29.sıraya yerleşmişim..Farkı indirdik 130 sayı..
29.sıraya yerleşmişim..Farkı indirdik 130 sayı..
5te0 gidiyorum suan..![]()
Tolunay Hoca'ya güvendik, yenilmez dedik ama yattık.5'de 1 benimde şuan.
![]()
Canım FEDA olsun sana !
8'de 4. Yarın bir beraberlik çıkarsa geçen haftaki gibi 9'da 5 ile kapatacağız.
Vuuhuu sıfır çekiyormuşum neredeyseİyice sapıttı bizim lig, yazı-tura atsam daha fazla isabetli tahmin yapardım
![]()
Bildiğim maçlar Beşiktaş galibiyet,Galatasaray galibeyeti,Fenerbahçe galibiyetiAraya da Kayserispor beraberliği kaynamış öyle
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
sonunda puan almışım![]()
9da 5 isabet, 20 uzeri bir puan gelicek tahmini. lider degismez gibi gorunuyor bu hafta![]()
Dibe vurduk bu hafta sadece Beşiktaş maçını bildik![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Benim içinde rezil bir hafta 3 puan alabildik sadece.
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 21. Hafta Sonuçları
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Yeni rekorum!
1 puan nedir ya, dilenciye sadaka gibi![]()
2 haftada 5 puan aldık bu nedir yahu![]()
One point.
10 puan.![]()
17 puanla 2 basamak yükselerek haftayı kârlı kapatmışım.![]()
6 puan ile bir basamak yükseldim, güzel başarı.![]()
Canım FEDA olsun sana !
sadece tahmin yapıyordum konuya hiç bakmamıştım13. olmak şok hissettirdi bana ilk 30a gireceğimi düşünmüyordum
![]()
Antep - Paşa maçı berabere bitse iyiydi. Yinede 21. Hafta fena geçmedi. İki basamak birden yükseldik. Zirve ile arayı açmamalı![]()
8'de 5 yaptık bu hafta iyi puan almayı bekliyorum 3 beraberlik maçı bildim pek seçilmemiştir umarım![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Dün 0 çektim, bugün de tüm maçları bildim. Yarın, Kasımpaşa yenerse fena bir puan gelmez herhalde bu hafta.![]()
Akhisar Bld. - Galatasaray 2 (19 kişi)
Eskişehirspor - Kayserispor 2 (3 kişi)
Beşiktaş - Gaziantepspor 0 (8 kişi)
MP Antalyaspor - KDÇ Karabükspor 0 (7 kişi)
Gençlerbirliği - Mersin İY 1 (23 kişi)
Orduspor - İstanbul BB 0 (19 kişi)
Bursaspor - SB Elazığspor 1 (30 kişi)
Trabzonspor - Fenerbahçe 2 (10 kişi)
Kasımpaşa - Sivasspor maçına 1 diyen 13, 0 diyen 16, 2 diyen 5 kişi olmuş. Eskişehir-Kayseri maçını bilenler 9 puanı garantilediler. Bunun yanında; Bursa-Elazığ maçından 1 puan, G.Birliği-Mersin maçından 2 puan, Ordu-İBB ve Akhisar-G.Saray maçlarından da 3'er puan kesinleşti. Diğerleri, Kasımpaşa-Sivas maçına göre belli olacak.
Rekor üstüne rekor, yine 1 puan! Artık iflah olmam ben![]()
Bu hafta resmen battık. Tek Bursa maçını doğru tahmin ettim. Hangi hafta 3 maç hariç diğer maçlara aynı skoru oynasam batıyorum. Kurnazlık yapmaya çalışıyoruz sözde![]()
müthiş yükselişim devam ediyor
Kasımpaşa 1-0 kazandı ve bu maçı da 13 kişi bilmiş oldu. Son durum da netleşti böylece:
Akhisar Bld. - Galatasaray 2 (19 kişi) = 3 puan
Eskişehirspor - Kayserispor 2 (3 kişi) = 8 puan
Beşiktaş - Gaziantepspor 0 (8 kişi) = 6 puan
MP Antalyaspor - KDÇ Karabükspor 0 (7 kişi) = 7 puan
Gençlerbirliği - Mersin İY 1 (23 kişi) = 2 puan
Orduspor - İstanbul BB 0 (19 kişi) = 3 puan
Bursaspor - SB Elazığspor 1 (30 kişi) = 1 puan
Trabzonspor - Fenerbahçe 2 (10 kişi) = 5 puan
Kasımpaşa - Sivasspor 1 (13 kişi) = 4 puan
Yukarıdaki hesaplamalarımda herhangi bir yanlışlık yoksa, haftayı 15 puanla tamamladım. Fena sayılmaz.![]()
20 uzeri puan bekliyorum
Abi puanlamayı doğru yaptıysan eğer bu haftada ikinci sıradaki yerimi koruyacağım. Farkta pek açılmamış zaten.
Puanlama 1'er puan şaşmış (bilen kişi sayıları doğruysa). Puanları hesaplarken en az bilinenden başlarsan (9, 8, 7, 6... diye) daha sağlıklı oluyor bazı maçları bilen kişi sayısı eşit olduğunda:
Eskişehirspor - Kayserispor 2 (3 kişi) = 9 puan
MP Antalyaspor - KDÇ Karabükspor 0 (7 kişi) = 8 puan
Beşiktaş - Gaziantepspor 0 (8 kişi) = 7 puan
Trabzonspor - Fenerbahçe 2 (10 kişi) = 6 puan
Kasımpaşa - Sivasspor 1 (13 kişi) = 5 puan
Orduspor - İstanbul BB 0 (19 kişi) = 4 puan
Akhisar Bld. - Galatasaray 2 (19 kişi) = 4 puan
Gençlerbirliği - Mersin İY 1 (23 kişi) = 2 puan
Bursaspor - SB Elazığspor 1 (30 kişi) = 1 puan
Buna göre ben 11 puan alıyorum, Matthaus 6. İkinciliği 2 puanla geri aldım sanırım.
9, 8, 7, 6, 5, 4, 4, 2, 1 şeklinde gittiğini bilmiyordum. Bunu öğrendiğim iyi oldu. 15 beklerken, 1 puan fazla gelecek o halde. Bu durumda, ben de 16 puan ile kapatmış oldum haftayı.![]()