Halil abi kariyer açacağını söyleseydin kariyer açmazdım yaşaka bi yana yine mükemmel bir giriş ile büyülemişsin milleti
![]()
A.) Şampiyonlar Liginden AL'ye düşer
B.) Şampiyonlar Liginde tur atlar orada elenir
C.) Çeyrek Final
D.) Yarı Final
E.) 100.Yılında imkansızı başarır ŞL kupasını alır
F.) Lig'de Şampiyon olur
G.) Lig'i 2.Bitirir
H.) Hayal kırıklığı yaratır
Halil abi kariyer açacağını söyleseydin kariyer açmazdım yaşaka bi yana yine mükemmel bir giriş ile büyülemişsin milleti
![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Abi başarılar öncelikle.
Ligi domine edeceksindir.Şampiyonlar Ligi'nde ise gruptan 2. çıkıp gelen zorlu takıma boyun eğeceğini düşünüyorum inşallah daha iyi olur.
Bakalım hayırlısı artık
Benim tahminimde o yönde
Marsilya çok zorluk çıkartmaz ben çok endişeli değilim
Muhtemel gözüküyor , 2.liğin favorisi olarak görüyorum kendimi
Eğer bahsettiğin kariyer oylamasıysa ben dahil olamıyorum artık ayın kariyerine
Ligde Ajax ile kapışırızda son anakadar ama ŞL'de 2.tur rakibi önemli muhtemelen 2. olacağız gibi duruyor yani 1. ile eşelşicez şanslı bir kura gerekir bize 100.yılımızda
Çok Rahat 2. Gelecek Halil Hocam
Ligin 4.ve 5.Haftaları bizim için tam anlamıyla kabus gibiydi ilk olarak Herenveen deplasmanından beraberlikle ayrılıp sonrasına içeride Groningenle’de 1 puana razı oluyor Ajax ile puan farkıda ufakta olsa açılıyordu ,tüm bu yaşananlar Şampiyonlar Liginde deplasmanda oynayacağımız Barcelona maçına ekstra morelsiz olarak çıkmamıza sebep olmuştu
Spoiler: 4.Hafta 2-2
Spoiler: 5.Hafta 1-1
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Muhteşem bir atmosferde oyuna herkesin tahminin aksine baskılı başlayan taraf bizdik , Jetro ile 22. dakikada öne geçerek Barcelona’ya şoku yaşatmıştık sonrasında Barcelona baskıyı arttırdı ve 38.de Neymar ile eşitliği sağladı bu dakikadan sonra maçın son anına kadar Barcelona ataklarını savurmaya çalışsakda tam bu iş oldu dünya’nın en zor deplasmanından 1 puan çıkartmayı başardık derken sihirli ayak yine büyüsünü yapıyor ve 90.dakikada skor’u tayin ediyordu ( Messi 90' )
Spoiler: Barcelona 2 - 1 PSV
nou camp taki yenilgi çok dramatik olmuş ligde ise fark açılmamalı kadro olarak ajaxtan iyi olduğunu düşünüyorum
Ligde son 2 maçta formda düşüş başlamış, Barça maçı 90'da gitmiş![]()
6.Hafta’da Twente’yi deplasmanda 3-2 7 .Hafta Walwijk’i deplasmanda 1-0 ile geçerek takımda özgüveni tekrar sağlamıştık Şampiyonlar Liginde zayıf rakimiz Maribor ile maçımızda bu zamana denk gelmesi çok büyük bir şansdı ve zayıf rakibimizi 3-0 geçerek Şampiyonlar liginde taraftarımız önünde ilk galibiyetimizi almış olduk
Spoiler: 6.Hafta
Spoiler: 7.Hafta
Spoiler: ŞL 2.Maç
Son 3maç çok iyi olmuş hocam
Toparlanmışız iyice.
Hayırlı olsun hocam yeni kariyerin![]()
Son 3 mac guzel, Barca maci sanssizlik olmus, o 1 puan iyi olurdu.
Barça oyunun Bayern ile birlikte bugu zaten yapacak birşey yok. 0-0-10 da oynatsan bir yerden gol atacaklar![]()
Ligde beraberliklerin ardından alınan galibiyetlerle işler rayın oturmuş. Maşallah diyelim. Aynen devamm..![]()
8.Hafta’da içeride Den Haag’ı genç golcümüz Depay’ın 2 golü ile geçip 8 .hafta sonunda bizim 4 puan önümüzde olan ezeli rakibimiz Ajax ile olan maçımızın hazırlıklarına başlamışdık.
Spoiler: 8.HAFTA
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Bizim için telafisi olmayan bir maçtı 100.Yılımızda kendi sahamızda ezeli rakibize yenilerek hatırlanmak kulüp taraftarı açısından çok hoş olmayacağını bilidğimiz için oyuncular bu maça ekstra konsantre oldu , Ajax’ı daha ilk dakikalarda sahasına hapis ederek Depay ile öne geçtik sonrasındada oyunun kontrolünü elimizde tutarak farka gitmesini bildik 100.yılımızda taraftarımıza ilk hediyemiz belkide bu görkemli galibiyetti
Spoiler: Dev Maç
Güzel gidiyor.Marsilya ikinci maçta barcelona ile ne yaptı ?
Gayet iyi gidiyoruz , Ajax'ı üçlemek güzel olmuş
Barça'ya 90'da mağlup olmak da bir o kadar kötü..
Fakat ŞL grubundan çıkarsın , Çeyrek Final bekliyorum..
Sunum da şahane![]()
ajax maçı iyi olmuş zirveye ortak olmuşsun rondon un kaç golü var şu ana kadar
8.Haftada maç 3 dakikada bitmiş![]()
Ajax galibiyeti süper olmuş, grafikler harika![]()
Barça 3'ledi onları
Ajax maçında inanılmaz baskılı oynadık , ŞL'de çeyrek final zor olur gibi muhtemelen 2. çıkıcaz zor rakip gelir diye düşünüyorum
Rondon'un 4 golü var şuana kadar
Aynen öyle
Teşekkürler![]()
Rondon coşmuş, süper galibiyet.
Marsilyayı yenerek gruptan çıkma yolunda büyük bir adım attık.
Halilciğim Forum görevin ve kariyerin hayırlı olsun gene müthiş bir iş yapıyorsun devam .![]()
10.Hafta’da Utrect deplasmanına giderken takımda gözle görülür bir yorgunluk mevcuttu bir takım değişikliklerle takımı güçlendirsemde Rondon ve Fernando’nun golleri maçı almaya yetmedi ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmışdık
Spoiler: 10.Hafta
Deplasmanda aldığımız mükemmel galibiyetin özgüveni ile evimizde ağarladığımız Marsilaya'yı yenmek demek bir üst tur demek yenmek demek prestij demek öz güven demek para demekdi maça bu konsantrasyon ile başlamışdık , oyuncuları çok fazla motive etmiş olucam ki maça çok aşırı tutuk başladık maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar ortada geçen maçı Rondon ve Schaars'ın golleri ile yenip 4 .maçımızda üst tura çıkmayı başarmışdık .
Halil abi akıyorsun yaPSV ile büyük başarıları bekliyoruz
![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Canım iş güç uğraşıyoruz vakit mi varbi tatil yapacağım 2 hafta sonra devam işe . Senden bir gaz alıp başlamayı düşünüyorum amma .
![]()