Anket Sonuçlarını Görüntüle: 2 sezonda Avrupada 17.000 üzerinde puan toplayan Sakaryaspor 7.Sezonda Kaç Puan Alır?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • 4.999 ve altında

1 8.33%
  • 5.000 ile 9.999 arasında

0 0%
  • 10.000 - 14.999 arasında

2 16.67%
  • 15.000 - 19.999 arasında

3 25.00%
  • 20.000 - 24.999 arasında

4 33.33%
  • 25.000 ve üzeri

2 16.67%
Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 292 sonuç

Konu: Kupa Galibi Sakaryaspor ile daha büyük hedeflere

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Avrupa mı ? derken fikstür :/
    Evet Avrupa 5. Sıradaydık 31. maç sonunda. Aşağıdaki puan tablosunda görebilirsin. ilk 2 Şampiyonlar ligine, 3-5. sıralar Avrupa Ligine gidecek. Antep maçından sonraki sıralamayı veremiyorum çünkü ilerledim. Resimleride giremiyorum işyerinde upload hakkım yok

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

3-4 bide tr kupası sahibi gidiyor diye tr kupasını gözden mi kacırdım acaba :/

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Türkiye Kupası Finalinde GS-FB maçı vardı... o yüzden 3-4-5 gidiyor Avrupa Ligine
    Last edited by trinitrotloen : 17.Ocak.2013 at 00:49

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Türkiye Süper Ligi 15/16 Sezonu 33. Maç

Antep maçından sonra yaptığım çıkış biraz sert olmuştu. Ancak diğer maçlarında sonuçlaını öğrendiğimde sinirim biraz olsun azalmıştı. 5.liğimiz artık garantiydi. En yakın rakibim Kasımpaşa ile aramızdaki puan farkı 8 olarak kalmıştı. Ertesi gün ofiste Leon Osman ile görüşürken fazla sert çıkıştığımıda kabul etmiştim. ancak takımın toparlanmaya ihtiyacı vardı. Son dönemdeki maçlarda formları gitgide düştü.

Avrupa Ligine daha iyi bir noktada katılmak için yakın puanda olduğumuz ancak ikili averajla üstümüzde olan Gençlerbirliği ile mücadele edecektik artık son iki maçta Önce Avni Aker'e gidecek ardından da İnönü'de sahaya çıkacaktık. Önümüzdeki maçlara bakınca 4.lüğü büyük ihtimalle kaçırmıştık. Ama kim bilir şeytanın bacağı bu sefer belki kırılgan çıkar ?

Trabzon maçında ligdeki kötü gidişatına rağmen Trabzon favori gösteriyordu. Şota'nın gelmesinden sonra takım az çok toparlamıştı. Bizde gitgide formdan düşüyorduk.

Takımı yaptığım sert konuşmanın ardından biraz daha toparlanmış gördüm antremanlarda. bu iyiye işaretti. Önümüzdeki 2 maçta en azından yenilmemeye oynayacak bir takımım vardı. bunu bana farkettirdiler.

Maç günü geldi çattı. Dışarıda Trabzon taraftarının uğultusu kulakları tırmalıyordu. Takımları ne durumda olursa olsun bu taraftar takımını yalnız bırakmıyordu. Ancak takımıma bu uğultuyu susturmaya geldiğimizi ve akşam evimize dönerken mutlu bir şekilde döneceğimizi söyledim. 5.liğimiz garanti ama 4.lük için bastırmamız gerektiğini anlattım. Sahaya kanatlarımız hariç tam kadro çıkıyorduk.

Maç boyunca ortada bir oyun geçti. Takımlar genel olarak ceza sahalarına girmekte zorlanınca uzaktan şutlar çekmek zorunda kaldı. Trabzon ise ayrıca maçın gidişatını sekteye uğratıyordu. Maçta 17 faul yapmışlardı. Kornerler ve uzaktan şutlarla etkili olmaya çalıştık ancak kaleyi yeterince bulamayınca, Trabzonspor'da aynı performansı gösterince maç başladığı gibi 0-0 bitiyordu.

