Anket Sonuçlarını Görüntüle: SİZCE BU YIL ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE NEREYE KADAR İLERLERİZ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • 2.Eleme Turu

1 5.00%
  • Çeyrek Final

3 15.00%
  • Yarı Final

3 15.00%
  • Final

13 65.00%
Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 265 sonuç

Konu: LOS GALACTİCOS'un Türkiye Şubesi (5.SEZON-A.DEMİRSPOR)

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

tebrikler latifim. Beklenen başarı, canı gönülden kutluyorum dostum.

gerçekten taktiğini çok merak ediyorum, acaba team instructions ve dizilimini screenshot alarak paylaşabilir misin? çok müteşekkür olurum bu seride ben hiç bir taktikte tutunamadım neredeyse.

Önce Türkiye Süper Kupası, ardından Avrupa Ligi.. Şimdi de haftalar öncesinden garantilediğimiz Süper Lig şampiyonluk kupasını kaldırıyoruz..

Oyuncularımın genel verisi ;

YILIN MENAJERİ ;

YILIN GENÇ OYUNCUSU ;

"SÜPER LİG" YILIN KARMASI ;

Quote Originally Posted by tefo89uaa View Post
    gerçekten taktiğini çok merak ediyorum, acaba team instructions ve dizilimini screenshot alarak paylaşabilir misin? çok müteşekkür olurum bu seride ben hiç bir taktikte tutunamadım neredeyse.
    Taktiği önümüzdeki hafta sonu paylaşacağım kardeşim..Ben taktiklerimi hazırlarken 25 takımda denerim ondan dolayı daha 2 takımla denemem lazım.. vizeden dolayı da anca 1 haftaya son şeklini verip paylaşacağım..

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

tebrikler güzel başarılar elde etmişsin hem de kısa sürede

Quote Originally Posted by 01demirspor View Post
    Taktiği önümüzdeki hafta sonu paylaşacağım kardeşim..Ben taktiklerimi hazırlarken 25 takımda denerim ondan dolayı daha 2 takımla denemem lazım.. vizeden dolayı da anca 1 haftaya son şeklini verip paylaşacağım..
    25 takımda deniyorsun? wawwww

Tebrik ederim, inanılmaz iyi iş çıkarttın, 10 küsür senedir oynuyorum bu oyunu böyle başarı görmedim

25 takımda deniyorsun? wawwww

Tebrik ederim, inanılmaz iyi iş çıkarttın, 10 küsür senedir oynuyorum bu oyunu böyle başarı görmedim
    aynen hocam 25 takım 4.lig ekiplerinden Şampiyonlar Ligi ekipleri..Milli takımlar ve U-19 Milli takımlar da dahil taktiğin ortalamasını alıyorum ve öyle paylaşıyorum..
    fm13'te de aynı bu şekilde hazırlanarak paylaştığım bir taktik (lato609) vardı.Onda büyük bir başarı yakalanmıştı darısı ve daha fazlası buna olacak gibi
    Bende 10 yıldır bu oyunu oynuyorum ve taktik konusu en büyük uğraşım

Quote Originally Posted by xthexserhat View Post
    tebrikler güzel başarılar elde etmişsin hem de kısa sürede
    teşekkürler kardeşim umarım aynen devam eder

Takımla inanılmaz işlere imza atıyorduk..İlk senemde PTT 1.LİG'de şampiyon olduk..Ardından Süper Lig'e çıktığımız yıl burada da şampiyon olduk..Takımın başında 3. sezon 3 kupa (Süper Kupa,Lig Şampiyonluğu,Avrupa Ligi) kazandık..Takımla birlikte üst sıralara tırmanıyorduk..

Ama gel gör ki yönetimimiz bu başarıya paralel çalışmalarda bulunmuyordu..
    Bu sezon kulüp geliri NET OLARAK 110 MİLYON TL idi..Bu gelir bizim için muhteşem zaferlerin getirisiydi..Kaptanlar ile bir araya gelerek yönetim kuruluna çıktık..Amacımız antrenman tesislerimizin yenilenmesi ve daha üst seviyelere çıkarılmasıydı..
    Yönetim kurulumuz bu öneriyi reddetti..Ardından ise transfer bütçesi olarak 15 milyon tl vereceklerini söyledi..3 senede takım olarak bu kadar sıçrama yaparken, gelir olarak büyük meblağlar elde ederken yönetimin bu tavrı akılalmaz birşeydi..Kulüp o kadar kar elde ederken önce antrenman sahası yenilenmesini kabul etmediler, sonrasında ise başlangıç olarak 15 milyon tl verdiler..Sanırım bu tavır resmen "ARTIK GİT" demekti..

Bu gelişmenin ardından konuşulanlar medyaya yansıtılmıştı..Beni ve kaptanları karalayan bir şekilde..Haberlerin böylece kimler tarafından sızdırıldığı anlaşıldı..Ama taraftarımız bu haberin ardından yönetimi topa tuttu..

