bak ostum eğer dm arıyorsan benimle aynı yıldasın bırak bunları sao paulaya git denilson die bi dm var adam süper bunlar ne ki yanında hem genç fakat 8 mn bak derim
bak ostum eğer dm arıyorsan benimle aynı yıldasın bırak bunları sao paulaya git denilson die bi dm var adam süper bunlar ne ki yanında hem genç fakat 8 mn bak derim
ya beyler bakın mascherano yu ilk sezon alın sizi ölene kadar taşısın many** bi herif ha bi de tevez ve roncatto ikilisi bunları oynatın ilk sezon cl şampiyonu olmayın gelin yüzüme tükürün.Mascherano topları karsılıyor e. roncatto atıyor calımları veriyor tevez e al da at dercesine teveeez ve GOAL FOR FOR FENERBAHÇE![]()
kadron cok guzeL
adu cok ii oynuo bence soL kanatta ii işLer yapar bence aL
mascherano'ya geLınce oyunun bence en ii dm'si onuda aL
Arkadaşlar her oyuncu için yeni konu açmayalım, böyle konuları sabit oyuncu önerme başlığı altına yazalım....
konu taşınmıştır...
"YÜCE ATATÜRK"
Adı: Anderson
Uyruğu: Brezilya
Yaşı: 17
Takımı: Porto (Portekiz)
Bu oyuncunun profiline bakın , gözlemci gönderin ve hatta canlı izleyin .
Ondan sonra ne kadar haklı olduğumu görün!
Beyler Daha İl Sezonda Tevez Ve Roncatto Yu Alin Gelİstİrİn 2. Sezon Mascherano Yu Bİlİyorsaniz Alin Bu Adamlar Sİzİcl Sampİonu Yapsinnnnnn 2 Sİde Teveze Harİka Goller Attiriyo
kerlon ve getafe li jaja nın üstüne genc tanımam ve tabi 10 milton $ dan yüksek maliyetli makinwa tüm takım dursa o durmuo 4 tane yeseniz 5 tane atar![]()
DAMİAN LUNA hemen alın
Pablo Garcia
Mokoena
Hala daha Tsigalko :d deneyin
fusco mİlan
jose sosa ve neto potiguar 2sidee canavar gibi cocuklar am/fc oynuolar
cb:jonahtan botinelli(san lorenzo)
cf:rafael sobis(internacional)
am:beluschi(newels boys)
arkadaşlar cafercan aksuyu deneyin ben juventusa aldım 5.maçında 3 gol attı
sosayı tek geçerim.bencede alınOriginally Posted by Aycii
Arkadaşlar ben 07-08 sezonundayım fenerbahçe ile ve dc olarak vincent kompany çok iyi,tavsiye ederim.. Ayrıca Martin Petrov da süper..
bulgaristan 19a takımında oynuyo adını tam olarak telaffuz edemeyeceğim ama bulgaria 19a takımına bakarsanız bulacaksınız Dourmushali Salihodza ilk basta ülke takımlarını incelerken bu isim dikkatimi çekti Turk ismine baya benziyo diye baktığımda aman tanrım oda ne ikinci vatandaşlığı Türkyani Dourmushali Durmuşali ymiş
ve çok ucuza gelio gelir gelmezde fiyatı 4m euro oluveriyo geliştirirseniz yerli kerlon geliştirmzseniz size kalmış ..
Birde Trabzonun her oyunu açtığımda yaptığı bir transfer var dikkat edip alır almaz bakmıyorum ama sezon ortalarında aklıma gelipte baktığımda hep ikinci vatandaşlığı Türk oluyo Anour Haidour böle bişidi galiba adı) şahsen hiç oynatmadım ama ii performans verio Trabzonda
![]()
kardes ismini tam olarak versene bende orduyum suan bulgar ülkesi oyuncuları acık bende ben bakim
tam adlarının verrrrr
Kardeş ben de bi araştırıyım.Bakayım
bende bulgar 19 da kimse yok tam isim werin lütfen
kerlon kadar ii deil..
ama ucuza alıp pahalıya satmak mümkün..
yani tamamen duygusal..
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
daniel osorno AML
Roberto Carlos Cortes DL,DM
Federico Villar GK
Julio Cesar Enciso DM(Bolgesinin butun ozellikleri var:Top Kapma ,Markaj)
Daniel Carvalho AMLC
martin jiranek DR
Rodrigo Lemos AMRC
Jonothan Cisterrnas AMRLC
Liam Lawrence AMR
Hector Tapia ST
Darwin Perez DR,MR
Kamil Kontofolsky GK
Espen Johnsen GK
Waldo Ponce DC
Gianpaolo Pazzini
Fiorentina lı genç yıldızı bizzat ben Italy 18A dan 20A ya çıkardım inanılmaz işler yaptı eğer ii toplarla beslerseniz bi maçta rekor kırar daha sonra kendim Italy A Milli ye çıkardım halen oynamakta![]()
20 yaşında çok yönlü bir oyuncu. Çok kolay gelişiyor ve ileride çok rahatlıkla ilk 11 de yer verebiliceğiniz bir oyuncu. Kolay Gelsin.
daha önce de önerilmişti bu hatırlıyosam.
biraz daha ya***ı olmak için ss koymak lazım geliyor.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Screen Shot da geliyor birazdan.
hadi gelsin bakem
bu neya adam gib konu acsana kim iyice bir tanıtsana ss koysana
Kardeş adam ss geliyor dmiş.Sakin ol biraz ya.
Gerçi şu an kendisi offline ama olsun...![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
ben baktım çok kötü bir adam