Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 238 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Yüksek Formu

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

ne galatasaraymış arkadaş

2. Default

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    ne galatasaraymış arkadaş
    Uefa şampiyonuz unutma 5 0 tamam abartılacak bir skor ama hafife alınacak bir takımda değil .

Nesil
    2006

Benim oyunda Avrupa'da başarısız olduğu seneye yok R.Madrid hem içeride hem dışarıda yenebiliyor, Munich'e 5 atabiliyor. Ligde ilk devrede 30 küsür puan alan takım 80 küsürden fazla puan ile çok rahat şampiyon olabiliyor. Galatasaray araştırması baştan sona yenilenmesi gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yahu gereksiz başlık açmayın en az 3 4 tane başlık altında konuşuldu o konuları uplayın, birde konuya verdiğin isme bak arkadaşım bekleyin az sabır şubat yamasıyla oyun düzelir

http://forum.turksportal.net/vb/show...=112415&page=2

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    yahu gereksiz başlık açmayın en az 3 4 tane başlık altında konuşuldu o konuları uplayın, birde konuya verdiğin isme bak arkadaşım bekleyin az sabır şubat yamasıyla oyun düzelir

http://forum.turksportal.net/vb/show...=112415&page=2
    Hocam az sabır diyorsun da, oyunun ilk çıktığı günden beri aynı şikayet var. Tamam doğrudur oyunda yamalarla bir çok şey düzeltilebilir. Ancak bu hata en başında yapılmamalıydı. Beta ne için var ? Oyun hatalarını bize rapor etsinler, biz de düzeltelim diye. E kardeşim o zaman düzeltsene şunu. Ne kaybedersin ?

Bu arada bir arkadaşımız UEFA şampiyonu takımız, kadromuz azımsanmayacak derecede iyi demiş. Sonuna kadar katılıyorum. Türkiye standartlarında takımın kadrosu gayet iyi. Ama lig puan durumuna bakalım Galatasaray kaç puan almış. Daha sonra ( Galatasaray dışında bir takımla ) kariyer yapalım ve ilk sezonun, ilk yarısının sonunda oyunda kaç puanı olduğuna bakalım. İddia ediyorum en az 10 puan fark olur arada. Bu kadar da olmaz ki. 3 galibiyet, 1 beraberlik demektir 10 puan.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Hocam az sabır diyorsun da, oyunun ilk çıktığı günden beri aynı şikayet var. Tamam doğrudur oyunda yamalarla bir çok şey düzeltilebilir. Ancak bu hata en başında yapılmamalıydı. Beta ne için var ? Oyun hatalarını bize rapor etsinler, biz de düzeltelim diye. E kardeşim o zaman düzeltsene şunu. Ne kaybedersin ?
    eğerki oyuncu profilleriyle ilgili bir hataysa mesela emre çolak geçen sene insanüstü bir performans sergiliyordu ve acayip gelişiyordu (gerçek hayatta) bu durum göz önünde bulundurularak bu senenin datasına böyle girilmiştir bendecede bu seneki oyununa bakarak abartılı ama sezonun ilk yarısındaki profillerin geçen seneye göre yansıtıldığını 2. yarısınında sezonun 1. yarsına göre yansıtıldığını düşünürsek illaki çoğu futbolcuda düşüş olucaktır

4-4-2 sistemin den kaynaklı bir sorun varsa bu da araştırmacıdan kaynaklı bir sorun değildir daha çok oyunu yapan firmayla ilgili bir sorundur

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

buglu oyuncularla oynadığımız zaman sesimiz çıkmıyorda bundan fayadalanıyoruz fakat böyle bi durumda sorun yaşıyorsunuz. Şahsen beşiktaşla kariyer açtığımda çok eğlenceli oluyor. Yıllardır oynadğımız serilerde ülkemizde hep bir rekabetsiz ortamlar oluyodu. Şimdi en azından benim için çok daha zorlu kariyerler oluyor. Krasiçi,burağı durdurmak için çabalıyorum yada gs ve fbnin orta sahalarını kitliyorum gayette eğlenceli oluyo. Düşünsenize şimdi sneijder gelince neler olucak biraz zevk almayı denemenizi tavsiye ederim çünkü ligin çekişmeli geçmesi bence oyuna çok daha fazla zevk katıyo.

Sampdoria ile 2013-2014 kariyerimdeyim. Geçen yılın TSL sıralaması. Galatasaray 4.sırada. Şampiyonlar liginde gruplardan çıkamadı ve Uefada Tottenham'a elendi.

Bunlarda bu yılki Galatasaray'ın durumu.
    Galatasaray, Barçayı Reali 5-0 6-0 yeniyor diyenlerden SS koyarak yorum yapmalarını rica ediyorum.

Türkçe çeviriye laf atan zihniyeti bir türlü anlamıyorum.

