Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 326 sonuç

Konu: TRABZONSPOR [7-sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Onur
    Jenkinson - Aykut - Koray - Ahmed
    ???
    Bacuna - Soner
    Arda - Vagner Love - Yusuf

Simdilik kadromuz boyle, tek ciddi eksik DMC bolgesinde, regista oynayacak futbolcu alacagiz.

Yeni yonetim comert cikti, £9m transfer butcemiz var.

Transferde hedefimiz 23-24 + yas futbolcular olacak, gencler teknik ve fiziksel olarak iyi olabilirler ama mental olarak eksik oluyorlar. Bu sezonluk transferde "bugunu" kurtarmak adina transfer yapacagiz. Hazir olan ve takima direkt katki sagliyacak futbolcu alacagiz.

Basarili oldugumuz takdirde ilerki sezonlarda scout raporlari dogrultusunda genc yetenekler ariyacagiz..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

YENI STADIMIZA KAVUSTUK

Yeni stadimiza sampiyonluga oynayan bir takim yakisir ona gore takimida kurmaya calisiyoruz

Ronaldinho TRABZONSPORDA

antrenorlerimizde degisikliklere gidiyoruz ve kadromuza en iyilerini katmaya calisiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

NANI sezon sonuna kadar TRABZONSPOR'da

DMC'de oyniyacak birinide buldumu yabanci transferi tamam

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cristian Erbes icin Corinthians ile £2.5m karsiliginda anlastik. Oyuncuya sartlar sunuldu beklemedeyiz.

Aslinda dahada iyi bir futbolcu ariyorduk o mevki icin, takimin merkezi olacak bir oyuncu ama bulamadik. Veya baktiklarimiz cok cok pahaliydi.

2 Amerikali genc ile anlastik, onlarida takima kattik firsat oldukca onlarada sure verecegiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Erbes icin suan butcemiz yetismiyor, yonetime fazladan butce icin talepte bulunduk. Onlarda maas butcesini artirdi bakalim yeterli olacakmi.

Olmassa yedekte tuttugumuz oyuncu

Capoue

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Erbes'den vazgectik, Capoue'dende vazgectik. Yerlerine Matici kiraladik, sene sonu alabilme ihtimalimizde var.

Diger transferler rotasyonun parcalari.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hazirliklarimiz bitti, ve lige haziriz.

Yabanci siniri yuzunden Nani ve Bacuna degismeli oynayacak ligde. Ilk hafta ikiside yok, cunki defansta Aykut cezali ve Middleton oynayacak, Giraya guvenmiyorum Besiktas karsisinda.

Besiktasta Almeida ayrilmis ve yerine Remy gelmis. Remy gecen sezon Newcastle'da sadece 6 mac oynamis.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Enes Unal Benficaya gitmis, £19m gibi bir rakama

Bruma Chelsea'ye gitmis £16m karsiliginda

Cazorla Fenerbahceye gelmis kiralik

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ilk yari isi bitiremeyince, Besiktasa sans vermis olduk. Uzerimize gelmeye basladilar ve once beraberlik sonra one gectiler. Kirmizi kartin cikmasi bizim icin sansti tam baski kurdugumuz anlarda geldi ve gol gecikmedi.

Normalde DM mevkisindeki adami ileri yollamam ama Matic'te yollanmiyacak gibi degil. 1 korner ve 1 serbest vurus sonrasi geldi goller.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Rahat bir skor ile rakibimizi geciyoruz, deplasmanda pek sorun cikacagini sanmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ikinci golu atmamiz baya zaman aldi, oyuncumuz sakatlandi 10 kisi kaldik ve anca ozaman atabildik.

Onumuzde Karpaty deplasmani var ve 2 gol avantajimiz var, oyunculari yormamaya gayret edecegiz cunki hafta sonuda Galatasaray macimiz var.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

IKINCI KARPATY FACIASI bize nasip oldu

80de penalti kacirdik orda anladim bu macin istedigimiz gibi bitmiyecegini. 110da 10 kisi kaldik , 112 de gol attik sayilmadi.

Penaltilardada one gecme firsatimiz hic olmadi, ne denilir bilmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nani 4 ayligina sakatlaninca kiralik sozlesmesini feshettik

Yerine bu SIRP arkadasi getirecegiz kiralik, Chelsea ile anlastik sira oyuncuyla.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

2-0 ondeyiz, gol yiyoruz ve 80den sonra kontra futbola gecelim diyoruz kontrayi biz yedik resmen. Kac kere oldu bu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Adolfo Sormani ile yollari ayirdik, daha iyi bir assistant manager ile calisacagim

RENE GIRARD

Montpellieri sampiyon yapan adam diyelim siz taniyin

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Transferlerin genel olarak çok iyi abi. Tek vasat gözüken Matic o da fiziksel olarak kötü durumda teknik açıdan iyi olsa da fiziksel olarak çok eziliyor.

Yine de kariyerli oyuncular almışsın.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

ah be..nasıl oldu o iş...Ben de kendi kariyerimde uefa 3.elemesinde d.tiblisi ile eşleştim,kendi sahamda 2-0 yendim deplasmanda oyuncuları dinlendireyim dedim maç 1-0 oldu ben de yusuflanmalar başladı taa ki 1-1 olana kadar )

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Transferlerin genel olarak çok iyi abi. Tek vasat gözüken Matic o da fiziksel olarak kötü durumda teknik açıdan iyi olsa da fiziksel olarak çok eziliyor.

Yine de kariyerli oyuncular almışsın.
    Aslinda bizde ondan daha cok fiziksel yararlandik. Ozelikle duran toplarda, taclarda bile ileri yolluyoruz kendisini. Kafa vuruslari kadar karambol sonucunda ayak ile attigi gollerde var.

Nani iyiki sakatlanmis ve yerine Djuirici almisiz, cok daha is goruyor.

Quote Originally Posted by azaptar View Post
    ah be..nasıl oldu o iş...Ben de kendi kariyerimde uefa 3.elemesinde d.tiblisi ile eşleştim,kendi sahamda 2-0 yendim deplasmanda oyuncuları dinlendireyim dedim maç 1-0 oldu ben de yusuflanmalar başladı taa ki 1-1 olana kadar )
    Persembe Karpaty, Cumartesi Galatasaray maclari olunca oyuncularin cogunu dinlendirelim dedik. 2-0'a guvendik. Kendimizi yakacagimizi dusunemedik. Penalti kactiktan sonra anladimki bu mactan daha bize tur cikmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahce macini cok sansiz bir sekilde kaybettik, direkler ve beceriksizlik yuzunden giden onemli bir 3 puandi.

Antalya bize futbol oynatmadi, ilk defa bukadar tuttuk bir futbol sergiledik takim olarak.

Suan ligi biraz geriden takip ediyoruz ama bu haftalardan sonra kopmalar basladiginda usteki takimlarin icinde yer alacagiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Onur milli takimda sakatlandi, kaleye Ibrahim Demir bu macta kaleye gecti mecburen. Genclere atak sansi versek gol yeme ihtimalimiz cok yuksek olan bir macti neyseki tek kalede oynandi mac.

Djuric sagda solda farketmiyor, her mac gole en yakin futbolcumuz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Boyle giderse Sirbistani Trabzona tasiyacagiz Cok iyi katki sagliyor 2 futbolcuda

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bir galibiyet daha aldik ve yolumuza devam ediyoruz

6 defa direge vurmak nedir ? ne zaman duzeltecekler bu sorunu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ligin ilk yarisinin sonuna gelirken lidere iyice yaklastik, bi one atabilsek kendimizi gerisi gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

Transferler sağlam. Avrupa'da daha iyi ilerlemek lazım. Şampiyonluk ancak o moralle gelir.
    İşin en zor kısmını atlatmışsın gerisi gelir. İlk başlanıldığında inanılmaz finansal çöküntü var. Atlatmışsın orayı. Artık yükselme zamanı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Oyun iyice sacmalamaya basladi, yine 6 kere direge vurduk ve maci uzattik. Tum yedeklerimize sans verdigimiz bir mac oldu.

Bu direkler boyle devam ederse sampiyonluk gelmez onun icin temizlenmek lazim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by myres View Post
    Transferler sağlam. Avrupa'da daha iyi ilerlemek lazım. Şampiyonluk ancak o moralle gelir.
    İşin en zor kısmını atlatmışsın gerisi gelir. İlk başlanıldığında inanılmaz finansal çöküntü var. Atlatmışsın orayı. Artık yükselme zamanı.

Transferlerde bu sezon gercekten sansliydik, tek inisli cikisli adam Vagner Love. Transfer olayi oyunun en guzel yani gibi, cunki butun basari ondan kaynaklaniyor. Parada olmayinca o olmuyor onun icin gercekten cok kotuydu parasiz gunler.

Morali biz yuksek tutacazda bakalim direkler izin verecekmi sampiyonluga

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Eskisehir ile aramizdaki farki acmak icin onemli bir macti, haftayada Bursa ile farki acmak icin bir macimiz var. Rakiplerimizi ligde geride birakmak icin buyuk firsatlar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kupada pek iddiamiz yok, yedek agirlikli maclara cikiyoruz buna ragmen zor bir maci kazanabildik. Penaltilarda yine son soz kaptana kaldi, hem atti hem kurtardi !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Galatasaray lig birincisi Besiktasa cok kotu darbe vurup liderligi elinden almis. Bizde kazanirsak Galatasaray ile ayni puanda ligin ust siralarini paylasacagiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mac oncesi 1 puana razi olurduk ama 2-0 dan 2 puan kaybetmek hic iyi olmadi.

Ligin ilk yarisi bitti ve liderin 2 puan arkasindayiz. Derbilerde daha iyi olmamiz gerekecek ligin ikinci yarisinda sampiyonluk icin.

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri