Barclays Premier Lig 1. Hafta
Barclays Premier Lig 2. Hafta
Harika bir maç oldu. Tabiri caizse top bir o kalede bir o kalede geldi gitti. Hem şanslı oluşumuz hem Giovinco'ya sahip oluşumuz umulmadık farkı getirdi.
Barclays Premier Lig 3. Hafta
Biz oynadık onlar kazandı diyebilirim. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilsek daha iyi bir sonuç alabilirdik.
Barclays Premier Lig 4. Hafta
Alberto Paloschi böyle istedi !
Sakatlanan sol bekimiz Davide Santon 1 ay sahalardan uzak kalacak.
Barclays Premier Lig 5. Hafta
Rakibimizi tek kelimeyle "ezdik." Paloschi'nin performansı yükselerek devam ediyor. Ayrıca 7 sarı kart gördüğümüz için federasyon 28 € ceza kesti.
Barclays Premier Lig 6. Hafta
Yine deplasman, yine iyi bir futbol, yine hüsran...
Barclays Premier Lig 7. Hafta
Muhteşem bir geri dönüş yaptık. Deplasman fobimizi biraz olsun üzerimizden attık. Özellikle maçın başında geri düşmemize rağmen maçı çevirmek oyuncularımızın kararlılığının göstergesiydi.
Barclays Premier Lig Puan Durumu
Capital One Cup 2. Tur
Capital One Cup 3. Tur
4. turda içeride Southampton ile oynayacağız.
TariboWest
Transferler ve sonuçlar harika.Crisitan Tello'nun sözleşmesinin sezon sonu bitecek olması ücretsiz takıma kazandırmana yarayabilir.
Sevılla ıle yaşadıklarını newcastle ılede yaşamanı temenni ederım , başarılar
Barclays Premier League Puan Durumu
Capital One Cup Yarı Final Eşleşmeleri
Fulham yenilgisinden sonra iyi bir seri yaptık. Rakiplerimiz biraz fazla puan kaybı yapsa lider olabilirdik. Ama burası Premier Lig olacak o kadar.
Bu arada Chelsea takımın başına Fatih Terim'i getirdi. Diğer önemli aday ise Aykut Kocaman'dı.2 büyük adayın Türk olması gurur vericiydi.
Galatasaray'ın başına da Tolunay Kafkas getirildi.
TariboWest
FA Cup 3. Tur
Kupaya erken veda ettik. Ama bizim için iyi oldu.
Capital One Cup Yarı Final Maçları
Finaldeyiz !
Finalde Manchester United ile oynayacağız.
Barclays Premier League 20-21-22-23-24-25-26. Hafta
Barclays Premier League Puan Durumu
İngiltere Şaşkın, Otoriteler Şaşkın, Taraftar Mutlu ve Umutlu, Yönetim Zevkten 4 Köşe !
İşte Demba Ba'yı Kulüpten Gönderen, Sturridge'yi Kulübeye Mahkum Eden Adam ! Alberto Paloschi !
TariboWest
Tebrikler abi sona doğru performansın düzelmiş umarım böyle de devam eder.![]()
Maçlar genel olarak güzel.Kupa finalinde kaybetmek üzücü olmuş.
Ligde M.United ile Chelsea bir adım geride kalmışlar son haftalar oldukça çekişmeli geçeceğe benziyor.Merakla bekliyorum![]()
Taraftar Olanlara Hala İnanamıyor ! Geçen Sezon Küme Düşmemeye Oynayan Takım Bu Sezon Barclays Premier League ŞAMPİYONU !
Barclays Premier League Final Puan Durumu
Ve Şampiyonluk Sonrası Yorumlar
Stuttgart'tan sonra Newcastle'da da favori kişilere girmeyi başardık. Ayrıca eski serilerdeki gibi istifadan sonra favori kişilerden silinme olayının kaldırılması güzel bir yenilik olmuş.
TariboWest
Newcastle'da Şok !
The Sun'ın manşetten verdiği haberinde mali durumun kötü olmasından dolayı antreman tesislerinde kısıtlamaya gidilecek olması Newcastle yönetimi ile menejer Ümit Boğa'nın arasını açtı. Menejer Ümit Boğa'nın şampiyon olunmasına rağmen hala mali sıkıntıdan bahsedilmesinden sıkıldığı gelen söylentiler arasında. En önemli fikir ayrılığı ise seneye Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Newcastle'ın transfer için bütçe ayırmaması. En kısa zamanda bir çözüm bulunmazsa yolların ayrılabileceği konuşuluyor. Müthiş bir sezon geçiren ve kutlamalar yapan taraftarın ise hevesi kursağında kalacak gibi görünüyor...
TariboWest
Tebrikler! Bakalım sıradaki durak neresi?
Adımı yazar giderim olmuş abi![]()
Yahu orjinal oyunda da crush dump olur mu. Ağustos ayında hata verince 20 Haziran'a geri döndü. Bir daha transferler falan uğraşmak zor geldi. O yüzden kariyeri tamamlıyorum. Yeni bir kariyeri açacağım. Bundan sonra otomatik kaydı da açacağım.
TariboWest
Yeni kariyerinde şimdiden başarılar.Crash dump hatası bendede 1 kez olmuştu ama sonra hiç olmadı.Benim ki de orijinal.