iyi mücadele ettik ama puan çıkaramadık.sağlık olsun
![]()
3 yıla kadar UEFA Avrupa Ligini kazanır
5 yıla kadar Şampiyonlar Ligini kazanır
Avrupa kupalarına katılsa da çeyrek finalden öteye gidemez
10 yılda 3-4 kez kupa kaldırır
Kolay kolay gidemez,gitse de gruplardan öteye geçemez
Önümüzdeki 3 yıl boşa hayal kurmasın,gidemez.
iyi mücadele ettik ama puan çıkaramadık.sağlık olsun
![]()
bir forvetten takım oyuncusu olması beklenmez sanırım.. Bahsettiğiniz şey ortada hocam. Fiziksel özellikleri vasat olsa da zihinsel özellikleri pekiyi.. Farkıda bu zihinsel özellikler ortaya koyuyor..
iyi haber geldi
![]()
Vaayyy İspanyol Villanueva![]()
Villanueva ispanyol olması güzel olmuş, ab dışından oyuncu kontenjanı 3 müydü ispanyada kaçtı hocam
Evet 3 AB dışı..
Villanueva ve M'Passi olsaydı ciddi ciddi 7. sıraya gelebilirdik... Son 3 maçta ,yani nlar yokken 7 puan kaybettik.
![]()
Villanueva'yı 11'de sürdüm sahaya. At. Madrid maçımız var.Yorgun biraz ama 60 dk oynar sanırım
Son maçı kazanıp 10. sırada bitirmek istiyoruz...Maçın son 20 dakikasında resmen ceza alanına hapsoldu Madrid
Altta spiker "Sant Andreu rakibi abluka altına alıyor" diyordu!
Bu arada maçın büyük bir bölümünde 10 kişi oynadık.Ön libero atıldı oyundan
![]()
Asistan orjinal bir adam. hocam seneyede görmek istiyoruz caillet i
SEZONUN ÖZETİ: M'PASSİ ATTI,CASTO YEDİ!
Seneye mutlaka çözmemiz lazım bu kaleci işini. Herkese iyi geceler.M'Passi döner dönmez kadroya aldım ve 2 gol attı.Aramızdan da su sızmıyor hani![]()
![]()
iyi geceler hocam.. Casto nun yerine iyi bir kaleci almak lazım. mpasi de düşüş var.. sakatlık nedeniyle galiba..
tebrikler hocam, yine anket tahminimde yanılmadım![]()
Hocam düşen malagada sağlam oyuncu yokma çökelim hemen![]()
Bu akşam bakarızSeneye önceliğim dediğim gibi kaleci,stoper ve sağ kanat mevkileri olacak. WBL zaten sağlam, DMC,MC,AML,AMRC ve SC mevkilerinde oynayabilecek 3-4 oyuncu ile sözleşme imzaladık sezon sonu için. Kalan bölgelere de istediğim kalitede oyuncular alabilirsem gelecek sezon hedefim ilk 7'de bitirip Avrupa kupaları için mücadele etmek olacak inşallah. Sant Andreu ile 4 sezonda ulaşılabilecek en iyi noktadayız bence... Artık ötesine bakmak lazım...
Vayy..Efsane geri dönmüş...Baştan sona okudum. Taktikler , analizler sonuçlar mükemmel hocam. Bizim aykut hoca biraz bişeyler öğrense ya senden : )))
İnşallah istediğimiz mevkilere ihtiyacımız olan mevkilere sağlam oyuncular alacağız ben küme düşeriz diye bekliyordum yani mücadelee ederiz küme için bekliyordum ama sonuç harika . .![]()
Hocam süpersin maşallah.....
