Milan'ın tur atlamasını çok istiyorum.Barcelona'dan nefret ediyorum çünkü![]()
Milan'ın tur atlamasını çok istiyorum.Barcelona'dan nefret ediyorum çünkü![]()
Fotoğraf işin şakası tabii.Milan ilk maçtaki gibi oynarsa turu geçer. Ama Barcelona ilk dakikalarda erken bir gol bulursa devamını getirir ve turu geçen taraf olur. Kısacası her türlü sonuç çıkabilir.
Canım FEDA olsun sana !
Milan geçecektir turu. Barcelona kitlenir.
Barcelona 4-0 kazandı.
Messi yine işi bitirdi.Milan'a, Barca'yı elemesi için ilk maçta 5 gol anca yeterdi zaten.
![]()
Milan 1 tane atar diyordum ama ona bile fırsat vermemiş Barca![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
...
Milan maçına KG var oynadık arkadaş insaf ya 1 tane ataydınız bari![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Valla Milan geçer dedik ama buda barça be arkadaş![]()
Milan beni acayip şaşırttı mağlubiyet bekliyordum ama bu derecede değil.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bir önceki mesajına cevap yazıyorum. Barcelona'ya karşı Camp Nou'da hangi takım hucum oynayarak karşılık verebildi ? Real dahil. Böyle bir deplasmanda Muntari ve Nocerino gibi rakibini ısıran oyuncuları ilk 11'de oynatmak yerine Ambrosini ve Montolivo gibi teknik oyuncularla başlamış. Özellikle Muntari nasıl yedek başlar böyle bir maçta aklım almadı. Maçı izlemedim ama Allegri'nin oyuncu seçimleri bu maç için baya bir tartışılır.
Tamam kabul abartı olduŞöyle diyeyim basit oynayan bir orta saha. Gattuso'nun pas yapanı desek daha doğru olur. Tam olarak Allegri çıkardığı ilk 11 ile Barca'nın baskısını nasıl kırmayı düşünmüş acaba. İş işten geçtikten sonra Muntari'yi oyuna sokması da favorim olacak hep.
özeti izledim niangın 1-0 ken kaçırdığı bi pozisyon var o gol olsa herşey farklı olurmuş ayrıca messi nin 2 golüde çok extra çok iyi vurmuş topa 2 golde de
CR nasıl 10 maç oynadı ya?![]()
...
Maç Kolik de Sapıttı
Barcelona erken gol bulursa turu geçer demiştim, öyle de oldu. Bu takımdan korkulur arkadaş, bunlarla şaka olmaz.Messi'nin ilk golüde mükemmel ötesi, adam atıyor abi.
Canım FEDA olsun sana !
Arsenal 1-0 öne geçti.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
B.Münih - Arsenal maçına 5-3 skor oyanamayı düşünüyordum. Çok abartı olacak diye oynamadım. Arsenal erkenden golü buldu. Eğer 2-0'ı bulursa maçı kilitleyip 3.golü bekler. Eğer 1-1 olursa çok fena maç olur goller yağar gibi geliyor
Bir Dost
Hellbells
Arsenal 2-0 alırsa kim tur atlıyor?
Münih ilk maçı 3-0 almıştı. Münih tur atlar. Ama 2-0 olursa maç Arsenalin acele etmesine ve çok risk almasına gerek olmaz 75.dakikaya kadar
Bir Dost
Hellbells
Yahu ilk maç kaç kaç bitmişti ?? 3-0 münih almamış mıydı ?
Bir Dost
Hellbells
Pardon ya ilk maçı Münih 3-1 almış. Arsenal 2-0 yapsa da tur Münih'in olur.
Bir Dost
Hellbells