Originally Posted by
Burak Akmanoğlu
Taktik ilginç

maçlar idare eder.

Teşekkürler 

Originally Posted by
01demirspor
rakiplerin hakkında analize devam et ve o verdiğin pozisyonlar o kadar çok sayıda olmasın

hadi göreyim seni

Sağol abi iyi olacağız inşAllah 

Originally Posted by
gokoreis
Başarılar kardeşim bence transferler pek bekleneni karşılamamış.Sonuçlar fena değil bakalım ilerleyen zamanlarda göreceğiz
Kardeşim bütçe vermiyorlar ki Ciro'yu zor aldım maaş bütçesi çok az.

Originally Posted by
walcott07
Maçlar vasatın altında bence..
Puan tablosunu paylaşır mısın?
Geliyor 

Originally Posted by
Krios
Gün geçtikce daha iyi olacağına inanıyorum

Teşekkürler 

Originally Posted by
Ronaldinho 10
Maclar fazla iyi degil
Biliyorum 
9.Hafta
Sivas ile dişe diş oynadık ama golleri son 10 dakika atınca yenilmek zorunda kaldık ona rağmen takım iyi sinyaller verdi.
10.Hafta
GS kanatlarda çok iyiydi önlemler aldık ancak golün birini karambolden birinide kornerden yedik sağlık olsun.
11.Hafta
Sonunda oldu be deplasmanda ligin güçlü takımlarından TS'yi 2-1 yendik Ciro gol attı çok iyi bir haftaydı onları sürekli uzaktan şuta zorladık kanatları kapadık ortasahada İnsa,Murat,Uğur'un yokluğunda çok iyiydi.
12.Hafta
Ben anlamıyorum bütün aksilikler üst üste geliyor Fornezzi ve Hakan Arıkan aynı anda sakatlandı Polat'la çıktık ona rağmen çok iyi oynadı kırmızı kart yedik geriye düştük ama son haftaların formda ismi Musa ile altın değerinde 1 puan aldık.
13.Hafta
Deplasmanda yine çok eksiğe rağmen çok iyi bir 3 puan aldık Akhisar kötü durumda ama gerçekten iyi top oynadılar ikinci devre sazı biz elimize aldık Musa ile galip geldik.
3.Tur
Çok iyi oynadık Ciro'nun formuyla kazandık bir sonraki turda rakibimiz Kızılcahamamspor oldu.
Arkadaşlar destekleriniz için teşekkürler artarak devam etmesini istiyorum bir şey danışmak istiyorum Musa Nizam çok formda ve maaş bütçemiz yok ortasahaya bir adam alacağım ancak Ferdinand haftalık 15 bin € alıyor ben göndermek istiyorum siz ne dersiniz ?