Sayfa 25 / 32 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon
721 ile 750 arası toplam 943 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi [2012-2013]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Almanlar nasıl bu hale geldi

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Lewandowski sezon sonu kesin gider Bayern'e veya Barçaya olmadı Real ' e hiç olmadı Manuya
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ispanyollar fos dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

4-1 Penaltı Lewandowski yine atmış la

Alman futbolu bu sene gerçekten üst düzey Bayern olsun Dortmund olsun. İspanyolların devri bitti artık.
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

4 mü oldu ne ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Lan bu Almanlara ne olmuş böyle? Lewandowski'den 1 gol daha bekliyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

5-1 yazdı Sahadan.com'da ama gol iptal edildi sonra ne oldu acaba 2. maçlara gerek kalmadan final belli oldu vay arkadaş

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

78 LEWANDOWSKI ÇILDIRDI! Dortmund'un golcüsü Lewandowski, rakip ceza sahasının önünden plase ile topu ağlara yollamak istedi ancak Diego Lopez gole izin vermedi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Adamlar yenildi diye bitirdiniz ya Barcelona yı 1 maçta

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Müthiş bir final izleyeceğiz

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Adamlar resmen iki günde İspanyollara o biçim. Almanlar son yıllarda hem kulüp düzeyinde hemde milli takım düzeyinde kupa kazanamıyorlardı. Bu sezon nasıl bir hırs yaptılarsa Avrupa kupalarında döktürüyorlar. 2014 Dünya kupasını da götürür bu adamlar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Lewandowski Bayern Munih'e transfer oldu değil mi birde. Gelecek sezon rekorları alt üst eder kesin gerçi şimdiden etti de yani kalan rekor vardır elbet.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Benim bildiğim MANU ile anlaşmak üzere olduğu Lewa'nın.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Lewandowski Bayern Munih'e transfer oldu değil mi birde. Gelecek sezon rekorları alt üst eder kesin gerçi şimdiden etti de yani kalan rekor vardır elbet.
    Götze transfer oldu Lewandowski duruyor şimdlik! Ama o da en fazla 1 yıl daha kalır takımda büyük ihtimalle İngiltereye gider.

Rahat uyu hitler

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Benim bildiğim MANU ile anlaşmak üzere olduğu Lewa'nın.
    "Jupp Heynckes'in menajeri Enrique Reyes: 'Bayern, Lewandowski'nin transferini de bitirdi. Problem şu ki Bayern'nin çok parası var."

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Rahat uyu hitler
    Hitleri Karıştırma.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

O değilde resim vardı bi tane ona baktığımızda şampiyon Dortmund diyebiliriz artık çünkü Dortmund'un 2 kozu var bi tanesi 95 96 da ligi alıp 97 de cl almaları şimdi de 2011-2012'de ligi alıp bu sene ŞL'yi almaları bi tanesi de malum tek farklı takım Dortmund.ŞL'yi Dortmund'un kazanması çok muhtemel ama Real'in %10'da olsa bi şansı var 3-0 onlar için çok çok zor bir skor değil ama Dortmund,Real'in sahasında 2-2 berabere kalmıştı gruplarda hatta 2-1 öndeydi 90'da Mesut atmıştı frikikten yani 3-0 gibi bir skor yapmaları pek mümkün değil hele ki bu Yarı final maçıysa 4-1'lik bir avantajın varsa.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Biliyorum bazı GS'li arkadaşlar yanlış anlayacak ama çeyrek final kurasında Dortmund veya Malaga gelsin diyenler hala aynı şekilde düşünüyor mu? Gerçekten çok tehlikeliler, fizik olarak zaten mükemmeller bir de teknik becerilerini eklediler mi işi bitiryorlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan 47 dk
    ahahaha biz bilmiyorduk sanki yarı finale çıkmayı ahahaha enayiler! @realmadrid

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

Bu nedir ya

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by himone View Post
    Biliyorum bazı GS'li arkadaşlar yanlış anlayacak ama çeyrek final kurasında Dortmund veya Malaga gelsin diyenler hala aynı şekilde düşünüyor mu? Gerçekten çok tehlikeliler, fizik olarak zaten mükemmeller bir de teknik becerilerini eklediler mi işi bitiryorlar.
    Onu bunu bırak biz Madrid' i geçseydik ve Bayern gelseydi sonumuzu hayal bile edemiyorum.

Yine doğru zamanda elenip alnımızın akıyla paçayı kurtardık
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

süper olmuş yaa.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Seneye buralarıda göreceğiz inşAllah Dortmund yapıyor biz neden yapmayalım ? Kadromuz zaten kötü değil ama transferleri de görmek lazım. Bu arada İlkay döktürmüş yahu gol olsa efsane olurmuş o şutu Ramos neye uğradığını şaşırmış özellikle.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

abi 1 yilda almanlari kral yaptiniz tamam iyi oynuyorlarda ispanyol devri bitmez madrid olsun barca olsun yillardan beri bu statude oynuyorlar peki ya dortmund bayern ? madrid icin hersey daha bitmedi mourinhonun son bir kozunun olduguna inaniyorum inanmak istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dortmund 2 seneye bu seviyeden düşer bence.Her sene en iyi oyuncuları gidiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Barcelona Belediyespor ve Madrid İl Özel İdaresispor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

"Futbol 90 dakika oynanan ve sonun da Almanların kazandığı bir oyundur"

Panzerler Geri Döndü !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by byariff View Post
    abi 1 yilda almanlari kral yaptiniz tamam iyi oynuyorlarda ispanyol devri bitmez madrid olsun barca olsun yillardan beri bu statude oynuyorlar peki ya dortmund bayern ? madrid icin hersey daha bitmedi mourinhonun son bir kozunun olduguna inaniyorum inanmak istiyorum.
    Önceki mesajında da Barça'nın modası geçiyor diye yazmıştın Hadi Dortmund neyse Bayern dediğin takım 2010 ve 2012 yılında bu kupada final oynamış takım. 2000 ve 2001 yıllarında da yanlış hatırlamıyorsam finali var. Hatta birini kazanmışlardı. Yani her 6-7 senede bir,iki kez finalde olacak dört takımdan biri Bayern dünyada.

Skorlar ne olursa olsun bazı takımlar dunyanın en büyük takımlarıdır. Köklü geçmişleri ve süreklilikleri vardır. Modaları geçmez. Futbolda her skor olur. Bayern sadece bu sene değil aşağı yukarı her sene güçlü bir ekiptir en az çeyrek oynar. Barcelona R.Madrid.Bayern Milan, Juventus Man Utd gibi klüplerin modası asla geçmez onlar her zaman büyüktür ve onlar ne yaparsa dünya onları taklit etmeye çalışır. Bunların yanına Dortmund Chelsea,PSG vs. gibi takımlar da zaman zaman eklenirler. Onlar süpriz takımlardır. Yani kısacası Milan berbat sezonlar geçirse de Barca Real 4 yese de hala en büyüktürler. Dortmund aralarında sadece süpriz takımdır tıpki geçen sezonki Chelsea iki önceki sezondaki Inter gibi. Kısacası Barca'nın Real'in modası öyle kolay kolay geçmez. Bayern de süpriz değildir. Her zaman bunu yapabilecek kapasitede bir takımdır.

Sayfa 25 / 32 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon

Mesaj Yetkileri