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    eğerki oyuncu profilleriyle ilgili bir hataysa mesela emre çolak geçen sene insanüstü bir performans sergiliyordu ve acayip gelişiyordu (gerçek hayatta) bu durum göz önünde bulundurularak bu senenin datasına böyle girilmiştir bendecede bu seneki oyununa bakarak abartılı ama sezonun ilk yarısındaki profillerin geçen seneye göre yansıtıldığını 2. yarısınında sezonun 1. yarsına göre yansıtıldığını düşünürsek illaki çoğu futbolcuda düşüş olucaktır

4-4-2 sistemin den kaynaklı bir sorun varsa bu da araştırmacıdan kaynaklı bir sorun değildir daha çok oyunu yapan firmayla ilgili bir sorundur
    Benim araştırmacıyla ilgili bir sıkıntım yok. Bu bir bug bence. Oyun hatası. Çünkü oyunculara bakıyorum, oyuncuların değerlerinin geçen yıla göre verildiğini düşünüyorum ve bir abartı yok gibi. Hatta Burak'ın bitiriciliği az gibi geliyor bana. Nolursa olsun 30 küsür gol atan bir oyuncu. Benim sıkıntım oyunla. Çünkü hocam sende takdir edersin ki kadro farkları bu kadar çok değil Fenerbahçe ile.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Senelerdir Fenerbahçe tüm ligi silip süpürürken abartılırken birşey yok! Galatasaray yapınca auwwww !
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Hocam Benim kariyerde de fener hic yenilmiyor 2 sene hep 1-2 puan farkla sampiyonlugu kaciriyorum krasic kuyt sow resmen ucuyorlar...bu Bence oyundan kaynaklanan birsey Burak profilide abartili falan degil

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post

Sampdoria ile 2013-2014 kariyerimdeyim. Geçen yılın TSL sıralaması. Galatasaray 4.sırada. Şampiyonlar liginde gruplardan çıkamadı ve Uefada Tottenham'a elendi.

Bunlarda bu yılki Galatasaray'ın durumu.
    Galatasaray, Barçayı Reali 5-0 6-0 yeniyor diyenlerden SS koyarak yorum yapmalarını rica ediyorum.

Türkçe çeviriye laf atan zihniyeti bir türlü anlamıyorum.
    Yani sen ne demeye çalışıyorsun biz hilecimiyiz ?
    Birtek Gs senin oyununda kötü diye herkesin oyundamı kötü anlamına geliyor ?
    Bizde Ss larımızı koyduk buraya onlar nedir peki ?
    Genel olarak herkesin oyununda Gs ve Fb özelliklede konunun tabiri ile Gs'ın yüksek formundan basediyoruz birtek senin oyunnda Gs kötü oynuyor diye Ss koyanlara siz yalan söylüyorsunuz demekten farksız.

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Senelerdir Fenerbahçe tüm ligi silip süpürürken abartılırken birşey yok! Galatasaray yapınca auwwww !
    Bu nasıl bir savunma?Daha önceki serilede FB'nin abartıldığını düşünmüyorum.Tüm kupaları da süpürmüyordu.GS'nin abartıldığını kendin de kabul ediyorsun.(Beşiktaşlıyım)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Bu nasıl bir savunma?Daha önceki serilede FB'nin abartıldığını düşünmüyorum.Tüm kupaları da süpürmüyordu.GS'nin abartıldığını kendin de kabul ediyorsun.(Beşiktaşlıyım)
    Savunma yapmadım. Abartıldığını da kabul etmedim. Benim tüm kariyerlerimde süpürüyordu. Ben kendi oyunuma bakarım.

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Yani sen ne demeye çalışıyorsun biz hilecimiyiz ?
    Birtek Gs senin oyununda kötü diye herkesin oyundamı kötü anlamına geliyor ?
    Bizde Ss larımızı koyduk buraya onlar nedir peki ?
    Genel olarak herkesin oyununda Gs ve Fb özelliklede konunun tabiri ile Gs'ın yüksek formundan basediyoruz birtek senin oyunnda Gs kötü oynuyor diye Ss koyanlara siz yalan söylüyorsunuz demekten farksız.
    Ordan bu sonucu çıkardıysan tebrik ederim. İyi akşamlar.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Olay o değil, Galatasaray böyle; ama Galatasaray'ı yönettiğin zamanda Fenerbahçe böyle. Krasiç tutulmayan adam. Gerçekte bu yeteneğe sahip evet; ama Fenerbahçe'de hiç gösteremedi. Burada ki herkesde bu eleştiriyi yapıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Olay o değil, Galatasaray böyle; ama Galatasaray'ı yönettiğin zamanda Fenerbahçe böyle. Krasiç tutulmayan adam. Gerçekte bu yeteneğe sahip evet; ama Fenerbahçe'de hiç gösteremedi. Burada ki herkesde bu eleştiriyi yapıyor.
    O konuda haklı olabilirsiniz. Türkiye ligini oynamadığım için o konuda pek birşey söyleyemem.

