Nordin Amrabat Cardiff'te
Faslı oyuncu Nordin Amrabat'ın transferi için Cardiff kulubüyle 5.750.000 € karşılığında anlaşma sağlanmıştır.
Kendisine verdiği hizmetler için teşekkür eder, yeni futbol yaşantısında başarılar dileriz.
Galatasaray SK
Nordin Amrabat Cardiff'te
Faslı oyuncu Nordin Amrabat'ın transferi için Cardiff kulubüyle 5.750.000 € karşılığında anlaşma sağlanmıştır.
Kendisine verdiği hizmetler için teşekkür eder, yeni futbol yaşantısında başarılar dileriz.
Galatasaray SK
MARKO MARIN GALATASARAY'A MI?
Wellington Nem ve Burak Yılmaz gibi kanatlarda oynayabilen iki önemli yıldıza sahip olan Galatasaray, Marko Marin'i alıp Burak'ı ilerde tek forvet oynatmayı planlıyor. Aldığımız bilgilere göre, Chelsea'nin satılık listesine koyduğu Marin için Avrupanın dev kulüpleriyle yarışan Galatasaray, her an bir sürpriz yapıp bu transferi noktalayabilir.
Sercan Yıldırım 1.500.000 € karşılığında Gençlerbirliğine, Emmanuel Culio 2.900.000 € karşılığında St.Etienne'ye satılmıştır.
Tunay Torun 1 yıllığına kiralanmış olup, istememiz halinde 3.000.000 bonservis bedeli karşılığında kadromuza katabileceğiz.
Marin'i alda Enginin sakatlığında oynatırsın![]()
Fotomaç gibisin her haberin yalan dolan![]()
![]()
Yazık oldu be hocam![]()
GALATASARAY ARADIĞI SOL BEKİ İNGİLTEREDE BULDU
Gerek Riera'nın formsuzluğu, gerekse Hakan Balta'nın hantallığı geçen sezon Galatasaray'ın kanayan yarası konumuna getirmişti sol tarafını.. Transfer bütçesinin büyük kısmını sol bekte kullanacağını defalarca dile getiren Barney Hoca, Swansea forması giyen Ben Davies'in alınması için kurmaylarına emri vermişti. Kıran kırana süren pazarlık sonucu 30.000.000 €'dan açılan kapıyı, 14.250.000 €'ya kadar çeken yönetim, oyuncuya şartları sundu ve el sıkışıldı. Ben Davies'in haftasonuna kadar İstanbulda olacağı ve resmi sözleşmeyi imzalayacağı açıklandı. Yani rahatlıkla şunu söyleyebiliriz, Galatasaray çok büyük bir transfer yaptı.
![]()
Davies iyi işler yapar fakat Ünal başkanımın kesenin ağzını açması lazım![]()
TRANSFER DÖNEMİ ÖZETİ
Bu transfer döneminde çok saçma sapan davrandık farkındayım, bütçeyi yerle bir ettik sanırım. Fakat maaş dengesini koruduk, olası bir mali çöküşü önledik. Bir oyuncunun maaşıyla üç oyuncu oynatıyoruz,yanında da üç tane aile doyuruyoruz nerdeyse( Bkz: Drogba'nın maaşı ) Saçma-sapan işlerden kastım sadece mali durumla alakalı. Yoksa aldığımız oyunculardan yana hiçbir şikayetim yok. Ciddi anlamda bize çok şey katabilecek türde oyuncular aldık. Kiralık olarak kadromuza aldığımız oyuncular bile direkt olarak ilk 11'de rahatlıkla oynayabilecek türdeler. Bunların yanı sıra bir kaç tane regen kattık kadromuza. Birkaçını kiraya verdik, birkaçını yedek takıma gönderip ağır idmanlar yaptırıyoruz. Gelecekten umutluyuz. Yerinde ve zamanında güzel hamleler yaptık. Bazı oyuncuların bonservis ücretleri cidden dudak uçuklatıcı olsa da talipleri çıkması durumunda daha iyi meblağlara satabileceğimi düşünüyorum. Olumu-olumsuz yorumlarınızı bekliyorum, düşünceleriniz benim kendimi geliştirmeme yardımcı olacaktır.
![]()
FENERİ YEN, KUPAYI AL KAMPAYAMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.
Maça yeni 11imizle başladık. Takım uyumunun bu kadar çabuk sağlanacağını hiç beklemiyordum. Açık konuşmak gerekirse 2( 3 ) - 0 'lık olası bir Fenerbahçe galibiyeti sonrası oyuncularıma '' Şanssızdınız. '' diyecektim sadece. Andy Carroll nefis bir performans gösterdi. 2 tane gol attı ve Fener savunmasını hallaç pamuğu gibi savurdu bir o yana bir bu yana. Semih Kaya 74.dakikada kırmızı kart gördü. Karttan sonra Fenerbahçe beraberliği yakaladı fakat direncimiz hiç kırılmadı. Yaptığımız 2 oyuncu değişikliğinin ardından oyun kontrolünü tekrar ele geçirdik ve Andy Carroll tekrar sahneye çıktı. Skoru tayin eden golü attı ve sezona kupa kazanarak başladık.
![]()
YENİ BEBELERİMİZ
![]()
millette para var abi alıyolar satıyolar karın tokluğuna italyada ter akıtıyorum futbol adaletini.
İyi sezon geçmiş.Transferleri de ben şahsen beğendim.Sezona kupayla başlamak da cabası zaten.Avrupa'da başarı gelir bu kadroyla![]()
YENİ SEZON ÖNCESİ KONGRE TOPLANTISI VE ANMA TÖRENİ
Galatasaray SK üyeleri, yeni sezon öncesi moral toplantısı düzenledi. İlk olarak geçen sezon elde edilen lig ve kupa şampiyonlukları için, teknik ekip ve futbolcular tekrar tebrik edildi. Ardından bu senenin hedeflerinden bahsedildi. Daha sonra kulübün mali yapısıyla ilgili kısa süreli bilgi verildi ve kulübün hedefleri yeni futbolculara anlatıldı. Bu kısa süren toplantının ardından, asıl meseleye gelindi. Dün ölüm yıldönümü olan Yavuz Çetin rahmetle anıldı. Oğlu Yavuzcan Çetin'in de katıldığı toplantıya Yavuz Çetin'in Oyuncak Dünya adlı şarkısı projektör ile perdeye yansıtılarak tüm katılımcılara dinletildi. Ve toplantı yaklaşık 1,5 saatlik aranın ardından konsere geçildi.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=v9c8iPx_jis"]Yavuz Çetin - Oyuncak Dünya[/YOUTUBE]
Toplantının ardından, amfide küçük bir Yavuzcan Çetin konseri verildi ve toplantı sona erdi.
![]()
GENÇLERBİRLİĞİ 0 1 GALATASARAY
Süper Ligin ilk haftasında, ligin zorlu ekiplerinden Gençlerbirliğine konuk olan Galatasaray, maçı yeni transferi Strootman'in nefis golüyle kazandı ve sezona 3 puanla merhaba dedi. Strootman daha ilk maçından maçın yıldızı oldu.
![]()
2-0 demiştim oysaki![]()
BEYLER
![]()
Gruptan real ile el ele kol kol haydi finalee![]()
![]()
o sol bek seni 8 sene götürür ve fiyatı da uygun. çok beğendim.
gruptan lider çıkarsın.
Sentugo.
Herkesi satarım, bu çocuğu satmam o derece çok uğraştım transferi için. Nerden baksan 2 hafta boyunca pazarlık yaptık![]()
CIMBOM OF A DOWN
ASLAN RUSYA YOLCUSU
Lige kötü başladık. Başka açıklaması yok. Bu 4 haftalık sürecin ardından Şampiyonlar Ligi gibi büyük bir organizasyonda yer alacağız ve takım hiç hazır değil. Maçtan önce takım toplantısı yaptım ve takım çok güzel geri dönüş verdi. Düşen moraller tekrar yükseldi. Sözler verildi. Umarım tutarlar.
Sıradaki Maç : Spartak Moskova - Galatasaray
Öncelikle Trabzonsporumu sahadan istatistiksel olarak silmeni bir arkadaş olarak kınıyor![]()
RUSYADAN TÜRKLER GEÇTİ, RUSLAR NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI
Andy Carroll attığı 3 golle takımı sırtladı ve bunun yanında 1 topu da üst direkten döndü, o da gol olsaydı nefis bir aşırtma golü olacaktı
![]()
Rusyada petrol bulduk![]()