Maşallah.![]()
Mehmet Topalı Psv 15 milyon tlye alma opsiyonlu kiraladı kuyt da kweuke afrika kupasındayken forvetime geçti mecburen ve menajerler izliyon 9 milyon tlye satıcam onu da.
Orhan Şam Kemal Tokak takası yaptım.
Biz de Bursa da maçlarımızın 2. dakkasında aynı anda gol yedik, ancak biz 2-0dan maçı 2-2ye getirmeyi başarırken Bursa deplasmanda Beşiktaşa 3-1 yenildi. Şampiyonluk yolunda şansımız da yardım ediyor. 2 maç kala puan farkı 3. İkili averajda önde olduğumuzdan, tek galibiyet şampiyonluğumuz için yetecek.
![]()
Erman Kılıçıda bedavaya almanı onerırım ıyı bır yedek olur
Teşekkürler ama yaşlı değil mi, yaşı geçmiş oyuncu almamaya çalışıyorum. Gerçi forvet ve ofansif kanatlarda Türk oyuncu sıkıntım var, Recep gelişim kaydediyor ancak oynattığım maçlarda pek verim alamadım, şimdi de sercan geldi yalnızca 2 tane Türk sağ ön oyuncum var. Krasicle fischer da yabncı olrak var toplam 4 tane oluyor. Ön libero ve mc bolluğu var takımımda.1-2 oyuncuyu satış listesine koymam lazım. Ve kweukeye yedek yabancı ile dmc defansif oyun kurucu yabancı transfer etmeml azım. Sadece 2 transfere ihtiyacım var. Romada bonservissiz iyi bir santrafor var ancak para yokken direktöre havale ettim anlaşamadı tabi, şimdi görüşmek istemiyo ancak hala sözleşmesii yenilemiş değil. Umarım alabilirim. Ön liberoyu da hallettim mi çok güzel bir kadrom olacak. Ayrıca baktım 2014te bitiyo sözleşmesi seneye serbest kalıyo.