Nesil
    2003

Bu biraz da kullanicinin zaaflarini gostermiyor mu?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu biraz da kullanicinin zaaflarini gostermiyor mu?
    Geçen yıl ki seride Fenerbahçe'yi aldığımda her oyunumda rakibim hep farklı takım oldu çok fazla senaryo yaşadım; ama bu seride hep aynı senaryoyu yaşıyorum. Yeni oyun kurmanın getirdiği bir heyecan ne yazık ki yok.

Nesil
    2003

Geçen yıl ki seride Fenerbahçe'yi aldığımda her oyunumda rakibim hep farklı takım oldu çok fazla senaryo yaşadım; ama bu seride hep aynı senaryoyu yaşıyorum. Yeni oyun kurmanın getirdiği bir heyecan ne yazık ki yok.
    Normal olan ikincisi olmali ama. Ozellikle sezon basi kadrolarina bakinca.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Normal olan ikincisi olmali ama. Ozellikle sezon basi kadrolarina bakinca.
    Bu konuda haklısın ama sana şurda karşı çıkıyorum. Sadece sen yenersen puan kaybı yaşayan bir takım(Genel olarak konuşuyorum). Böyle olunca şampiyonluk için gerekli puan barajı 85lere felan çıkıyor. Sencede bu normal olan mı ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Bu konuda haklısın ama sana şurda karşı çıkıyorum. Sadece sen yenersen puan kaybı yaşayan bir takım(Genel olarak konuşuyorum). Böyle olunca şampiyonluk için gerekli puan barajı 85lere felan çıkıyor. Sencede bu normal olan mı ?
    Gectigimiz yillarda bir cok kisi hayretle buyuk takimlarin (o yil sampiyonluk yarisinda olanlar ozellikle) nasil ayni haftada puan kaybettiginden bahsediyor. Ve bu da her yil oluyor.

Bu rehavetle aciklanabilir. Ornegin X takimi puan kaybediyor, Y takimi da X takiminin puan kaybettigini biliyor ve rehavetle oynayip puan kaybediyor. Teknik direktor cikin kazanin dese de oyuncular nasil olsa iyiyiz deyiveriyor.

Oyunda ozellikle kullanici yarisi zorlayinca, gucu olan diger takimlar da yarisi zorluyor. Maclara daha konsantre cikiyor.

Ama yarista kopma olursa, kopan takim biraz frene basip puan kaybetmeye basliyor cunku nasil olsa puan farki var bu ligi biz gotururuz diyor.

Yani oyun oldukca degisken esasinda. Yapay zeka'nin yonettigi takimi kazanmaya zorlayinca onlar da kazaniyor. Sen puan kaybedersen, onlar da maclara cok fazla konsantre olmadan cikiyor ve puan kaybi yasayabiliyor.

Sampiyonlar liginde de goruyoruz. Man City'nin gidip Ajax'a maglup olmasi normal mi? Veya Chelsea'nin elenmesi. Veya Celtic'in Barcelona'yi yenmesi. Veya Cluj'un Man Utd'i yenmesi. Ama oluyor boyle seyler.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

valla bende gs ile oynuyorum bende de bi krasic fırtınası esiyo antamam 1.5 senedir doğru düzgün maç yapmayan adam hala nasıl böyle yapıyolar. ben aslında eleştirmiyorum bunu olabilir oyun sonuçta ama herkes gs'ye araştırmacıya falan sallayınca yazma gereği hissettim. ben gs'yi seçtim hiç dengesizlik olmuyo fb ile son haftalara kadar çekişiyoruz eğer rahatsızsanız gs'nin formundan sizde gs'yi seçin rahat edin öyle ilk seneden falan alınmıyo şampiyonlar ligi

yeni kariyerimde fatih terim sezonun ilk yarısının sonuna doğru kovuldu
    ligde 8. sıradaydılar şampiyonlar ligi grubunda ise barcelona yı iki maçta da yenerek 5te 5 yapmışlardı
    yeni hoca ise cuper oldu

