senin için.
Düşme potasından uzaksın hocam zaten. Bundan sonra keyfini çıkarıp olduğumuz yerde kalmalıyız en azından.![]()
TariboWest
Merhabalar arkadaşlar...![]()
Hosgeldin hocam
Merhaba hocam. merakla maçları bekliyoruz..
4. sıradaki Granada deplasmanına gideceğiz.Nasıl bu sıralamada kalmış bunlar yahu ?![]()
Duran toptan buldugumuz golle devirdik Granada'yı![]()
![]()
iyi bir galibiyet bizim için...
hocam derginin ocak sayısı ne oldu. çıkmayacak mı. yazınızıı bekliyoruz..
Çok iyi bir maç çıkardık. 2-0 öne geçtiğimiz karlılaşmada kaleci Casto yine saçma sapan 2 gol yedi ama son dakikalarda buldugumuz golle sahadan galip ayrıldık.İspanya'nın köklü kulüplerine ilk sezondan kafa tutar hale gelmemiz olağanüstü bir durum![]()
![]()