+Hocam kupada zor bir galibiyet aldınız
-Ankaraspor gerçektende zorladı bir ara elendik bile dedim kendi kendime ama kenanın başarısı bizi rahatlattı.
+Ligdeki durum için ne diyorsunuz
-Trabzonspor maçımız var yenip çıkışa geçmek istiyoruz
+Transfer düşünceniz varmı
-Anlaştığımız oyuncular var vakti gelince açıklayacağız
+Four four twoya röportaj verecektiniz o iş ne oldu
-Takımımı iyi yerlerde görmeden uygun olacağını düşünmedim daha uzun yıllar buralardayız röportajda sıkıntı olacağını sanmıyorum.
+Teşekkürler hocam yorumlarınız için
+Hocam bu nasıl futbol bu nasıl sistem tebrik ediyorum
-Teşekkür ederim Engincim futbolcularımı tebrik ediyorum fırtınaya karşı fırtına gibi bir futbol oynadık
+Manşetleri gördünüzmü
-Gördüm özellikle biri çok hoşuma gitti buda resmi buyurun
+Güzel bir başlık olmuş bencede Malouda ve bosingwayı nasıl buldunuz
-Daha takıma alışamamışlar bence bosingwa rekishi tutamadı bunda rekishinde payı var ama artık yaşlandıklarını kabul etmek gerek
+Bunlar sert kaçmadımı hocam
-Mustafa hocada bunun farkındadır.Bana kırılacaklarını sanmıyorum.
+Teşekkürler hocam hep böyle devam etmesi dileğiyle.Son söz olarak Mustafa hocanında söz hakkının bulunduğunu belirtmek isteriz.
+Yine bir galibiyet hocam ama zor oldu baya
-Gekas tecrübesini konuşturdu galibiyeti aldık şimdilik herşey yolunda
+Ligde sıralamanız arttı avrupa şansınız olduğunu düşünüyormusunuz?
-Düşünmüyorum avrupaya gideceğiz diyorum taktik sistemimiz oyun mentalitemiz oturdu.Ünlü bir söz vardır.Şimdi onlar düşünsün diye bende onu söylüyorum şimdi onlar düşünsün
+İddaalı konuşmalar bunlar taraftar çok sevinecek Türkiye kupasında ne düşünüyorsunuz
-Gruplara kalmak ilk amaç, olurda çıkarsak bu takıma final oynatmak istiyorum
+İnşallah hocam da işiniz zor bence lige odaklanmak en iyisi herzamanki gibi teşekkür ederek röportajı bitiriyorum başarıların devam etmesini umuyorum
+Hocam neler oluyor böyle çift forvetli sistem işe yaramışa benziyor
-Taktikteki değişiklik son 3 maçta belli etti kendini güzel futbol oynuyoruz topa hakim değiliz ama yakaladığımızı atıyoruz
+Sıralamadaki durum sizi memnun ediyormu
-4 hafta önce sorsanız bu durumda olmayı çok isterdim ama artık ilk 4 te olmak istiyorum
+Hocam zor gözüküyor ama sizde bunu yapabilecek hırs ve tecrübe var
-Teşekkür ederim elimizden geleni yapıyoruz.Başarılı olduğumuzuda düşünüyorum
+Haftayada galibiyet bekliyoruz ve teşekkür ediyorum hocam
-Ben teşekkür ediyorum taraftarımızında maça gelmesinden ötürü onlarında memnun olduğunu düşünüyorum.Onları her maça bekliyorum
Seri başlamış gibi gözüküyor.Nazar değmesin, maaşallah.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
+Şanslı bir beraberlikti ne dersiniz hocam
-Bencede ama öne geçmişken bırakmamamız lazımdı.Wedersonun cezalı olması bizi zora soktu sol bekimizde sakatlanınca sol kanatı sol beke çekmek zorunda kaldık
+Pek sırıtmadı gibi üstelik ataklar biraz daha etkili oldu
-Ofansif bek sıkıntımız sağ bekte vardı orayada bir takviye yaptık kaleyede bir takviye yaptık bunların hepsi devre arasında takıma katılacak hedef büyüttük diyebilirim.
+İnşallah takıma faydalı olurlar hocam.Bundan sonra bir yenilik yapıyoruz taraftarın bize yazdığı soruları size soruyoruz
-İyi olur taraftarla iç içe olmuş oluruz
Arkadaşlar soru olarak aklınıza gelenler olabilir laf sokmak isteyebilirsiniz sorduğunuz sorular olursa cevap vericem röportaj arasında soruları bekliyorum yada umut ediyorum inşallah gelir diye
Maçlar güzel gidiyor Akhisar'a göre.
+Avrupa yolunda güzel bir adım oldu hocam
-Bencede güzel oynadık bikoko gerçektende kalitesini belli etti gekas biraz formsuz bu aralar Kereme gün doğdu diyebilirim
+Taraftar yeni marş yazmaya başladı diyorlar ne düşünüyorsunuz
-Teşekkür ediyorum stadımızıda dolduruyorlar klübün kasasına iyi para gelmeye başladı.Onlara şükranlarımı sunuyorum
+Aşkhisar dergimizde satışa sunulduğu ilk gün tüketildi hocam başarı taraftarı çekiyor
-Onlar bizle olduğu sürece başarılı olacağız onları mutlu etmek asıl görevimiz güzel günlere bir adım daha yaklaştık
+Teşekkür ediyoruz hocam size güvenimiz tam
Ligdeki konum harika, o sıralardan düşmemek lazım.
Yeni bir data güncellemesi gelmiş trabzonsporun stadı dahil eklenmiş öyle bir kariyer yapmayı düşünüyorum bodo kariyeri kadar ilgide yok bu kariyere forumda paylaşmayı düşünmüyorum trabzonu ama bellide olmaz dayanamıyorum bazen takip edenlere teşekkür ediyorum
Başarılar, bu kariyerde de Bodo'daki gibi hikaye şeklinde yapsan güzel olurdu. Diyalog olunca sıkıyor adamı biraz.![]()
Maçlar harika![]()