Maç sonunda Gençlerbirliği ile aramızdaki puan farkı 1'den 3'e çıkıyordu. ikili averaj üstünlüğüde GB'de olunca ligi 5. sırada bitirmemiz garantileniyordu. Kesin bir şekilde seneye avrupa ligine gidiyorduk. Biraz'da şans ile. GS ile FB final maçını oynayacaktı. İki takımda avrupa kupalarına gitmeyi ligdeki sıraları göz önüne alındığında garantileyince 5. sırada bulunan takımda Avrupa Ligine gidecekti. Süper Ligde 2. sezonda böyle bir yerde bitirdiğimiz için mutluydum. Özellikle bunu kafamdaki hedeften 1 sene önce gerçekleştirmek ayrı bir gurur kaynağıydı benim için.

Ancak Avrupa ligi için yeterli bir kadrom yoktu. Takımın Kale hariç her bölgede takviyeye ihtiyacı vardı. Bunun için çalışmalarımı hızlandırdım. Genç ve geleceğe yönelik oyuncular arıyordum. Türk oyuncular çok pahalı yabancı oyuncularda kota nedeniyle sıkıntı yaşıyolardı. Bunu aşmak içinde bir takım oyuncuları takımdan uzaklaştırmak zorundaydım. Bu konuda her ne kadar istemesemde en rahat takımdan ayrılacak oyuncum Gaona Lugo idi. Kensini takip eden 4 ispanyol kulübü vardı. yeni kontrat imzalamadığı için her ne kadar değeri 3.3M€'ya kadar çıksada 2.5M€'luk serbest kalma maddesi elimi kolumu bağlıyordu...

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Türkiye Süper Ligi 15/16 Sezonu 34. Maç

Sezon finalini Beşiktaş ile İnönü stadında yapıyorduk. Her ne kadar Federasyon henüz açıklamamış olsa da Avrupa Ligi'ne gitmeyi garantilememiz takım içinde inanılmaz bir mutluluğa sebep olmuştu. Sadece federasyounn resmi açıklamasını bekliyorduk. Durum bundan ibaret olunca Favori gösterilen Beşiktaş karşısında oyuncularıma rahat olmaları gerektiğini ve kaybedecekleri bir şey olmadıklarını söyledim. Tam bir formalite maçı olacaktı bu çünkü.

Oyuncularım kafalarının rahat olduğunda nasıl oynayabileceklerini bu maçta gösteriyorlardı. İki takımda durumlarının verdiği rahatlama ile ortada bir maç götürüyordu. Maçta hatırı sayılır derecede şut çekiliyordu ancak bunların çoğu uzak atışlar oluyordu. Lugo bana yine saç baş yoldurmaya devam ediyordu.

Maçtaki eşitliği bozan Mehmet Güven oluyordu. Maçın ilk yarım saati bitrken durumu 1-0'a getiren güzel bir gol atıyordu. ilk yarıda başka gol olmadı. İkinci yarıda ise oyun uzun bir süre ortada gitti. Sonunda Lugo'nun bencilliğine ve pervasızca pozisyonlarını harcamasına dayanamayarak oyundan alıyordum. 6 şuttan sadece 2si kaleyi bulan oyuncu ile kesin olarak yolları ayırmaya karar vermiştim. çünkü gayet belliydi kafasının burada olmadığı. çok fazla bencilce oynuyordu. Maçta dakikalar 85'i gösterirken Ronald Vargas Sahneye çıkıyordu ve maçın skorunu belirleyen golü atıyordu. 2-0

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default 2015/1016 Sezonunun Genel Değerlendirmesi

Son anına kadar her basamakta çekişmeli geçen Süper Lig'deki son Puan Durumu şu şekilde oluştu

Ligden düşecek son iki takım son hafta maçlarıyla belirlendi. Düşeceği kesinleşen son takımlar, Mersin IY ve Karabükspor oldular.

Son haftada Bursaspor'u geçen Galatasaray ile Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecekler. Kupa Finalinde GS ve FB olunca Ligde 3-4-5 sıradaki takımlarda Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazandılar. Bu takımlar Bursaspor, Gençlerbirliği, Sakaryasporumuz oldu. Bu başarıyla birlikte Federasyon sıralama ödülü olarak kulübümüze 1.05M€ veriyordu.

Bu başarının ardından Sakaryaspor oyuncuları daha önceden sözü verilmiş olan toplamda 275B€'luk primlerini aldılar.

Geçen sezon Dirk Kuyt'ın kırdığı ortalama puan rekorunu bu sezon Burak Yılmaz bir üst seviyeye çıkararak durumu 7.85'ten 7.90'a çıkarıyordu. Bu performansına ek olarak attığı 38 gol ile hem ligde hemde Avrupada Gol kralı oluyordu.

