Sen kirli çıkısındır vardır birkaç numaran![]()
Eski listemde 2-3 kişilik yer boşmuş 2-3 eleman ekleyebildim son olarak birde maç günü 1 kişi çıkarıp ekleyebiliyon kadrom pek tam değil gruplarda yeni lsite verilir belki. Şener bursada avrupaya çıktıgı için oynatamıyom mesela tek umudum olurda kalırsam gruplara orda yeni liste (:
Yav para degil ki mevzu uefa kuralları elim kolum baglı![]()
Hacıosmanoğlu faktörünü kullan![]()
Başarılar Juan. Çok yabancı alma dicem ama yetenekli Türk oyuncu da çıkmıyor maalesef, mecbur yabancılara yönelmek zorunda kalıyor insan. İkinci sezon Türk regenleri takıma katabilirsen harika olur. Kolay gelsin![]()
hadi bakalım juan neler yapcaksın![]()
Ondan pek umudum yok ya (:
kardeşim inan mali durum hiç açıcı degil dedimya milletin maaş parasıyla transfer yapabildik oldugu kadar seneye bütçemiz olursa yerlilere yumulurum ancak şuanda dişe dokunur yerlilere sahibim
Bakalım (:
Gayet iyi başlamışız takım komple değişmiş![]()
Başarılar takipteyim...Benim uğraşamadıgım ve senin mantıklı yaptıgın şey temsilci komisyonu![]()
Juan seni Gençler mi okşadı naptı anlamıyorumMalouda, Colman, Bosingwa gönderilir mi?
![]()
Çok iyi transferler gruplara kalacağız![]()
Transferler, gidenleri aratmaz bence, maçlarda güzel![]()
Transferler iyi.. gruplara kalirsin insallah.![]()
Takım hurdalardan oluşuyor finans kaa delik gibi hamle yapılması lazımdı (:
Uğraşamadıgımı yok para benim cepten cıkıyor klüp zaten bataklıkta ufak tefek ayrıntılara dikkat etmek lazım
Gönderilir ki göndermişim (: Bneim para birimi paund malu 2.9 alıyor var sen hesap et dünyanın en iyi oyuncusu da olsa şu aşamada bana büyük külfet sırf onun maaşı neredeyse aldıklarımın üçte birinin parasını karşıladı (: Bosingwada 2 ye yakın alıyor colmanda 1 küsür normalde satacaktım ama geir yüzdesi düşüktü seneye yolcular
Kalmaya kaldık da resmen terledim maç sırasında ezildik büzüldük ite kaka (:
1.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
2.Hafta
Playoff Turu 1.maç
Playoff Turu 2.maç
Maçlar iyi gidiyor grup zor gelmiş![]()
grup tehlikeli partizan ve nordsjaelleand ın ne yapacağı belli olmaz![]()
Artık motordan dem vurmayacam napalım mal bu idare edecez (: Herşeyden öte taktigim oturmadı takım uyumu henüz yukarda degil takımı komple degistirdik yine..velhasıl sıkıntılı durumdayız şuanda..hele hele forvetlerim genç olması handikap
Bide laf ediyo takım kötü diye![]()
Sassa neredeyse hiç boş geçmemiş opsiyonu kaç ?
Transfer dönemi sona ererken yine birkaç oyuncuyu gönderip bir oyuncu aldık. Janko sakatlıktan kurtulur kurtulmaz sattık yerine alabileceğimiz en makul ücrete en makul oyuncuyu aldık. Kullanmayacağım oyuncuları yine kiraladım 3-5 demeden maaşlarından kurtulmak lazım (:
Klübe tamamen el atmaya başladık tek kontrol bende olmasını istiyorum sorumluluklardan kismeyi işime karıştırmıyorum. İlk icraatimiz antrenörleri yenilemek oldu tabii (:
Transfer dönemi sonunda ise mali tablo fena sayılmaz. Özellikle Olcanın satışından gelen para her ne kadar transfer bütçesi oalrak bana dönmese de klübün kasasına girdiği için mali fair play hususunda bizi oldukça rahatlatmış durumda.
UAL Grubumuzu nolursa olsun geçeceğimizi düşünüyorum. Mali açıdan da iyi durumdayız![]()
Denis çok iyi transfer, gol kralı olursa şaşırmam![]()
Antrenörler çok iyi.![]()
Devre arası iyi bir pozisyonda bititirsek yönetimden istekde bulunabiliriz yoksa ne yüzümüz olur nede başkan pas verir (:
Uygun bir pozisyon ve rol bulamadım adama barlı sistem olsa özelliklerine göre ayarlardım bişiler ama yeni sistemde şuana dek herahngi bir kalıba koyamadım adamı
Daha da iyi olabilirdik de tazminat vermek istemedik kimseye sağda solda işsizleri topladık (:
Janko'yu satıp Denis'i almak çok iyi olmuşAntrenörler güzel.
Grup orta şekerli olmuş. Takım uyumu ve taktiksel yatkınlık makul seviyeye geldiğinde ligi sırtlayabilir bir takım olgusu var. Avrupa Ligi'nde de en kötü 2. olursun diye düşünüyorum.
3.Hafta
4.Hafta