Fenerbahçe napmış öyle.![]()
Fenerbahçe napmış öyle.![]()
Fenerbahçe 'nin bu şekilde olacağını oyunu açarken söylemiştim( Avrupa kupalarında yer almadılar ) aslında Beşiktaş'ın da ilk 3'de olmasını bekliyordum en büyük Hayal kırıklığı ise GS oldu , bizde istediğimizden çok daha iyi bir sezon geçirdik ve işin en güzel tarafı Southampton küme düştü Wanyama için 5 mn € istiyorlar devre arası bize verilen 5 mn€ bütçeyi harcamamıştık sezon sonu yönetim ona 3mn€ daha ekledi bizim adımıza iyi olan şeyler bunlar en kötü olanlar ise geçen sezon'un gol Kral'ı Bobo'nun değeri şuan 8,25 Mn € değerinin 2 katına öneriyorum hiç teklif yok değerine öneriyorum 3-4 mn € gibi teklif geliyor genel de önerdiğim hiç bir oyuncuya teklif yok , daha önce böyle bir durumla hiç karşılaşmamıştım.
Talip yok oyunculara , benim kariyerlerimde de hep öyle oluyor malesef
Wanyama'yı istiyoruz![]()
eğer gereksiz bir oyuncuysa kiralık öner teklif gelir
KARİYERİ TAKİP EDENLERE BİR SORUM OLACAK SINIRLI SAYIDA TAKİP OLSA DA FİKİR FİKİRDİR
İlk sezon yaklaşık 6 günde bitti , diğer sezonlar da bu şekilde mi devam etsin yoksa grafiği azlatıp seri şekilde mi devam etsin ? bunun dışında anlaşıla bilirlik nasıl ? yada önerisi olan var mı ?
Soru Şu /
Yani hızlı olması daha iyi olur hocam ama size kalmış![]()
Bence grafik ağırlıklı ve yavaş olsun hem hızlı olunca takip etmesi de zor oluyor![]()
Grafikler ağırlıklı daha iyi durur![]()
Bence grafiğe verilen önem biraz daha azalıtılıp,hız biraz daha arttırılmalı böyle de gayet zevkli tabi ama içerik daha ön planda olmalı bence![]()
Bence ortası olmalı, yani grafikten de bir miktar kısıp (yaptığın 1-2 grafiği yapmazsın mesela) biraz hızlanabilirsin.
Hızlı Hızlı Zor Takip Ediliyo Bence Böyle Süper
Biraz daha hızlanmalısın.
grafikler olmadan olmaz çok da hızlı olmana gerek yok orta hızda gitsen yeterli![]()
Teşekkürler Beyler düşünceleriniz için şöyle yapmaya karar verdim , Lig'de önemli takımlara ve ŞL maçlarına özen gösteririm diğerlerini normal ss ile paylaşırım , önemli maçlar'ı paylaşırken Lig tablosu ve oyuncu verilerini de paylaşırım yani 3-4 maçta bir paylaşım olur hem akıcı olur hemde grafik
Bu hızda gayet iyi bence.Hızlı olmasa da olur.
Grafiksel olarak harika bir kariyer, zaten senin antrenörlüğüne de laf yok. Çok zevkli bir kariyer oluyor. AL'de gruplardan çıkman dileğiyle saygılar Halil![]()
çok iyiyiz hocam
transferler şahane şampiyonlar ligi gruplara kalırız
İlk tur için iyi bir rakip çektik , bu arada transferler tamamen bitince Treansfer Geçmişini ekliycem , 1-2 giden oyuncumuz var 7-8 mn € bıraktılar toplamda
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Rakip Pana
Eğer sakatlık vermezsek muhtemel 11 'imiz bu şekilde olacak şuan hazırlık maçların da sıkça bu 11 oynuyor ,
Ve Transferler Her Zamanki Gibi Muhteşem
Çok iyi transferler.
mayuka kanaltarda da oynaması avantaj böyle jokerlerin olması iyi diğer transferler de güzel
Sağolun beyler , transferleri yaparken birtek Stoch'da şüpheliydim o da geçen sene Paok'da full oynamış ve hiç sakatlanmamış ve iyi gelişmiş , Mayuka benim daha öncelerden oynadığım bir forvetti EPL'de tam verim almıştım , TSL'de çok daha iyisini alacağımı düşünüyorum bire birde inanılmaz oyuncu eksiltiyor zaten ilk resmi maçında farkını ortaya koydu .
Spoiler: Pana 1 - 3 Kayserispor
Deplasmandada Yendigimize Göre Tur Garanti Diyebiliriz.. Başarılar. Bu Arada Steamde Ekledim Kabul Edermisin ?
Tur garanti..![]()
Transferler her zamanki gibi yine şahane , ŞL maçımız da iyi![]()