Son süreci biraz hızlı ilerledim o yüzden Puan durumu , Türkiye kupası ve Avrupa maçlarımız hakkında biraz daha detaylı bilgi vereyim.
Süper Lig'de 22.Haftaya kadar geldik.
Bu sene başından beri ligde rotasyonlu bir kadro ile gidiyoruz açıkçası o yüzden kayıpları normal karşılıyorum.Bazı Avrupa ve Önemli lig maçlarından önce 1-2 hafta bile rotasyon yaptığım zamanlar oluyordu.Fakat Avrupa'da Kura çekildikten sonra bunu boş yere yaptığımı düşündüm çünkü rakibimizi ne yaparsak yapalım geçemeyiz.Malum koskoca Barcelona.Zaten 22. hafta maçlarından sonra Avrupa maçlarımız var ve eleneceğiz o yüzden tek hedefimiz lig kalacak 11'imizi bozmadan devam ederiz.Görüldüğü gibi ligin en az gol yiyen takımıyz.Kaldı ki savunmamızda halen daha büyük sorunlar var ona rağmen yine de iyi gidiyoruz.Gol yollarında daha çok atabilirdik buna eminim dediğim gibi rotasyon baya aşşaya çekti gol sayımızı.Ligde ise 2 mağlubiyet alarak Fenerbahçe ile bu alanda en az yenilgi alan takım ünvanını paylaşıyoruz tıpkı en çok gol atan takımda olduğu gibi.Sezon sonu bu sefer hata yapacağımızı sanmıyorum Şampiyonluk gelecektir.
Türkiye Kupasın'da Yarı Final'e yükseldik.
Geçen sezon , sezon başı hedeflerimizde bu kupayı kazanmak vardı.Kazandık ama ligdeki Şampiyonlukdan olduk o kötü oldu bizim için ama müzemize kupa eklemiş olduk.Bu sene de geçen senekinden biraz farklı olarak yarı final maçlarına kadar hep yedek takımımızla sahada yer aldık.ilk turlarda çok kolay grup maçlarında ise bize göre alt seviye takımlarla oynadık ve lay lay lom bir Türkiye kupası oldu şu ana kadar.Şimdi ise rakibimiz Galatasaray onları da geçebileceğimizi düşünüyorum bu sene de Kupaya talibiz kupa sayımızı arttırmak istiyoruz.
Avrupa Ligin'de Şansızlık Yaşamaya Devam !
Sezona şampiyonlar ligi ön eleme turunda elendikten sonra Uefa Avrupa Ligin'de kolay bir gruba düşerek başlangıç yaptık.Liverpool 1. biz 2.çıkarız diye düşünüyorduk öyle de oldu ama bunu hak etmedik.Malum Lliverpool ile hem deplasmanda hem evimizde berabere kalma başarısını göstermiştik.Ama geçen sezon ligde kaybettiğimiz Şampiyonluk gibi averaj yüzünden grup 2.si olduk.Kura çekimine bizzat katıldık ve kuralar çekilmeden önce Barça'yı gördüm ve dedim kesin bize çıkacak bizde buraya kadar diyip Avrupa ümitlerimizi bir başka bahara bırakacağız.Nitekim öyle de oldu Barcelona ile oynamak şans mı desem şanssızlık mı desem bilemedim.Ama buraya kadar bu sezon Avrupa serüvenimiz ondan gayet eminim.Süpriz şansımız bence hiç yok.Gerçi Barcelona da eski Barcelona değil.