genoa ve ternana maçlarını oynamadılar rakiplerini yenmemeleri gerek maçları izlemeye gidicez![]()
genoa ve ternana maçlarını oynamadılar rakiplerini yenmemeleri gerek maçları izlemeye gidicez![]()
Çok heyecanlı hocam kalpten gidecem![]()
işimiz mucüzelere kaldı
![]()
Bu karşılaşma yeni taktik deneyeceğiz. 3 maçta 9 puan şart oldu.
Hocam Ternana bizden nasıl iyi olur yakafayı yicem acaba teknik direktör mü iyi ki
![]()
Bologna deplasmanında bence kader maçı yenilirsek zaten düşmüşüz battı balık yan gider yapıcaz.
3'lü savunmaya geçtik yeni taktik deplasmanda 26. dakiak 2-0 öndeyiz acaba MANTOVA ?
![]()
Dakika 54 2-1 öndeyiz 2-2 Oldu Ama Ofsayt Bayrağı
Dakika 70 2-2 Oldu
Eyvahhbologna maçını almamız lazım
ARADIĞIMIZ GOLÜ BULAMADIK
![]()
Ternana'nın 1 Galibiyeti Bizi Küme Düşürür
Ternana evinde 3-3 kaldı. Kümede kalmamız için 2 maçımızıda kazanıp ternana'nın 2 maçtada yenilmesini bekleyeceğiz. Bu hafta Genoa-ternana maçı var.
Mantova Menajeri Anıl GÜNDÜZ "Bu takım benim takımım küme düşsekte oyuncularımın son haftaya kadar mücadelesini sürdürmelerini gerek çünkü biz savaşçıyız, yılmayız"
çok heycanlı geçiyo kariyer ligte kalamazsakta çok üzülme hocam gene çıkarsın![]()
37.Hafta maçların ilkyarı sonuçları.
Mantova 1 - 0 Udinese
Genoa 0 - 1 Ternana
Ternananın yenilmesi gerek yoksa elveda çizme![]()
Genoa 1 - 1 Ternana
Dakika 49
mantova 1 - 0 udinese
genoa 2 - 1 ternana
dakika 67
mantova 1 udinese 0
genoa 3 ternana 1
çok baskı yiyoruz
o kadar çekişmeli bir maç olduki bi biz kaçırıyoruz bi onlar bi biz bi onlar 1-0 yendik son haftaya kaldı herşey ternana
![]()
Şimdi son hafta ligde kalmamız için bize ne gerekli.
ternana evinde milana yenileccek
genoa deplasmanda atalantayı yenmeyecek berabere kalsada oluyor
bizde parmayı yenersek genoa ve ternana düşer
![]()
Oyuna heyecan katmak için bu maçı 90 dakika izlemek istiyorum![]()
oyun crush dump verdi arkadaş ya aynı sonuçları aldırmam gerekli
maçtan 1 gün öncesine döndük genoa ve bizim galibiyetimize kadar aç kapa yapıcaz crush dump yüzünden adaleti sağlamak gerkeli maçı almışım ben arkadaş![]()
aynı taktikle tatile götürdüm genoada bizde yendik artık son maça bakıyoruz![]()
crush dump vermeden önce genoa 3-1 yenerken ternanayı eriksen sakatlanmıştı tatile götürdüm yine eriksen sakatlandı demekki adamın sakatlanacağı varmış![]()
Crash dumps çok kötü ama ligde kalırız ternana zaten yenilecektir genoa da yenilecek bence![]()