Yılın Genç Oyuncusu ödülüne ise Gençlerbirliği takımından sezon başında kiraladığımız sezon ortasındada takımımız futbolcusu yaptığımız Atabey Çiçek layık görüldü. Ödülde 2. ve 3. sırayıda takip listemizde olan Mersin IY defans oyuncusu Hüseyin Tanıyan ve Antalyaspor Kanat/Forvet oyuncusu Turan Kadiroğlu alıyordu.

Gösterdiğimiz başarıya rağmen ilk 3 teknik direktör arasına giremedik. Bizim yerimize listede bulunan hocalar GS egemenliğine son veren Aykut Kocaman; Eskişehirspor'dan Carlos Carvalhal ve Kasımpaşa'dan Mesut Bakkal.

Fair-Play ödülünü ise Gaziantep alırken 2. ve 3. sırada Gençlerbirliği ve Mersin IY takımları bulunuyordu.

Türkiyedeki yılın oyuncuları ödülleride açıklanırken; yılın oyuncusu ödülüne layık görülen oyuncuların, bölgelerinde yılın oyuncusu listesinde olmaması ise akıllarda karışıklığa sebep oldu.

Karabük ve Akhisar Bld. takımlarının başında bulunan Abdullah Avcı ve Hamza Hamzaoğlu ise gösterdikleri düşük performans nedeni ile takımlarında kovulmuşlardı.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Avrupa kupalarında yolun italya'ya düşerse kuzeydeyiz hemen buyur gel

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Şimdiye kadar şu oyunda nerdeyse her defasında ilk katıldığımda avrupa kupasına

Eleme turunda Yunan
    Gruplarda İngiliz - Protekiz - kuzey doğu avrupa(Rus-belarus-ukrayna) yada Alman - italyan - Belçika

takımaları denk gelirdi bana bakalım bu sefer ne olacak. ama ne olursa olsun uğrayacam San Marino'ya

Tribünde bende varım hemşo bende gelicem sanmarinoya hem ucakda gıderken transferler hakkında konsuruz bıraz şöyle kıyada köşede kalmış yıldız ama kendı takımlarında oynamıyan oyunculardan bulsak ve bırısını alsak takımı bıraz daha ust sevıyelere cıkarsak nasıl olur

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Sakarya Cephesinden Değerlendirmeler

Son anda yırttığımız ve kendi adıma başarısız geçen 14/15 sezonundan sonra bu sezon hedeflediğimizin üstünde bir performans sergiledik. Bunda belkide zor günler geçiren Trazbzon, Beşiktaş gibi takımlarında etkisi vardı ancak oyuncularımı tek tek kutlamak istiyorum.

Çetin geçen bu sezonda neler olmadı ki ? Beklenmedik zaferler, beklenmedik yenilgiler.Ezdiğimiz, ezildiğimiz maçlar. kötü oynayıp kazandığımız, iyi oynayıp kaybettiğimiz maçlar. Aldığımız 19 galibiyet ve en azından geçen sezon yediğimiz gol sayısı kadar attığımız gol ile ligi 5. bitirdik. Şansımızında yaver gitmesiyle Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazandık.

Yabancı oyuncuların ülkemize uyumlarında fazla bir sorun çıkarmaması avantajımıza olurken yeni gelen oyuncularında takıma adaptasyonları yeterince çabuk olunca inanılmaz güzel bir iş başarmış olduk. Evet kafamızda bazı ölü dallarda var kesilecek olan ancak bu takım bu başarıyı bir bütün halinde yakaladı. Lugo'nun 29 Maçta attığı 17 Gol, Tamashiro'nun 37 maçta verdiği 13 gol pası, istatistiksel olarak öne çıkarabileceğim değerlerdi sezon içindeki.

Gelecek sezon için daha iyi yabancı ve yerli takviyeler yapacağız. Avrupa Ligini kaldıracak oyuncular bulmak durumundayız. Ama elimizdeki imkanlarda. Çok fazla maaş ayıramayacağımız için yine genç oyuculara yatırım yapacağız gibi gozukuyor. Tecrübeli oyuncular maaş açısından yüksek meblalara tav olduklarından yapacak çok birşeyimiz yok; ancak gelecek sezonda en az bu sezon kadar başarılı olabilmek için daha iyi takviyeler yapmamız gerekiyor. Elimizde belli bir liste var. Kimler olur bilinmez ama iyi ve yetenekli oyuncular olacaklarının teminini verebilirim.

Maddi açıdan aldığımız 19 galibiyetinde katkısı büyük oldu. Bu kulüp geçmişte büyük yıldızları Türk futboluna kazandırdı. Bizde buna öncülük yapmak istiyoruz. Bu nedenle daha çok gençlere yatırım yapmayı düşündüğüm için daha çok tesislerimizi geliştirmeyi uygun gördük başkanımızla beraber. Yeni Altyapı tesisimiz bu sezon devreye girerken, gelecek sezon içinde antreman tesislerinin imkanlarının arttırılması için kaynak ayrıldı. Her sene daha iyi noktalara gelmek için çabalayacağız.

İyi günler bizleri bekliyor. İsmail Habip Sevük'ün dediği gibi; "Viyana'da başlayan çekilme Sakarya'da durdurulmuştur." Sakarya'nın da gerilemesi aynen durmuştur. Artık tekrar avrupayı fethetme vakti gelmiştir. Bu yolda bütün taraftarlarımızın desteklerini arkamızda hissetmek istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by akuli View Post
    şöyle kıyada köşede kalmış yıldız ama kendı takımlarında oynamıyan oyunculardan bulsak ve bırısını alsak takımı bıraz daha ust sevıyelere cıkarsak nasıl olur
    Ah bulsam öyle oyuncular çok sevineceğim ama adamlar ile maaş konusunda bir türlü anlaşamıyoruz. çok yüksek değerler söylüyorlar. o yüzden mecburen genç yetenek bulmaya çalışarak geçiyor araştırmacılarımın zamanı.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Sakarya Yönetim Değerlendirmeleri

Sezonu değerlendirmek için Kulüp başkanımız bizi davet etmişti yönetim kurulu toplantısına. Çokta istemiyordum aslında gitmek son olaylardan sonra ancak davet başkandan gelmişti. Reddetmek olmaz.

Genel olarak bu sezon başarılı bir süreç yapamıştık. Bir çok yönetici hemfikirdi buna. Takımın genel performansından memnun olduklarını söylüyorlardı. Yaptığımız transferleri ise gayet başarılı bulmuşlardı. Takımın itibarında büyük bir gelişme katettiğimi söylüyorlardı. Ama genel bilgilerde bu itibar artışını pek göremiyordum. Ligi böyle bir performansla bitirmeme rağmen hala kulüp güvenilirliği 2 yıldız oalrak ligin en düşük takımıydık.

Ayrıca sezonun bitmesiyle yakın bir zamanda yeni tesislerin yapılacağına dair bilgi verdiler. yaklaşık 6 ay sürecek çalışmalar sonrasında 2 yıldızlı antreman tesislerimizin daha iyi standardlara kavuşacağını söylediler. Bu geliştirmenin finansal açıdan çok büyük bir yük olmayacağını belirtselerde takımdaki maddi kaynakların yarısından fazlası bu tesisleşmeye ayrılmıştı.

Ligde gösterdiğim başarıların ardından ve maddi açıdan daha güvenli bir noktaya ulaşan takım içinde başlangıç olarak 2.5M€ transfer bütçesi; 5.5M€'da Maaş bütçesi ayırmışlardı. Maaş bütçesi neredeyse takımın aldığı toplam maaşa yakındı. Bu nedenle transfer bütçesinin 1.5M€'sunu maaş bütçesine aktarmalıydık iyi transferler için. Ancak tabi esas değerlendirmeleri sezon başındaki toplantıda ortaya çıkacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Yılın futbolcusu ödülüne ispanyol kulüplerini peşinde koşturan ve takımdan ayrılmak istediğini belirten Gaona Lugo alıyordu. Her ne kadar gitmesini istemesemde 2.5M€luk bedeli elimi kolumu bağlıyordu. Sezonun en iyi 11'ide belirlenmişti.

Takımda bazı oyuncuların lig düşmeme ile ilgil bonusları nedeniyle ödeme yapılırken, Federasyondan yapılan açıklamada kulübün sezon sonuna kadar TV haklarından 4.6M€ alacağı belirtildi.

Sezon öncesi Yönetim kurulu ile yapılan görüşmede belirlene transfer bütçesi ise işime yarar cinstendi.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default 2016/2017 Sezon Öncesi Transferleri

Defansa ortasahaya ve forvete ayrı ayrı takviye yapmak istiyordum. Forvette Lugo'nun gidişinin kesin olması, Daha iyi bir oyuncu bulduğum takdirde de geçen sene beklentimin altında kalan Zelaya'nın yerine forvete takviye yapmam gerekiyordu. Ayrıca iyi yedek oyuncularada ihtiyacım vardı. Bu sezon 3 kulvarda birden yarışacaktık.

Orta sahada artık yaşı kemale eren Ivan Ergici kesme niyetindeyim. Orta sahada hedeflediğim bir kaç oyuncu vardı yerli ve yabancı. işimize yarayaracak genç oyuncuları kadromuza kattık.

Defansta ise daha çok Türk oyuncularıın peşinde oldum. Listede kontrat sıkıntısında olan Egemen ve Ligden düşsen Mersin'in genç savunma oyuncusu Hüseyin vardı. Biri tecrübeli biri geleceği olan bir oyuncu. Egemen 2M€ gibi bir maaş isteyince yıllık karşılayamayacağım için vazgeçtik.

Daha fazla söze gerek yok işte yeni sezon için yaptığım transferler:

Esmael Gonçalves(25) - Santrafor - Bedelsiz (15.06.2016)

Celalettin Günaydın(18) - Ofansif Orta Saha - Galatasaray - Kira (21.06.2016)

Sergio Huertas(19) - Santrafor - Cesar Vallejo - 500B€ (24.06.2016)

Halil İbrahim Yıldız(18) - Santrafor - Eyüpspor - 500B€ (29.06.2016)

Hüseyin Tanıyan(19) - Defans Merkez - Mersin IY - 950B€ (26.07.2016)

Ergün Gündoğdu(18) - Santrafor - Bedelsiz (20.08.2016)

Essam El Hadeedi(18) - Orta saha - Ismaily - 1M€ (21.08.2016)

Tabiki takıma her ne kadar yerli oyuncu istesemde yabancı oyuncular gelince başka yabancı oyuncuları göndermek zorunda kaldım.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Regenler efsane yalnız (:

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Regenler güzelde resimler çıkmıyor oyuncuların sinir etti imagshack beni. oyuncu resimlerin hepsini görebiliyormusunz ?

hatta sadece onlarda değil önceki postlardada bazı resimler gözükmüyor...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

evet görünüyor

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Neyse benim bağlantıda bi sıkıntı var heralde

Valla regenler güzel. benim araştırmacılarda iyi çalıştı. iki sezondur Peru'ya iyi kapak attılar Birde Türk iyi regenler bulsam sevinecem. Celalettin'in almaya çalışmıştım sezon ortasında ama olmadı. nasip kiralık olarak yollayacakmış GS. ya bu da garip aynı ligdeyiz ama hala pilot takımıyız adamların

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Türk regenlerde fena sayılmaz..tabi benim göz san marino profiline alıştıgı icinde olabilir özellikleri 10 üssü olan milli takımda

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Güzel regenler var aslında türklerde ama yetersiz kalıyorlar. yabancı sınırı olduğu için yabancıları çok çekemiyorum takıma. hele bide yerli statu 10 sene olunca iş iyice çığrından çıkıyor. sezonda biraz ilerledim. toplu bir giriş yapacağım birazdan

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Sezon öncesi hazırlık dönemini 4 Temmuzda başlattık. Avrupa Ligi elemeleride olunca sadece 1 hazırlık maçı ayarlandı. sezona erken giriş yapıyorduk.

Avrupa liginde ilk rakibimiz Shakter Soligorsk'tu.

Maça yeni forvet hattımızla çıkıyorduk.

İlk maçta rahat bir galibiyet almıştık ikinci maça rahat çıkıyorduk.

Sakatlıklar ise peşimizi bırakmıyordu.

ikinci maçta ilk maçın rahatlığıyla oynadık ve 2-1 ile ikinci maçtan da galibiyet aldık. 3. öneleme turunda karşımıza Grasshopers çıktı.

İlk maçı deplasmanda oynuyorduk. Avantajlı bir skor ile dönmemiz gerekiyordu. ve maçtan yeterince avantajlı bir skora dönüyorduk.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Avantajlı skor 5-0 mı

hocam regenler harbıden 2-3 sezon sonra cok can yakıcak turk oyuncular ıcın hıc alt lıglere yonelıyomusun? genelde her sene 1-2 regen cıkıyodu yıldız ve hep besıktas kapıyodu bende (2008) oynuyorumda ben hala bır bak ıstersen ama 2-3 saatını ayırman gerekır yalnız avrupadaıyı iş yapıcaz

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by akuli View Post
    hocam regenler harbıden 2-3 sezon sonra cok can yakıcak turk oyuncular ıcın hıc alt lıglere yonelıyomusun? genelde her sene 1-2 regen cıkıyodu yıldız ve hep besıktas kapıyodu bende (2008) oynuyorumda ben hala bır bak ıstersen ama 2-3 saatını ayırman gerekır yalnız avrupadaıyı iş yapıcaz
    alt liglerden de var ama bir tülü gelmek istemiyorlar bana anlamadım gitti. kalede sıkıntı yaşayacağım gibi. Yeni anlaşmaya varmıyor kaleci ve 2018'de bitecek kontratı. yenilemem lazım şimdiden. Regenler için deli araştırma yapıyorum aslında araştırmacıların bi kısmı 19 yaş altı oyunculara bakıyor hususi. Avrupa'da bu sezon en kötü Grup sonrası 2.Tur hedefliyorum

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Avantajlı skor 5-0 mı
    Lütfen orada yeterince avantajlı yazıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Avrupa Ligi 3. Öneleme Turu 2. Maç

Sahaya ilk maçında avantajı ve sakatlıklar nedeniyle yedek oyuncuları sürüyordum sahaya. Yedek oyuncularımda en azından kalitelerini göstermiş oldular bu maçta. 3-0

Maçtan sonra oyuncularımıza başarılarına göre nasıl bir prim vereceğimizi düşündük ve yüksek primler vermeye karar verdik.

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 1. Maç

Ligde ilk maçımız ağır bir maç olacaktı. Geçen sezonu 2. kapatan GS ile Telekom Arena'da oynuyorduk. Kadrom sakatlıklarında etkisiyle şu şekilde oluştu:

Fazla söze gerek yok GS'nin adeta ezdiği maçtan beraberlikle yırtıyorduk. Şansımız yaver gitmişti.

Maç sırasında Atabey Çiçek baldırından bir sakatlık geçirdi. Maçtan sonra yapılan tetkiklerde genç oyuncunun sahalardan 5 ay uzak kalacağı açıklandı.

Avrupa Ligi 4. Öneleme Turu 1. Maç

Rakibimiz Yunan ekibi PAOK olmştu. Ilk maç kendi sahamızda oynanacaktı. Başarılı olmak için elimizden geleni yapmamız gerekiyordu. Yönetim herhangi bir hedef koymasada en azından 1/16'ya kadar çıkmak istiyordum... Ancak maçta saç baş yoldum adeta. Golcülerim çileden çıkardılar beni.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 2. Maç

Zorlandığımız ve yedek oyuncum Ergün GÜndoğdu'nun süper bir maç çıkardığı oyundan sahamızda 3 puanla ayrılıyorduk.

Avrupa Ligi 4. Öneleme Turu 2. Maç

Gruplara kalmak için bu maçı almalıydık.Zor bir maç oldu. 1-0 geriye düşmemize rağmen maçı çevirmesini bildi oyuncularım; ancak Esmael Gonçalves hala inanılmaz seviyede pozisyon harcıyor. 3-1 artık Gruplardayız. kurada bakalım hangi belalımız ile karşılaşacağız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Atabey gelişiyor mu ? ve profili ne düzeyde şuan paylaşır mısın ? bir sonra acacagım kariyer trabzonspor ve yabancısız olacak forvet icin lazım olucak

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Atabey bu sezon uzun sureli bir sakatlik gecirdi 4 5 ay gibi.dustu degerleri. Evde degilim su an. Koyarim son halini. Basarili bir oyuncu...

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 3. Maç

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 4. Maç

Avrupa Liginde Grup kuralarında dişli rakipler ile eşleşmiştim. Fulham, CSKA, Maritimo ile aynı gruba düştük
    Avrupa Ligi J Grubu 1. Maç

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 5. Maç

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 6. Maç

Avrupa Ligi J Grubu 2. Maç

Fulham karşısında her ne kadar önde kapatsakta ilk yarı, ikinci yarıda Fulham'ın inanılmaz baskısına mağruz kaldık. Bizimde sonumuz oldu bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 7. Maç

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 8. Maç

Avrupa Ligi J Grubu 3. Maç

PUAN DURUMLARI

Last edited by trinitrotloen : 21.Ocak.2013 at 01:53

Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri