Şampiyonlar ligi yarı finali ilk maçında evimize avantajlı bir skorla dönüyoruz. Benficanın başarısı hava toplarından ve uzun forvetlerine atılan uzun pasları onların indirmesinden geliyor. Topa sahip olma -şut zıtlığına baktığımızda bunu görüyoruz. Kullandığımız onca durran top ve kornerin bir tanesine kafa vuramadık.
![]()
Maçın daha 2. dakkasında penaltı kazanıp değerlendiremiyoruz, 12. dakkada Hasan Ali atılıyor, penaltıyı kaçıran mc miz İbrahim Kazancının morali düşüp kötü oynadığından onu oyundan alıp sol kanat beke oyuna soktuğumuz Caneri koyuyoruz. 80 dakka 10 kişi oynadığımız maçı iyi oynayıp kazanarak Türkiye kupasını 3 yıl üst üste kaldırmış oluyoruz. Tek üzüntümüz ise 4-5 haftalık bir sakatllık yaşayan Thomas Dragenin Şampiyonlar Ligi Finalinde oynayamayacak olması.
![]()
Last edited by okocha6 : 16.Mart.2013 at 09:12
Artık uyuyayım. Şampiyonlar ligi finali heyecanını kalktıktan sonra yaşayacağız. Bu arada finalde Drage yerine sağ önde Scholettoyu oynatmaya karar verdim, Sercan Sararerden çok daha tehlikeli olacağı kesin. Scholettonun boşaltacağı sağ kanat bek mevkisinde ise bu yıl en iyi performansını veren ve hiç sakatlanmayan oyuncumuz Gökhan Gönülü oynatacağım.
Danimarkayla Avrupa Kupasındaki rakiplerimiz Yunanistan, Portekiz ve İtalya.
5 hazırlık maçımızın ilkini Arjantinle yaptık, fena oynamadığımız maçı 2-1 kaybettik.
2. turda Hırvatistanla eşleştik.
Bir başka David, David Helmes 60 milyon tl karşılığında Fenerbahçede. Her iki Davidi de minumum serbest kalma maddesinden yararlanarak 48 taksitle aldım. Paulo De Ceglieyi ise 28 milyon tlye satın alma opsiyonlu olarak lyona kiraladım ancak kweukeyi henüz satabilmiş değilim. Bir de kurt zoumayı almam lazım ama çok fiyat çekiyolar olmazsa genç bir türk stoperle yedekleme yapıcam.
![]()
Last edited by okocha6 : 17.Mart.2013 at 16:18
Emre Canı da sattığımız Polinin yerine kiralık olarak takımımıza katıyoruz. Kendisini İbrahim Kazancının yedeği olarak kullanacağız.
Kweukeyi 22.5 milyon tl karşılığında lyona sattık. Aslında en az 32ye sat emri vermiştim ama nasıl oluysa 22.5luk teklifi reddetmedi direktör ve ben de Urrutiayı daha fazl yedek bekletmemek için sattım.
Ben ve Kweuke simge haline gelmişiz kulüpte ayrıca.
110 milyon TL çok büyük para hocam, böyle bir adamın yedekte beklemesi biraz abes olurdu zaten.Hazırlık maçlarındaki performansımız da gayet iyi. Bu sene fırtına gibi eseceğiz. Devamını bekliyorum.
Öncelikle teşekkürler. Manuya karşı 5-0 öne geçtim ama hala hücumu bırakmayarak 3 gol yedim, Real maçını ise 3-1den çevirdim. Hazırlık maçlarında oyuna hiç müdahale etmiyorum takım hücum mantalitesine alışsın diye(skor ne olursa olsun) Bu sene, şampiyonlar ligi de dahil bütün kupaları toplamak istiyorum.( Bazı arkadaşlar bütün kupaları topladıktan sonra oyundan sıkılıyorlar ama Urruita gibi iyi bir oyuncuyu transfer etmek ya da alt yapıdan süper bir regen çıkarmak gibi şeyler oyun heyecanını sürekli canlı tutuyor bence) Yalnız bir korkum var ki o da bochettiyi satmamız nedeniyle yüksek kalitede 3. bir stoperimizin kalmayışı. Sakatlık,ceza durumlarında grup sonrası için sıkıntı yaşayabilriz.
Kweuke de 2. yarıda transfer sezonu kapandığından beri satıış listesindeydi ama her zamanki gibi harika performans göstermesine rağmen teklif gelmedi, hazırlık maçlarında satılsın diye oynattım 7 maçta falan 10 gol attı ama dediğim gibi nasıl olduysa minimum satış bedeli olan 32 milyon tlye rağmen 22.5luk teklifi direktörümüz reddetmedi ve teklif bana iletildi. Kweukeye ederi teklif gelene kadar oynatsam 2-3 hafta ya da 1 ay neyse , urruitanın tam potansiyeline ulaşmasının önüne geçecektim onun için kweukeden fazladan gelebilecek 10-30 milyon tlyi bir kenara bırakıp teklif gelmişken ve sadece lyon izlerken((yakın zamanda fahiş artışlı bir teklif gelmezdi buna göre) sattım.
hocam merak ettim de acaba kulüp ekonomi grafiğini paylaşır mısın başarılar
Barça & Real karışımı birşey olacak hocam yeni Fenerbahçe Real gibi çılgın transfer ücretleri Barça gibi kupa canavarı ,
Belki önceki sayfaya bakmamışsındır. 119 milyon tlye 2 oyuncumu sattım 2. yarı ortalarında. Bir de 22.5 milyona kweukeyi satınca, 141.5 milyon tllik satış yapmış oldum. Yaşı 28-29'a gelen yabancı oyuncularımı satarak, başka oyuncular alıyorum. Transfer politikam böyle.
Başarı dileklerin için de teşekkürler.
![]()
Last edited by okocha6 : 19.Mart.2013 at 17:34
Urrutia ilk 3 resmi maçında 6 gol attı.