Quote Originally Posted by mustiUA View Post
    valla bende gs ile oynuyorum bende de bi krasic fırtınası esiyo antamam 1.5 senedir doğru düzgün maç yapmayan adam hala nasıl böyle yapıyolar. ben aslında eleştirmiyorum bunu olabilir oyun sonuçta ama herkes gs'ye araştırmacıya falan sallayınca yazma gereği hissettim. ben gs'yi seçtim hiç dengesizlik olmuyo fb ile son haftalara kadar çekişiyoruz eğer rahatsızsanız gs'nin formundan sizde gs'yi seçin rahat edin öyle ilk seneden falan alınmıyo şampiyonlar ligi
    krasicin düşürülmüş hâli bu, bi fm 2012deki krasice bak istersen.. ayrıca bu adam juventustaki ilk senesinde gerçekten çok iyiydi 2.sene ise performansından dolayı değil taktikten dolayı oynatılmadı (3-5-2 e geçtiler kanatlar defansa yardım eden oyuncular olmalıydı) ve zaten bu 2.sene oynatılmayıncada özellikleri baya bi düşürüldü ama burdaki şu kötü oyunu yüzünden dahada düşürülecektir ocaktan sonra gelecek yamada.
    Ayrıca Krascin özelliklerini ayarlayan FB araştırmacısı değil JUVE araştırmacısı. Krasicin düşülmesi gerektiği gibi Emre Çolak'ında özellikleri arttırılmalı bence crossing 16 passing 16 technique 17 creativty 15 özellikleri geçen sene yaptığı 20 asistten sonra verilmişti sanırım bu sene dahada fazla asist yaptı bence hepsi 20 olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by Spe1907 View Post
    krasicin düşürülmüş hâli bu, bi fm 2012deki krasice bak istersen.. ayrıca bu adam juventustaki ilk senesinde gerçekten çok iyiydi 2.sene ise performansından dolayı değil taktikten dolayı oynatılmadı (3-5-2 e geçtiler kanatlar defansa yardım eden oyuncular olmalıydı) ve zaten bu 2.sene oynatılmayıncada özellikleri baya bi düşürüldü ama burdaki şu kötü oyunu yüzünden dahada düşürülecektir ocaktan sonra gelecek yamada.
    Ayrıca Krascin özelliklerini ayarlayan FB araştırmacısı değil JUVE araştırmacısı. Krasicin düşülmesi gerektiği gibi Emre Çolak'ında özellikleri arttırılmalı bence crossing 16 passing 16 technique 17 creativty 15 özellikleri geçen sene yaptığı 20 asistten sonra verilmişti sanırım bu sene dahada fazla asist yaptı bence hepsi 20 olsun
    tartismak icin yazmadim emre colakla ilgilide neyse o yapilsin su oyuncu guclu bu gucsuz diye sizlanmam ben sadece ornek verdim emre de krasicte yedekse 2side kotu yapilsin benim icin sorun yok

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Spe1907 View Post
    Evet çok güzel tespit yapmışsınız. Ben de Krasic'in 150 CA olduğu oyunda Emre Çolak nasıl 120 CA olabilir diyordum. Dediğiniz özelliklerde arttırıma gidersek Emre Çolak da yükselecektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Evet çok güzel tespit yapmışsınız. Ben de Krasic'in 150 CA olduğu oyunda Emre Çolak nasıl 120 CA olabilir diyordum. Dediğiniz özelliklerde arttırıma gidersek Emre Çolak da yükselecektir.
    Ben mi yannlış anladım yoksa o cümle iğneleme değilmi?. Adam o cümleyi kurarken Emre abartılmış istiyorsanız biraz daha abartılsın demek istemiş!! Emre Çolak ne zaman 20 asist yaptı ve bu sene daha iyi mi oynuyor? bütün özellikleri gerçekten 20 mi olsun? Arkadaş güldürmeyin adamı. Bir de Krasic le kıyaslama yapmayın şu herifi. Gördük o harika futbolcu dediğiniz Emre'yi bu sene 2 tane olumlu hareketi ya var ya yok. Kaç maç oynadı? onun özelliklerini de düşürcek misiniz? Ama yok arttırlımalı!

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ben mi yannlış anladım yoksa o cümle iğneleme değilmi?. Adam o cümleyi kurarken Emre abartılmış istiyorsanız biraz daha abartılsın demek istemiş!! Emre Çolak ne zaman 20 asist yaptı ve bu sene daha iyi mi oynuyor? bütün özellikleri gerçekten 20 mi olsun? Arkadaş güldürmeyin adamı. Bir de Krasic le kıyaslama yapmayın şu herifi. Gördük o harika futbolcu dediğiniz Emre'yi bu sene 2 tane olumlu hareketi ya var ya yok. Kaç maç oynadı? onun özelliklerini de düşürcek misiniz? Ama yok arttırlımalı!
    Bende ironi yaptım sakin İnsanları öyle bir psikolojiye sokuyorsunuz ki şu anda Sabri'yi savunabilirim o derece.

Emre Çolak için 120 CA çok olduğunu düşünmüyorum ayrıca bunu da belirteyim. Belki özellikleri oynayabilir ama 120 CA civarı idealdir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

sneijder de katilirsa gs kadrosuna esas o zaman gorun siz yuksek formu, daha bunlar birsey degil

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri