Teşekkürler beyler
Teşekkürler beyler
malatyAdana!
Ligde 24.Hafta'ya geldik, Sonuçlar ve Puan Tablosu şöyle ;
malatyAdana!
Gayet iyi gidiyor,devam eder umarım.
Beykozspor peşimizi bırakmıyor onlarda seri yakaladılar şampiyonluk son haftaya kalacak sanırım![]()
malatyAdana!
Başarılar dilerim...Zaten arayı açmışsın ...
herkese yorum yazmak isterim ama inanın oynamak için zor vakit buluyorum![]()
Basarilar hocam
Sağol kardeşim
malatyAdana!
Ve Şampiyonuz ...
malatyAdana!
İyiyiz iyiçıkarız kesin
Derken şampiyon olmusuz bile. Telefondan yazana kadar ucmussun![]()
Sonunda Prof Lig![]()
Başarılar dilerim hemşerim![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Tebrikler Hocam. Güzel ve zorlu bir kariyer olacak. Umarım başarılı olursun.
Tebrikler kardeşim.![]()
TariboWest
tebrikler hocam 90 puan müthiş![]()
Sağolun yorumlar için beyler
malatyAdana!
Malatyaspor'a Yardım Gecesi Düzenlendi
Malatya Altın Kayısı Otel'inde dün gece Malatya valisi Vasip Şahin başkanlığında bir yardım gecesi düzenlendi . Geceye,Belediye Başkanı,Malatyaspor Yöneticileri,Malatya Esnafları ve Malatyaspor yeni Klüp Başkanı Mehmet Erdinç katıldı. Gece'de Malatyaspor'un TFF 3.Lig'de başarılı olup kulübü eski günlerine götürmek için 1 Milyon 100 Bin Türk Lirası toplandı ve Klüp başkanı yaptığı açıklamada yardımlar için teşekkür ettiğini ve bu bütçenin maaş bütçesi olarak belirleneceğini söyledi.
Bu haberle birlikte bu sabah bir basın toplantısı düzenledik ve takımda futbolcu bulunmadığı için her bölgeye oyuncu takviyesi yapacağız dedik. Transferlerin çoğunu bütçeyi iyi kullanabilmek için Üst liglerden genç oyuncular kiralayacağız.
malatyAdana!
Kadro kurmakta zorlanıyoruz 46 oyuncuya kiralık teklifi götürdük neredeyse bunlardan 40 tanesi kabul etmiyor . Eğer kadroyu takıma kadroyu kuramazsam takım değiştireceğim.
malatyAdana!
Evet kadroyu kuramadık . Takım değişikliğine gittik madem zorlu bi yola çıkacağız dedik zordan kolaya geçmeyelim diye Ankaragücü ile devam edeceğim. İlk senesinde küme düştü ve İkinci Ligde takım şuan.
![]()
malatyAdana!
Bu sevda'dan vazgeçmiyeceğini sölemişsin hocam başlıkta bence vazgeçme hemen![]()
başarılar hocam , başlık biraz sert olmamış mı sonra crush dump falan verir birde![]()
Hemen vazgeçmeseydin . Bence 28-35 yaş aralığında serbest düşük liglerde acayip oynayan futbolcular var bu başarının ardından kadro kuracağını düşünüyodum ama neyse artık Ankaragücünde Başarılar ! . Takipteyim Usta
Takipteyim bende.
her ne olursa olsun bırakmaman lazım.başarılar.
Beyler crash dumps aldım ... Bütün hevesim gitti. Sizce yeni kariyer açıp devam edeyim mi yoksa kapatayımmı sizin yorumlarınıza göre birşeyler yapacağım
malatyAdana!
Hocam takımı niye değiştirdin ya![]()