Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 112 sonuç

Konu: Yolculuk Başlasın...

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

TS'de başarılar hocam uzun soluklu güzel bir kariyer olur

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Her ne kadar TS ile aramız iyi olmasa bile başarılar hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    TS'de başarılar hocam uzun soluklu güzel bir kariyer olur
    inş bakalım hele bi alışalım fm14e (:
    Quote Originally Posted by Canaries View Post
    Her ne kadar TS ile aramız iyi olmasa bile başarılar hocam
    Dediğim gibi aramız kötü diyoruzda neden kötü diye sormuyoruz itiraf etmeliyimki en samimi arkadaşlarım genelde fenerbahçeli keşke bazı şahıslar camianızda olmasa neyse mevzuyu dallandırmayalım kısaca kimseyle husumetim yok

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Oyunumuzu indirip kurduk şükür daha detaylı açıklamalar vs yarından itibaren eklerim şuan taktiksel çalışmalar yapmakla beraber oyuncu avına çıkmış bulunmaktayım ve bilirsiniz ki Diaz ava çıktımı tekrar dönmesi zaman alır (: Lakin bu sefer erken biticek av mevsimi zira geçen seride zokorayı epey sağlam fiyata okutuyordum keza yanına birkaç oyuncuyu daha ekledimmi transfer harçlığım çıkıyordu..Geçen sezon geçirilen berabet sezon bizi iyice dibe vurdurmuş..Zokoranın ederi 600 binlerde colman 3 milyon bile değil kısaca borçlu oldugumuz gibi satıp para kazanacak adam da yok..işler epey kesat nasıl bir yol izlicem bende merak ediyorum

Nesil
    2012

Aynen Zokora deli para bırakıyordu bu seride bide Maluda falanda deli maaş alıyor işin zor ayrıca kanatsız oynarken yıllık 3,5 mn € verdiğin Maluda'yı nasıl değerlendireceğin bende soru işareti

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Aynen Zokora deli para bırakıyordu bu seride bide Maluda falanda deli maaş alıyor işin zor ayrıca kanatsız oynarken yıllık 3,5 mn € verdiğin Maluda'yı nasıl değerlendireceğin bende soru işareti
    Bildigin orta sıra takımı olmusuz bursa kasımpasa falan cok cok daha güçlüler..geçen sezon berabet olunca değerlerde inmiş baya..ben böyle beklemiyodum resmen enkaz almısım (: Maloudayı Emreyle beraber çift forvet oynatıcam..orta açma pas falan varya komple forvet destek oynatırım muhtemelen..el mahkum oyuncu yok henriqe batu kütüklükde birbiriyle yarısır jankoda sakat

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Bildigin orta sıra takımı olmusuz bursa kasımpasa falan cok cok daha güçlüler..geçen sezon berabet olunca değerlerde inmiş baya..ben böyle beklemiyodum resmen enkaz almısım (: Maloudayı Emreyle beraber çift forvet oynatıcam..orta açma pas falan varya komple forvet destek oynatırım muhtemelen..el mahkum oyuncu yok henriqe batu kütüklükde birbiriyle yarısır jankoda sakat
    Aynen iyi düşündün forvetde iş yapar bide Mali fair play var bu kariyer çok sarıcak

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Aynen iyi düşündün forvetde iş yapar bide Mali fair play var bu kariyer çok sarıcak
    inş sararda başarılı olabiliksek bari (: Diaz Diaz olalı böyle zulüm görmedi..transfer gelir yüzdem %25 oyuncular para etmiyor ben ki transfer dönemlerinde hele hele ilk 1-2 sezon en az 10-15 adam alırdım takımı komple yenilerdim görünen o ki bu sefer alabilirsek 3-4 oyuncu yoksa oda yok şimdi fellik fellik 100-200 binlik adam arıyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Çok ivedi cevaplar isticem sizden Mustafa Pektemek 2milyona satılık listesinde sizde de listede oluyor mu ? Biraz beklesem düşer mi fiyatı yoksa satlık listesinden kaldırıyolar mı ? önce bunu öğrenmek istiyorum akabinde Pektemek faideli olur mu zira gecen seride verim alamamıştım birkaç kez aldığımda..

Nesil
    2012

Çok ivedi cevaplar isticem sizden Mustafa Pektemek 2milyona satılık listesinde sizde de listede oluyor mu ? Biraz beklesem düşer mi fiyatı yoksa satlık listesinden kaldırıyolar mı ? önce bunu öğrenmek istiyorum akabinde Pektemek faideli olur mu zira gecen seride verim alamamıştım birkaç kez aldığımda..