Ama yönetim kararından dönmeyeceğini belirtti..Bunun üzerine de taraftarlar geniş çaplı bir yürüyüş düzenlediler..

Bu gelişmeler 4 gün boyunca sürdü..Durumu fırsata çevirmek isteyen EVERTON ise hamlesini yaptı..

Bakalım haftanın kalan 3 gününde neler yaşanacak..Bu bir hafta bize hangi sürprizleri getirecek...

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

latif vefali ol sakin ola adanayi satma

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Evertonun ne maaş bütçesi varmış öyle ya :S

Usta, ben de adana ds ile kariyer yapıyorum, hatta suan 5. Sezona giriyorum, zaten seni takip etmemin sebebi de buydu

Sportif başarım seninle kıyaslanamaz ligde max 3. Oldum, uefada ise ceyrek final (arsenali eleyip milana elendim )

Fakat sunu soyliyim, ben her sene tesis falan yaptırdım hatta şuan antreman tesiisnde 4. Yıldızı alicam 5. Sezon icinde, yani demem o ki boardla konuşurken seçtiğin seçeneklerde yanlışlık var, bence istifa etme, o sorun çözülür, bnm her sene her 2 tesisim de yenilendi..

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    latif vefali ol sakin ola adanayi satma
    1.si Adana değil, ADANADEMİRSPOR..
    2.si de satma gibi bir durum söz konusu olamaz lafları seçelim kullanırken..

Usta, ben de adana ds ile kariyer yapıyorum, hatta suan 5. Sezona giriyorum, zaten seni takip etmemin sebebi de buydu

Sportif başarım seninle kıyaslanamaz ligde max 3. Oldum, uefada ise ceyrek final (arsenali eleyip milana elendim )

Fakat sunu soyliyim, ben her sene tesis falan yaptırdım hatta şuan antreman tesiisnde 4. Yıldızı alicam 5. Sezon icinde, yani demem o ki boardla konuşurken seçtiğin seçeneklerde yanlışlık var, bence istifa etme, o sorun çözülür, bnm her sene her 2 tesisim de yenilendi..
    yönetimin bize pintiliği tuttu desene

Quote Originally Posted by PaVLeNKo View Post
    Evertonun ne maaş bütçesi varmış öyle ya :S
    TL cinsinden oynadığım için fazla görülebilir kardeşim

Taraftarların yoğun tepkisi sonucu kaybeden Mustafa Tuncel oldu..

İstifanın ardından olağanüstü kongre kararı alan camiamız başkanlığa Güray ADAR'ı seçti..Genç iş adamı bu görevi seçmesinin en önemli nedeninin "gençlik ateşi" olduğunu belirtti..Hem benim hemde kendisinin DEMİRSPOR altyapısından gelmesinin bu kulübü en üst noktaya çıkaracağını belirtti..Başkanın planları ;
    1-50 MİLYON TL TRANSFER BÜTÇESİ
    2-ANTRENMAN TESİSLERİNİN KALİTESİNİN YÜKSELTİLMESİ
    3-SÖZLEŞMEMİ 5 YIL DAHA UZATMAK
    4-TAKIMA DÜNYA YILDIZLARI GETİRMEK
    5-GENÇ İZLEME AĞIMIZI DAHA DA GENİŞLETMEK

*Yönetimin değişmesi ile bende antrenörlerimi değiştirdim..Dünyaca ünlü personeller ile anlaştık.

Haydi bakalım bu yıl bizi neler bekliyor...

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Değişiklik iyi olmuş latifim. Ayrıca benim anlaştığım Başgözlemci ile anlamaşmışsın sağlam adamlar öneriyor ayrıca David Fevre de sağlam fizyoterapist. Hayırlı olsun.

Teşekkürler kardeşim..Gelecek önemli isimler için sağlam hocalar aldık

ADNAN JANUZAJ

Geçen yıl kiralık oynayan oyuncuyu 22,5 MİLYON TL karşılığında kadromuza kattık."PROFİLİ"

SERDAR AZİZ

Türk olarak sayılı savunmacılardan olan Serdar'ı sadece 5 MİLYON TL'ye aldık."PROFİLİ"

WALLACE

Geleceğin Cafu'su olarak gösterilen genç oyuncuyu kiraladık."PROFİLİ"

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Transferler müthiş. Yeni sezona gücüne güç katarak başlamışsın. Bu sezon hedeflerine ulaşacağına eminim.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Transferler güzel avrupa ligine kalırsan finali görürsün demiştim kupayı almışsın tebrikler biraz geç gördüm kusura bakma

Yeni başkan işi biliyor belli

Nesil
    2013
    Yer
    Tekirdağ

Kadrodaki hemen hemen herkes katkıda bulunmuş istatistik olarak, yönetimide postalamışsın bravo

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Aman bee ne kariyer olmuş tebrik ederim başarıların devamını bekliyorum

Quote Originally Posted by LostLine View Post
    Transferler müthiş. Yeni sezona gücüne güç katarak başlamışsın. Bu sezon hedeflerine ulaşacağına eminim.
    sağolasın kardeşim ama daha transfer bitmedi

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Aman bee ne kariyer olmuş tebrik ederim başarıların devamını bekliyorum
    teşekkürler kardeşim sağolasın..

Quote Originally Posted by LUIZ View Post
    Kadrodaki hemen hemen herkes katkıda bulunmuş istatistik olarak, yönetimide postalamışsın bravo
    yönetim bayağı sıkıntılı oldu, yerime gelecek ismi bile belirlemişlerdi (ŞOTA) ama hesapları tutmadı

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Yeni başkan işi biliyor belli
    Bizi daha iyi anlıyor renkdaş

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Transferler güzel avrupa ligine kalırsan finali görürsün demiştim kupayı almışsın tebrikler biraz geç gördüm kusura bakma
    teşekkürler kardeşim..Ayrıca ne kusuru takip ettiğini biliyorum sonuçta

NEREDE KALMIŞTIK ?

Man.UTD'a transfer olan milli oyuncu forma şansı bulamadığı için transfer listesindeydi..Yüksek maaşı yüzünden bonservisini alamayınca kiralama yoluna başvurduk.."PROFİLİ"

Geçen yıl kiraladığımız ve Avrupa Ligi finalinde golüyle takımı rahatlatan Samed'i 3 MİLYON TL karşılığında aldık.."PROFİLİ"

Milli takımda temel taşı olacak olan OZZY'i sözleşmesi bitince hemen kaptık.."PROFİLİ"

COMİNG SOON...

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Arda bomba olmuş

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Arda TURAN transferi beni mest etti. Umarım performansıyla da mest eder..

Nesil
    2013
    Yer
    Tekirdağ

Arda takımı ateşler

Yorumlarınız için çok sağolun arkadaşlar umarım Arda'dan itici gücü alırız..

TRANSFERDE HIZ KESMİYORUZ

Rubin Kazan ile sözleşmesi sona eren milli oyuncuyu zorlu rakiplerimize rağmen kadromuza dahil ettik.."PROFİL"

Kale emin ellerde..TS ile sözleşmesi sona eren ONUR KIVRAK artık DEMİRSPOR'da başarı için ter dökecek.."PROFİL"

Kanatlarda daha etkin olmak için yaptığımız bir transfer daha..Genç oyuncudan beklentim büyük..Bonservisi elindeydi."PROFİL1

DÜNYACA ÜNLÜ BİR FORVET, OYUNUN İKİ YÖNÜNDE DE OYNAYABİLECEK BİR ORTA SAHA, DEFANSIN SOLUNDA ALİ ADNAN'LA RAKİP OLABİLECEK BİR BEK ARAYIŞLARIMIZ HALEN DEVAM EDİYOR..

Nesil
    2013
    Yer
    Istanbul

Kadron mükemmel olmuş, transferlerde kadrona daha da mükemmelik katacak gibi duruyor. Avrupa'da derece bekliyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Başkan serbest transferler maaşları fazla olmasına rağmen bomba olmuş.

Nesil
    2013
    Yer
    Tekirdağ

Rodrigo'nun profili iyiymiş ya.

Quote Originally Posted by LUIZ View Post
    Rodrigo'nun profili iyiymiş ya.
    Tam bir kanat oyuncusu..Çok istedim çok da uğraştırdı ama sonunda geldi

Quote Originally Posted by Rosato View Post
    Kadron mükemmel olmuş, transferlerde kadrona daha da mükemmelik katacak gibi duruyor. Avrupa'da derece bekliyoruz.
    teşekkürler kardeşim umarım başarımız devamlılık sağlar

Quote Originally Posted by LostLine View Post
    Başkan serbest transferler maaşları fazla olmasına rağmen bomba olmuş.
    Talipleri çok olduğu için oyuncuların gözlerini boyamak gerekiyordu kardeşim yoksa Avrupa takımları elimizden alırlardı

Orta sahada çift yönlü oynayabilecek bir isim arıyorduk..Bu ismi Milli takım'da bulduk..

SALİH UÇAN

FB ile kıyasıya bir rekabet sonucu 16,5 MİLYON TL karşılığında milli oyuncuyu kadromuza dahil ettik."PROFİLİ"

Defansın göbeğine ise önce ki yıl kiraladığımız genç Hollandalı REKİK'i tekrar aynı yöntemle kadromuza kattık..Sol bek ve forvet arayışlarımız ise tüm hızı ile sürüyor..

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Latifim Başarılar Sana Ben Son Mesajda Öyle Söylememiştim Ama Neyse Sağlık Olsun Diyelim Herşey ADANADEMİRSPOR İÇİN....

30. Default

abi süper kadro kurdun maçları merakla bekliyorum ve taktiğinide

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri