Galibiyet güzel olmuş maça da hakimmişsin zaten de Azo kaçırmasa ...![]()
ŞL elemeleri için kapışırız rahat![]()
halli abi pğaylaştığın grafiikler süper ama özellikle ahmet çakara gıcık oluyomyakında sana da taş atar
![]()
Güzel maçlar![]()
Erman Toroğlu ve telegol ekibine dikkat hocam![]()
Devre arası bu yönde takviyelerimiz olacak işin güzel tarafı , üç büyüklerle de ilk maçlarımız deplasmandaydı
Bi kere bile açıp Ahmet Çakar'ın şuan ki programını izlemedim bende sevmiyorum Erman ve Ahmet çakar'ı google'da spor programlarını arattım önüme çıkanı doğaçlama şekilde tasarladım![]()
eyv Burak
Biraz daha popüler olalım elimizde Telegol ile malzemleride var 2.3. sezon dan itibaren paylaşıcam
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<
Lig 12.Hafta
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<
Redbull maçı harç maçlar güzel Halil![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
avrupada kötüyüz ligde iyiyiz ligde şampiyon oluruz gibi geliyor bana![]()
Avrupa'da herşey son maça kalmış,ligde ilk 2'de bitirirsek şahane.
Evimizde hem turu,hem de maçı kaybetmek kötü olmuş.
Maçlar iyi diyecekken son maçı gördüm neyse halil sağlık olsun senin başarı için max 2 sezonun var ondan sonra başarısız her dönem için eleştiririz![]()
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Avrupa artık gelecek seneye.
Bu sene olmadı ama 2 sene sonra AL'de en az yarı finali görürüz , önceki kariyerlerinden biliyoruz
Bu arada sunum da harika gidiyor..![]()
ligde fener açık ara yapmış gibi bu yıl şl bileti gelse mükemmel ötesi olur
Uefa kupasından elenmek kötü olmuşbirşey olmaz seneye şampiyonlar liginde oluruz
![]()
Beyler hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum öncelikle , tekrar belirtmekte yarar var , gruplar çekildiğinde asla bu kadar kolay bir grup beklemiyodum , grup kuralarından önce transfer yapmıycaktım bu gruptan çıkabileceğime inandığım için 2 kritik transfer yaptım ama bu iki oyuncuyu da maalesef Avrupa Ligine kayıt ettiremedim , belki de elenmek Lig'e daha fazla konsantre olmamızı sağlayacak zaten devre arası takımı sonraki yıl ŞL'ye gidecekmiş gibi ufaktan güçlendirmeye çalışıcam
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<
Kadir Has'ta çok iyiyiz![]()
Halil hocayla kayseri bambaşka![]()
Jose Mourinho
Halil senin şu hakemlerden çektiğin nedir![]()
Jose Mourinho