Benim oyunda çok fena moralim bozuldu
Ne güzel La Liga daki ilk sezonu düşmeden tamamladık ekonomiyi düze çıkarttık yeni stad inşasına başladık derken elimizdeki oyuncuları parayı bastıran aldı götürdü çok moralim bozuldu arkadaş![]()
Helal olsun Hasan hocam sana gerçekten büyük bir gayret büyük bir emek veriyorsun kutlarım seni. Kariyerini başından sonuna kadar okudum gerçkten çok zevkli bir kariyer oluyor başarılarının devamını dilerim hocam seneye daha kaliteli bi kadro kurup üst sıralara çıkmanı bekliyoruz![]()
Gerçekte bu kadar kolay değil bu işler. 2 yıldır Beden eğitimi öğretmeni arkadaşla beraber okul takımını gençler şampiyonasında yarı finalden öteye götüremedikBizimki Rıdvan gibi zihinde yapmak bazı şeyleri...
Açıkcası ben de 14-17 arası bir sırada kalırız diyordum ama form tutunca takım,güzel sonuçlar aldık
La Liga'ya çıktıgım anda ilk işim iyi oyuncularla 5 yıllık sözleşme uzatmak olduSeneye bakalım neler olacak
Teşekkür ederim, inşallah![]()
yeni transferleri merak ediyoruz.tebrikler![]()
valla finaller dolayısıyla bi gittim neler olmuş nelerşimdide finaller dolayısıyla yine gitcem yine dolu şey olacak
neyse haftaya okuruz artık
Güzel gençler bekliyoruz hasan hocam sizden, şöyle 16 yaşında alıp adam edilecek![]()
BİR SOLUKTA 4 SEZON
2 Temmuz 2012 günü kulüp başkanı Manuel Camino ve yönetim kurulundan 2 ismi katıldığı toplantıyla basına tanıtılarak imzayı attık ve Sant Andreu ile sözleşme imzaladık. İspanya Ligi B3'te mücadele eden sarı kırmızılı ekip orta sıraları hedefleyen bir görüntü içerisindeydi. İlk iş olarak birlikte çalışabileceğimiz bir asistan bulmamız gerekliydi ve Ezimendi ile anlaşma sağladık. Sonrasında ise saha dışında transfer işlerimizi yürütmesi için futbol direktörü Felix Carnero ile anlaşma sağlandı. Kulüp ligde oldukça başarılı bir sezon geçirirken tecrübeli forvetlerin aksine takıma yeni kazandırdığımız genç siyahi oyuncu M'Passi takım içinde yavaş yavaş bir yıldız gibi parlıyordu..
M'Passi ile yükselme başlıyor....
Ligi 4. sırada bitirmemizde en büyük katkı sahibi olan M'Passi artık takımın vazgeçilmezi olmuştu. Hızı ve gol pozisyonlarına girmedeki üstün yeteneği onu rakipler için durdurulamaz yapacaktı... Bir anda ligde tüm dikkatleri üzerine çeken genç siyahi forvet play off mücadelesinde de durdurulamayınca sahaya çıktıgı 45 maçta rakip ağları 42 kez havalandırırken biz de Liga Adelante'nin yolunu tuttuk...
Liga Adelante'de zorlu yıl...
3. Ligden sürpriz bir şekilde yükselişimizin ardından Liga Adelante'de oldukça zorlandık. Düşme hattının hemen üzerinde adeta ateşten gömlekle 1 sezon geçirdik. M'Passi'nin 38 maçta attığı 22 gol ligin sertliğinin kanıtı gibiydi... M'Passi ile birlikte aldığımız fakat ilk sezonda takıma çok katkı yapamayan Mahamat,Guzman,Randy ve tcrübeli ortahasa Diego Camacho gibi isimlerin de takıma uyumlarının tamamlanmasının ardından lige tutunmayı başardık ve sezon bittiğinde 15. sıradaydık.
3. sezonda takımda bir Dünya yıldızı : RİVALDO !
Zorlu bir sezonun ardından hem çalışan kadroyu yenileme hem de transfer konusunda daha titiz davranma konusunda karar vermiştik ve bu yönde transferler yaptık.Sağ bek Rico,stoper Lobato ve Mkoyan, hala formamızı terleten Cerrajeria,Dyakov,Diakite ve kaleci Casto gibi isimlere imza attırdık.Fakat bir isim vardı ki bu isme imza attırmamız sadece Barcelona şehrinde ya da İspanya'da değil,Tüm Avrupa'da , hatta tüm Dünya'da yankı buldu.Bu isim Brezilya'nın efsane oyuncus Rivaldo'ydu! 41 yaşındaki tecrübeli oyuncu istatistiklerin aksine futbola devam etme kararı almış ve Sant Andreu formasında emekli olmaya karar vermişti. Rivaldo'nun liderliğinde sezona başlayan takımımız güzel bir sezon geçiriyordu ki Ocak ayında transfer edilen Villanueva adeta ekmek kadayıfının üzerine kaymak etkisi yarattı. Takımla 2 sezonluk kontrat imzalamasına rağmen sezon sonunda futbolu bırakacak olan Rivaldo'nun yerine oynatacagımız isim daha sezon sonu gelmeden belli olmuştu.
Liga Adente'de play off heyecanı
Ligi bir önceki sezonun aksine5. sırada tamamladık ve play off mücadelesine katıldık. Rivaldo'nun uzun sakatlığında kendini yavaş yavaş gösteren Villaueva ve M'Passi'nin başarılı bir sezon geçirmesiyle hiç umulmadık bir anda La Liga'ya yükseldik!
La Liga'da yeni bir katalon ekibi: Sant Andreu !
Tüm otoriteleri yanıltarak La Liga'ya yükseldik ve artık takımın başında 4. sezonumuza giriyorduk. Sanz,Sapunaru,Schepers gibi transferlerle sezona girmek üzereyken Avrupa'nın en iyi sol beklerinden Kolarov ile sözleşme imzaladık.Fakat medya tatafından haa ligin en zayıf ekibi olarak görülüyorduk.Barcelona'dan alınan 8-1'lik yenilgi ve ardından R. Madrid'den de farklı bir yenilgi gelince taraftarlar bir anda şoke oldular. Sezona iyi maçlar çıkararak ve puanlar toplayarak giren ekibimizde bir anda herşey terse dönmüş ve galibiyetsiz bir seri başlamıştı. M'Passi'nin formsuzluğunun üzerine sakatlıklar da eklenince çok zor günler yaşıyorduk. İşte tam bu günlerde kontrolü ele alan Villanueva maçlarda ekstra işler yaparak arkadaşlarına adeta hayat öpücüğü verdi ve üzerimizdeki ölü toprağını atmamızı sağlayan en önemli isim oldu. Özellikle Ligin ikinci yarısında M'Passi'nin de form tutmasıyla çok başarılı sonuçlara imza attık ve beklentilerin aksine ilk sezonda La Liga'yı 11. sırada tamamladık..
Geleceğe umutla bakıyoruz....
4. sezonumuzda düşme hattından uzaklaşıp rahat bir pozisyona geldikten sonra çalışan kadromuzda yaptığımız köklü değişikliklerin ardından artık gelecek için umutluyuz. Klüp olarak hedefimiz öncelikle La Liga'da üst sıraları hedefleyen bir takım haline gelmek ve Avrupa kupalarına katılmak. Bu hedefe yönelik transfer çalışmalarımızı gizlilik ve titizlikle yürütüyoruz...
Sant Andreu ile hayat devam ediyor.....
Yavaş yavaş her şey yoluna oturuyor. Transferlerini dört gözle bekliyorum seneye Avrupa'ya gidersek her şey çok daha kolay olur. Birkirkara gibi zor bir ligde değil Sant Andreu. Sonuçta 20. olması öngörülen bir ekibe bile TV gelirlerinden 20 milyon euro geliyor![]()
Yeni anketimize düşüncelerinizi belirtim lütfen
bu arada ben yine "You have already voted on this poll. Please press back to see the results." uyarısı alıyorum![]()