Anket Sonuçlarını Görüntüle: Korsanlar, Şampiyonlar Ligi Okyanusunda Dev Dalgarla Mücadele Edebilecek Mi?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Dalgalar korsanları alabora eder (Grupta sonuncu olup elenirler)

6 19.35%
  • Devlerin okyanusundan Avrupa denizine yolculuk ederler (3. olup avrupa ligine kalırlar)

14 45.16%
  • Korsanların işi dalgalarla boğuşmak ama fazla barınamazlar (Gruptan çıkarlar ama 2. turda elenirler)

2 6.45%
  • Vikingler Avrupa'da ses getirecek korsanlığı yapabilirler (Çeyrek Final)

9 29.03%
Sayfa 4 / 14 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 402 sonuç

Konu: Danimarka Denizlerini Kontrol Altına Alan Korsan Vikingler Avrupaya Açılıyor | Lyngby

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Ligde çok kalabalıkmış

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    hocam içerde bayern münih kesiliyosun
    Quote Originally Posted by fairlane View Post
    Bu deplasman mağlubiyetleri de olmasa keyfimize diyecek yoktu.
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Maçlar inişli çıkışlı ama en azından halen lideriz.
    Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Güzel gidiyorsun hocam Devamını bekliyoruz.
    Bir türlü takım olamasakda kör topal gidiyoruz takım bazen içerde aslan dışarda kedi bazen tam tersi dışarda aslan içerde kedi oluyoruz hayırlısı ile bi yükselseydik (:
    Ligde çok kalabalıkmış
    Kuru kalabalık olmaktan iyidir huzurlu oluyor böyle sessiz sessiz takılıyoz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

12.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

13.Hafta

14.Hafta

15.Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yeni farkettim, 2.ligdeymissin yine bir cikis mucadelesi demek. bu sefer cikarsin di mi (:

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar hocam geç kaldım Hiç fena gitmiyoruz 4 sayfayı 20 saniyede okudum,pratik kariyer Bu arada bu aralar galiba çok yalnızsın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Başarılar hocam geç kaldım Hiç fena gitmiyoruz 4 sayfayı 20 saniyede okudum,pratik kariyer Bu arada bu aralar galiba çok yalnızsın
    Olurmu ya İsabella var yakında açılıyorum kıza kafaya koydum
    Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    yeni farkettim, 2.ligdeymissin yine bir cikis mucadelesi demek. bu sefer cikarsin di mi (:
    Emin diilim abi takımı gençlerden kurduk birçok oyuncununda kararlılık ve konsatrasyon düşükce hal böyle olunca gol yedikmi kırılıyoruz maçta öne geçen taraf olamazsak ne kadar iyi oynarsak oynayalım puan alamıyoruz pek sıkıntılı bir durum bebelere fırçada atılmıyor kör topal gidiyoruz bu sefer 2 takım çıkıyor Allahtan

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

ilk 2 direk mi çıkıyor yoksa 2. üstten gelenle playoff felan mı oynuyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

16.Hafta

17.Hafta

18.Hafta

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    ilk 2 direk mi çıkıyor yoksa 2. üstten gelenle playoff felan mı oynuyor
    Direk çıkıyor şükür (:

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

20 maç mı oynanacak peki

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

durum tehlikeli sağı solu belli olmuyo senin takımın istikrar yok aga bu arada kızlar ne oldu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

20 maç mı oynanacak peki
    yok 3er maç yapılıyor 30 maç olacak 12 maçımız daha var
    durum tehlikeli sağı solu belli olmuyo senin takımın istikrar yok aga bu arada kızlar ne oldu
    Roosa arka planda hikayenin kurgusuna bagli. başrolden figuranliga indi (: Fırsat buldukça yazıyoruz bişeyler

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

[QUOTE=Juan Diaz;2474622]yok 3er maç yapılıyor 30 maç olacak 12 maçımız daha var

hm. teşekkür ederim. ama birde 3 maç olacaksa 3. maç kimin sahasında olacak. federasyon istifa

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    yok 3er maç yapılıyor 30 maç olacak 12 maçımız daha var

Roosa arka planda hikayenin kurgusuna bagli. başrolden figuranliga indi (: Fırsat buldukça yazıyoruz bişeyler
    tehlikeli sularda yüzüyosun hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İskandinav ülkelerinde kış bir hayli sert geçtiği için ligler genelde nisan ayı gibi başlar. Danimarka ise, diğer avrupa ülkeleri gibi lige Haziranda başlıyor fakat kışın 4 ay kadar ara veriyorlar kasım sonu tatile girip mart ayı sonunda tekrar başlıyor.