Mustafa'yı kesinlikle al bizim kariyerde Pinto 25 Pektemek 23 gol attı BJK & TS maçını izledim , MEssi gibi oynamıştı , sakın kaçırma

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Trabzonspor'da başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

E Hadi Başlayıver Gari

Başarılar Dilerim Diaz.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Başarılar . Başlıyacakmısın

Trabzon'la basarilar o zaman

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Şuanda Trabzonsporu yönetiyorum başarılar senden bir kaç şey öğrenirim İnşallah

Nesil
    2012

Andila Jali'yi kesin al 700 K'ya alıyorsun sene sonu 11 mn€ 'ya istersen satıyosun ve üst düzey oynuyor

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Diaz hocam jaliye benim kariyerde 11 mn teklif geldide satmadım daha doğrusu topçu kalmıcaktı satamadım jaliyi al gerisini düşünme her türlü oynuyo.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Trabzonspor'da başarılar
    Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    E Hadi Başlayıver Gari
    Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Başarılar Dilerim Diaz.
    Quote Originally Posted by NermBst View Post
    Başarılar . Başlıyacakmısın
    Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Trabzon'la basarilar o zaman
    Beklettiğimin farkındayım k.bakmayın arkadaşlar ama oyuna bi türlü oturma fırsatı bulamadım hasta ve büyük ziyareti yapalım bu hafta sonu dedim (:
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Ben Trabzonu almadan önce biraz dişli diye uzak bakıyodum ama takım resmen enkaz..Biraz da oyunu inceliyorum falan taktik falan komple yenilenmiş onları anlamaya çözmeye çalışıyorum o yüzden biraz sancılı giriş oldu ama an itibari ile oturup becerebilirsek not aldıgım oyuncuları alıp başlıyoruz inş tekrardan k.bakmayın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Şuanda Trabzonsporu yönetiyorum başarılar senden bir kaç şey öğrenirim İnşallah
    inş kardeşim ama inan şuan bende anlamaya çalışıyorum yenilenmiş falan (:

Mustafa'yı kesinlikle al bizim kariyerde Pinto 25 Pektemek 23 gol attı BJK & TS maçını izledim , MEssi gibi oynamıştı , sakın kaçırma
    2milyon büyük para gelmeye başladı gözüme..Şuan Bambayı gençler ve kasımpaşa istiyor kasımpaşadan Bambaya karşlık ademi istedim gençlerden ise özgür ileri+para istedim 2side tamam dedi kararsızım ademi alıp pektemeki almasam cepte 2 lira kalıcak diğer yandan özgürü geçen seneden biliyorum bakalım ne yapacaz
    Andila Jali'yi kesin al 700 K'ya alıyorsun sene sonu 11 mn€ 'ya istersen satıyosun ve üst düzey oynuyor
    Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Diaz hocam jaliye benim kariyerde 11 mn teklif geldide satmadım daha doğrusu topçu kalmıcaktı satamadım jaliyi al gerisini düşünme her türlü oynuyo.
    Orta saham baya kalabalık bu arada Abulkadir yedek kadroda direk as takıma aldım muhtemelen Colmanı satıyorum Zokorada yolcu..yerlerine belediyeden mahmutu monte edecem sanırım elimde soner ve abdukladirde var..Göbek zayıf kalıyo gibi ama mali durum belimizi büküyor..Jali'nin pm leri içime sinmedi herif savaşçı orta saha rolüne çok uygun sıkı markajı var ama top kapma pozisyon alma agresiflik yeterli düzeyde degil..Shalkeden Annan satlık listesinde gücüm yeterse bonservisi bişey değilde yıllık çok istiyor masaya bir kez daha oturucaz Annanı bekliyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Abdülkadiri bende kullanıyorum geçen sene kiralandığı için iyi gelişiyo güzelde oynuyo ne eksik ne fazla tam takım oyunu.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Abdülkadiri bende kullanıyorum geçen sene kiralandığı için iyi gelişiyo güzelde oynuyo ne eksik ne fazla tam takım oyunu.
    Bende orta saha çok çok önemli..takımda belkide tüm yük orta göbekteki 2liye kalıyor altından kalkacağını düşünüyorum..Soner-A.kadir-Mahmut ve muhtemelene birini daha alıcam para denkleştirirsem Jaliye ben bi daha göz atayım (:

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Bende orta saha çok çok önemli..takımda belkide tüm yük orta göbekteki 2liye kalıyor altından kalkacağını düşünüyorum..Soner-A.kadir-Mahmut ve muhtemelene birini daha alıcam para denkleştirirsem Jaliye ben bi daha göz atayım (:
    dediğim gibi 11 milyon teklif geldi satmadım o kadar iyi oynuyo basmadık yer bırakmıyo birde bedava adam arıyosan ofansif ortasaha olarak kalaba var iyi paraya satılabiliyo sonradan bizim bütçe yetmedi ona

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

dediğim gibi 11 milyon teklif geldi satmadım o kadar iyi oynuyo basmadık yer bırakmıyo birde bedava adam arıyosan ofansif ortasaha olarak kalaba var iyi paraya satılabiliyo sonradan bizim bütçe yetmedi ona
    Yine çok acayip deliğanlular buldum imkansızlıklarda bile olsam sınır tanımıyom yakında tvlerde programım çıkar "Diazla diyar diyar"

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Bombalar patlıyor
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Bombalar patlıyor
    Paramız çıkışmazsa bombalar elimizde patlayacak (:

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Paramız çıkışmazsa bombalar elimizde patlayacak (:
    hahaha sen halledersin yine
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    hahaha sen halledersin yine
    Halledecek durum yok cidden işler çok kötü bu seride..para yoksa takasla işleri halletmeye çalışırdım ama bu seride takasda zorlaşmış daha doğrusu oyuncularımızı isteyen yokki takasa girelim..velhasıl kelam ülkeleri fellik fellik geziyom yine tüm takımlara tek tek bakmaca (: nerde kelepir adam var çökecem sabaha kadar 3-5 oyuncu bulurum heralde

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri