Taktik iyice oturmus takima. Dusme korkusu olacagini sanmiyorum, hatta sans yaninda olursa ilk 8 siraya bile girersin.
STSL İlk Yarı Puan Durumu
Sezon ortasında İBB'den gelen teklife teşekkür ettik ve reddettik.
Son zamanlarda toparlandık diyebilirim. Bikoko'nun golleri sıralamada biraz olsun yükselmemizi sağladı. Kadro uyumunun artması ile beraber ikinci yarıda daha iyi bir performans sergileyeceğimizi düşünüyorum. Kupada ise 4. turda elendik. İkinci yarıda sadece lige odaklanacağız.
Ve ilk yarı sona erdi. 1 aylık aranın ardından 19 Mayıs Stadyum'unda Gençlerbirliği ile oynayacağımız maçla ikinci yarıya başlangıç yapacağız...
TariboWest
Ligeki konumun güzel hocam bence
TariboWest
Mersin bu yenmek koyal değil![]()
STSL 23-24-25-26-27-28. Hafta
STSL 28. Hafta Puan Durumu
Herşey istediğimiz gibi gidiyor. Son 4 hafta mağlubiyet yüzü görmedik. Önümüzdeki 6 hafta Fenerbahçe ve Beşiktaş ile deplasmanda Bursaspor ile içerde oynayacağız. Eğer deplasmanlardan puan çıkarabilirsek sıralamada daha da yukarı çıkabileceğimizi düşünüyorum.
TariboWest
ilerleyen yıllarda şampiyonluk bekliyoruz.(Hızlı gittiğin için başarabileceğini düşünüyorum)
Mersin bela takimdi, Eren Tozlu vardi benim kariyerimde adam Ronaldinho gibi adamdi banada hep golu vardi![]()
Bu sezondan itibaren sıçrama yapacağını düşünüyorum
Ekonomik olarak iyi olmadığımız için transfer yapamıyoruz. Bu kadro ile zirveye oynamak zor gibi. Bu sezon ilk 10 a gireriz gibime geliyor en fazla.
Ben de Mersin'e takılmasam daha yukarı çıkacaktım.
İnşallah yaparız. Ama kadroyu güçlendirmek lazım.
TariboWest
Liverpool çok güel olmuş.
Hiçbir oyuncum bende bu güne kadar emekli olmadı nasıl bir duygu
Liverpool'un gençlerinden, kiralıklarından, satılıklarından yararlanabilirsen çok güzel olur.
Ekonomik sıkıntı içerisinde olduğumuz için 5 oyuncu ile anlaştık ve transferi noktaladık.
Abdul Razak - Bedelsiz
Manchester City'nin genç yıldızı Akhisar'a gelmeyi kabul etti biz de kırmadık.
Ertuğrul Taşkıran - 220.000 €
Renan'ın alternatifi olacak.
Aydın Yılmaz - 200.000 €
Bu sezon sağ kanat iki Galatasaraylıya emanet. Yiğit önde gibi.
Taha Yalçıner - 250.000 €
Barış Ataş'ın yedeği olacak.
Eren Albayrak - 75.000 €
Eren için çok şanssız bir başlangıç oldu. Hazırlık maçında sakatlanan genç oyuncu 4 ay sahalardan uzak kalacak.
Transfer Özeti
20 Temmuz itibariyle transferi noktaladık. Bu sezon en büyük kozumuz takım uyumu olacak. Umarım yanılmam.
Kadro
Murat Duruer'in alternatifini Eren Albayrak olarak belirlemiştim. Fakat sakatlanınca oraya bir transfer yapmayı düşünüyorum. Şu anda transfer listesinde olan bir Türk oyuncu ile ilgileniyorum. Getirebilirsem çok iyi olacağını düşünüyorum.
TariboWest
Sakatlıklar çok kötü olmuş...
Aydın ı özelliklerine bakınca bende almıştım bi oyunda ama hiç bi iş yapmıyor ya inşallah sende yapar
Spor Toto Süper Lig Heyecanı Kaldığı Yerden Devam Ediyor !
STSL 1. Hafta
Lige güzel bir başlangıç yaptık. Yiğit Gökoğlan ve sakat Bikoko'nun yerine forma giyen Ergn Keleş beni sevindirdi.
STSL 2. Hafta
Ligin yeni ekibi karşısında zorlandık ama 3 puanı almayı başardık.
STSL 3. Hafta
2 Korner = 3 Puan
Murat Sözgelmez'e Sevgilerimle !
STSL 4. Hafta
İlk mağlubiyetimizi Antep deplasmanında aldık. Maçta iyi oynayan taraf bizdik. Pedriel kötü gününde olmuş olsa buradan galibiyetle çıkmamız içten bile değildi.
STSL 5. Hafta
Düşene vurmayı sevmeyiz fakat bizim de puana ihtiyacımız vardı ve çok önemli bir galibiyet almayı başardık. Ergin Keleş yine golünü attı, keyfine baktı.
STSL Puan Durumu
Akhisar Belediye ve Fenerbahçe yer değiştirmiş gibi !
TariboWest
Lige çok iyi başlamışsın, transferler de güzel, sakatlık kötü olmuş. Avrupa'ya gidersin bence sezon sonunda.