Gimnastic Tarragona FM 12 de en sevdiğim takımlardan birisiydiBaşarılar ve Güncelleme artık
![]()
Hazırlık Maçlarımız
Genel olarak çok üstün olduğumuz maçlardı aslında 1 maçımız daha vardı iptal ettim çünkü İspanya Kupası maçı vardı.Aralarından tek Barcelona zorladı diyebiliriz golüde 90'da attılar sonuç olarak lige hazırız.Geçelim transferlere.
Transferlerimiz
Böylece transferlerimizde bitti sayılır belki sol beke adam alır kapatırız.Transferler hakkında orta saha bolluğu var ancak sakatlanma riskini göz önüne aldım ve bu adamın bize her türlü katkısı olacağına inanıyorum.Diğer transferlerin hepsi yedek olacak.Marcos'un yokluğunda bu adama çok iş düşücek.
Sol Bek Nono Sakatlanan.
Allah'a şükür tek sakatla attık.Artık lig için son 15 gün.![]()
Last edited by Unsal123 : 06.Ağustos.2013 at 03:46
Nerde yorumlar![]()
Güncelleme 10 dakika sonra geliyor dedin sana güvenip beklerken uyuyup kaldık , çok geç paylaştın
Transferleri hiç beğenmedim aynı şekilde skorları daŞaka..
Transferleri tanımıyorum ama senin ligine göre iyi gibi duruyo , hazırlık maçları zaten formalite asıl ligde göricez seni![]()
Başarılar canım ciğerimTransferlerde fena değil heralde küçük takımlarla fazla oynamadığım için bilemiyorum sadece Blackburnla oynamıştım ki Blackburn bu takıma göre kat kat üstün
İyidri heralde :ASDF
Ligi bekliyoruzTransferler iyi bakalım takım uyumu falan ne durumda olacak
![]()
ünsaaal koş bana başarısızlıklar dile küme yakın klübü yakın![]()
Pata küte gidiyosun bakalım![]()
Waay seriye bağlamışız![]()
çıkama emi !![]()
Bu Lig B-3 bizi kesmeyecek la herkesi yeniyon![]()