Lig tatile girmişti. 18 maçı geride bırakırken 9 galibiyetle 3. sıradaydık. Bu durum beni her ne kadar üzse de oldukça genç bir kadroya sahip olduğumuzdan bunu gerek çocuklara gerek medyaya yansıtmıyordum.

Ben ne ara yönetime bunları taahüt ettim bilmiyorum ama gidişattan memnundar. Genç oyunculara verdiğimiz paralar sebebiyle mali durum biraz kötü.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

hm. teşekkür ederim. ama birde 3 maç olacaksa 3. maç kimin sahasında olacak. federasyon istifa
    Finlandiyada takım itibarına bağlıydı senden düşük olanlara deplasmana gidiyosun genelde ama burda nasıl tam kestiremedim (:
    tehlikeli sularda yüzüyosun hocam
    İsabelladan başkasını görmüyor gözüm sıkıntı yok (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Havanın soğuk olması ve kasabada yapacak fazla birşey olmamasından dolayı vaktimin çoğunu evimde geçiriyordum. Fırsat oldukça İsabella ile buluşuyorduk. Yine böyle bir günde çalıştığı hastaneye yakın bir cafede oturuyorduk. Ben kafamdaki soru işaretlerinden ötürü biraz durgundum. İsabella bunu farketmiş olacak ki;
    - Olaylara çok fazla takılıp kalıyorsun
    + Kafamda cevap bulamadığım sorular var üzgünüm
    - Yeni bir hayal kırıklığını yaşamaktan korkuyorsun. Değil mi ?
    + Evet
    - Korkma, Kotka şehrinde yapamadığını burada yapacaksın. Buna tüm kalbimle inanıyorum.
    + Madem korkmamam gerek o halde sana bir itirafta bulunmalıyım İsabella
    - Seni dinliyorum
    + Ne zamandır söylemek istiyorum fakat fırsat olmuyor fırsat olduğunda ise cesaretim olmuyordu
    - ??
    + Uzun süredir senden hoşlanıyorum İsabella. Kısaca aşığım diyordum ama heryerim patlıcan gibi kızarıyordu. İsabella ise hafif bir tebessümle;
    - Biliyorum Juan senden bunu söylemeni bekliyordum sadece. Bende sana aynı hisleri besliyorum. Hadi daha fazlada somurtma biraz tebessüm et dedikten sonra saatine bakıp;
    - Benim hastaneye geçmem gerekiyor diyor ve ayrılıyorduk.

İnanılmaz derecede mutluydum ve bir o kadar şaşkındım. Artık ilişkimize bir ad koymuştuk. O mutlulukla nasıl gaza geldiysem soluğu klüp binasında alıyor ve başkanın odasına giriyordum.
    - Hocam geldiğin iyi oldu birkaç hususta konuşmak istiyordum seninle
    + Buyrun başkanım sizi dinliyorum
    - Aslında bir büyüğün olarak nasihat niteliğinde bir konuşma olacak
    + Tabii ki başkanım bu bana değer verdiğinizi gösterir teşekkür ediyorum
    - Bu aralar seni biraz mutsuz görüyorum. Roma bir günde inşaa edilmedi Juan sen çok cesurca davranıp genç bir kadro ile mücadele ediyorsun. Bu cesurluğun bizleri gururlandırırken gençlerin oynadığı futbolu görünce mutlu oluyoruz.Bak hocam bunlar daha çocuk eminim ki sende farkındasındır bu durumun puan kayıplarına fazla aldırma. Diyor ve aldıkları bir kararı paylaşıyordu benimle;

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Uzun süredir senden hoşlanıyorum İsabella. Kısaca aşığım diyordum ama heryerim patlıcan gibi kızarıyordu. İsabella ise hafif bir tebessümle;
    - Biliyorum Juan senden bunu söylemeni bekliyordum sadece. Bende sana aynı hisleri besliyorum. Hadi daha fazlada somurtma biraz tebessüm et dedikten sonra saatine bakıp;
    - Benim hastaneye geçmem gerekiyor diyor ve ayrılıyorduk.
    hastane mi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

hastane mi
    Hatun tıp fakültesi okuyodu mezun oldu falan dedik ohoo kariyeri takip etmeyenler bir bir belli oluyor (:

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

ooo düğün ne zaman. bu paranın hepsine oyuncu alma. 200bin € sakla. nişan düğün ev dizme felan derken ihtiyacın olacaktır

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Hatun tıp fakültesi okuyodu mezun oldu falan dedik ohoo kariyeri takip etmeyenler bir bir belli oluyor (:
    detayları kaçırmışız birazcık

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ooo ülke soğuk falan diye içiyon votkaları sonra ben ne ara bunlara söz verdiydim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ooo düğün ne zaman. bu paranın hepsine oyuncu alma. 200bin € sakla. nişan düğün ev dizme felan derken ihtiyacın olacaktır
    Başkan para veriyorda bize yansıyan bişey yok klüp kasasına atıyor sadece bilanço etkileniyor (:
    Ooo ülke soğuk falan diye içiyon votkaları sonra ben ne ara bunlara söz verdiydim
    Buranın da milli içeceği Nane-Limon kış soğuk geçince millet dikkat ediyor kendine. Rusya gibi deel efendi kültürlü insan kaynıyo çalışkan herifler içki kumar yok

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ligde ara olunca bizim oyuncularla biraz ilgilenim ne yapmışlar dedim en dikkat çekicileri paylaşaym istedim bu arada oyuncuların teknik mental fiziksel özellikleri önemli olduğu kadar onların mevkisine göre kişisel özellikleride çok etki yapıyor oyunlarına özellikten kastım defans sıkı markaj forvet plase sut gibi gibi;

Bu elemanı kesinlikle tavsiye ediyorum nazar değmesin gelişimide tüm gaz devam ediyor. Bazen saçma sapan goller kaçırıyor ama plase şut becerisine kavuştu şimdi boş alanlara kaçmaya çalışıyor oda bitsin ekstra birkaç özellik daha ekledikmii 20sinde makina olur inş

Bizim bebeyi babası halı sahaya çağırmadı ama şimdi milli takıma gidiyor bu gurur benim için yederli

Yaş 17 sıkı markaj-sert müdahele ve zayıf ayağını kaçınma yetisine sahip mental olarak epey iyi 20sine gelmeden kaya gibi olacak inş

Bu arkadaştan pek ümidim yoktu yedek olarak aldık ama önce ofansif sol bek yetisi kazandi ve gelişimide kayda değer biçimde gidiyor pozisyon almayı 10+ yaparsak dehşet bir bek olacak inş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Milli takım dedikte aklıma geldi kamuoyunda baskı yapıyoruz Finne dünyaya açılacak inş (:

Bizim başkan harbi çok kıyak adam ya 1 ay kadar önce kasaya para koymuştu epey sevinmiştik. Meğer herif baya cömertmiş bizde ağanın eli tutulmaz diyoruz

Yeni gençlerimizde geldi aralarında bir adet Türk asıllı oyuncuda var (: Gelişim gösterirler inş. işaretli oyuncu geçen senede a takıma alıp sonra tekrar yolladığım bir genç

Son olarakta tatil uzun olduğu için oyuncular pasını atsın ilk yarı oynamayanlarda tekrar forma girsin istedik. lige hazırız. Sırf şu tonton başkan için üst lige çıkmam lazım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

19.Hafta

Tatilten çok güzel döndük rakibi nerdeyse sildik sahadan direkler izin verse sonuç daha farklı olurdu. Bu galibiyet tonton başkana gelsin Yalnız küme düşme potası terfiden daha heyecanlı

Başlıcam sınava, finale... Zaten kafamı toplayamıyorum içim içimi yiyor gündem yüzünden. En güzeli senin gibi yapayım Juan, oyuna vereyim kendimi.

Isabella'nın arkadaşı var mı? Şöyle sarı saçlı, renkli gözlü, benden uzun olmayacak, benden zeki olmayacak Buralardan kaçasım var arkama bakmadan. Olmadı Roosa'yı ara sor. İskandinav ülkelerinde bana da bir yer ayarla usta!
    Last edited by Deus Dominus : 02.Haziran.2013 at 04:15

Kariyerini takip ediyorum başından beri ve üyede oldum çok kaliteli hoş. Ligden çıkabileceğini tahmin ediyorum. Başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Elin avrupalısı para basıyor.Benim başkan 6. sezonda 200bin £ verdi bir mutlu bir mutlu

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Hocam başarılar ilk yorumum sana zamanım olunca kariyeri baştan sona atıcam şimdilik gidişat iyi

Sayfa 4 / 14 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri