Başarılar hocam, sen lige yönel zaten şimdilik boşver kupa yı![]()
Beyler futbola yeniden dönmemi istiyor Halil forvette ksigi varmıs AMC AMR AML ST oyanyabilecek bir adam olarak idealsin dediifşa edeyim transferi
Transfer çok iyi.
Askerlik bitti çok şükür şimdi de iş arifesindeyiz inşallah....
İşe başlarbaşlamaz bende 14 ü alacam sahalara dönecem
Aslında karanlıkta bakınca aynı benhayırlı olayım
Assolist kimiyim son anlarda çıkar alkışları toplarım![]()
Agyemang'ın profilini atar mısın hocam Aubameyang'a benziyor mu![]()
Senin gençler canavar ya, ama iyi yetiştir de üst liglerde ezilmesinler![]()
Şu profile iyice bak sana özel eğitim verdiricem şuan sadece ver-kaç yapıyon ekstra ne istiyon ?
Yanından bile geçmez adam 33 yaşında hız 10 bitiriclik 10 top sürme 11 falan ama gel görki tam bir pivot
Antrenman tesislerimizin el verdiği şekillerde en iyi verimi almaya çalışıyoz ama 2-3 genç oyuncum gerçekten iyi gelecek vaad ediyor![]()
Abi maçlar aynı ne diyelim sırf yorum olsun diye yazıyoruz![]()
Depay bize hayatta gelmez kardeşim , Bursadayken gözlem atmıştım oraya bile zar zor geliyodu tabi bonservisi 15-20 arası bu tür oyuncuları 4.lige çekmemiz imkansız
Sene sonu senin yanına bi partner almak lazım yanındaki adam 34 yaşına girdi Pivot oynattığım için Uzun boylu sana asist yapıcak birini arıyom varsa aklında ben şu oyuncuyla iyi işler yaparım diyosan öner sene sonu bakarız gelirse ilk tercihim Vebo bide Denis'in boy kaçtı ?
Maçlar aynı olabilir çok kral transferler ( dünyaca ünlü golcü Juan Diaz'ı kadromuza kattı ) yaptık oraya yorum atabilirsin Syn 5267![]()
Trnasferlere söz yok tabi, maçlar aynıMaçlar aynı olabilir çok kral transferler ( dünyaca ünlü golcü Juan Diaz'ı kadromuza kattı ) yaptık oraya yorum atabilirsin Syn 5267![]()
![]()
Denis 190 gelirse çok çok iyi bi transfer olur bonservisi de çok düşük zaten
Juan Diaz yeşil sahalara geri dönmüş , profili bu lige göre çok iyi geleceği de parlakBeklentimiz yüksek Juan Diaz'dan..
Aynı şey genç stoperimiz Webster için de geçerli..![]()
Burdan vermeyiz heralde liderliği.
yavv hee
Getiririz inş. taktiğimin zinciri PS
Juan ispanya milli takımına ileride seçilirmi bilmiyorum ama Webster'i oraya göndericez aşırı bir saktlık durumu olmazsa
Yok ligden yükseldik gibi birşey 4 . ile arayı epey açtık artık amacımız Şampiyon olarak çıkmak
Başarılar.Transferler iyi.
Alt ligde çok fazla oyalanmama adına 4. sıradaki takımla farkı 15'e çıkarınca fikstür eklmenin daha uygun olacağını düşündüm çünkü bi amacımız kalmamıştı
Bu yıl yanlış hatırlamıyorsam 4 kere kredi geri ödemesi geldi , seneye muhtemelen para verilmeyecek Şampiyon takıma verilen ödülü gördükten sonra
Bu bi maçda denk geldi ilk defa olduğu için paylaşıyorum daha önce gören olmuştur rakip takım kalecisi degaj kullanıyor kullandığı degaj kendi stoperine çarpıyor ve kendi kalesine gol
Şampiyonluk iyi oldu,gol mükemmel![]()
hadi gözün aydın hayırlı olsun bize..piyasam artıyor dimi hoccam
Aklıma Muslera geldi![]()
Tebrikler hocam