Reali yeneriz hep yendik şimdiye kadar da zaten bize rakip olamazlar![]()
Reali yeneriz hep yendik şimdiye kadar da zaten bize rakip olamazlar![]()
Şampiyonlar Ligi
-Final-
Müthiş oynadığımız maçta böyle yenilmek üzüntü veriyor insana. Maça müthiş başladık daha ilk dakikadan Burak'la golü atıyorduk olmadı ancak Selçuk'un müthiş frikiği ile 1-0 öne geçtik. Sezon boyunca harikalar yaratan Muslera büyük bir hata yaptı ve Mesut'a asist yaptı 1-1 oldu. Ne olduğunu anlayamadan Benzema,Hakan Balta'nın içinden geçere 2-1 yaptı. Selçuk'un pasında Burak bu iş bitmedi dedi ancak olmadı ikinci yarıda da Pepe kornereden attı maçta böyle bitti. Real Madrid ile başa baş oynadık istatistiklerde bunu gösteriyor. Dediğim gibi Hakan Balta'dan korkuyordum , ve haklıymısımda 2 gole sebebiyet verdi. Olmadı ama oyun gerçekten ümit vericiydi. Bu arada rakibimizde de Ronaldo yoktu bir de kırmızı kart görerek 10 kişi oynadılar oda var tabi.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
valla helal olsun ilk sezonda finale gelmekte başarıdır
Böyle trajedik bir şekilde kaybetmektense keşke gelmeseydik. Harbi dokundu ha .![]()
Avrupa'nın en iyi 11
Selçuk İnan, Xavi'nin yerine listede. Böyle avutalım bari kendimizi.
Finalde kaybetmek her zaman insana koyar ama, düşününce gerçekten bu bile başarıdır. Helal olsun.. Moralini bozma, seneye alırız kupayı..
selçuk inanı çözenedim zaten bende psg ye gitti 2 sene boyunca en değerli futbolcu seçildi fransa liginde senelik 14 asistin altına düşmedi psg nin banko oyuncusu
İlk sezon final görmek müthiş bence de. Seneye yabancı bir sol bekle kupayı alacağına inanıyorum.![]()
TariboWest
Lukovic'i almıstık idareten o baya tuttumustu son maçlarda. Seneye daha da güçlü bir kadro kuracağımıza inanıyorum .![]()
Bayern'li Contento'ya bir bak derim kiralığa ve satılığa koyuyorlar.. Satın alma opsiyonuyla beraber kiralayabilirsin.. Performansını da bir test etmiş olursun almadan önce..
Dediğin adam sol bek herhalde öyleyse bakarım. Ancak listemin ilk başında sezon öncesi istediğimiz ve kulübünün astronomik rakamda bonservis istediği Willems listemizin başında. Durduğumuz yerde saymamamız için daha iyi bir kadro şart, sırf sol bek değil, iki tane kanat, ve stoper olmak üzere 3-4 mevkiye takviye yapacağız.
Kariyer sahibi 2 hafta içerisinde mesaj atmadığı için kariyer kapatılmıştır.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.