Anket Sonuçlarını Görüntüle: Yeşil Şeytanlar Yeşil Çimleri Rakiplerine Dar Edip Avrupa'ya Gidebilirler Mi ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Şampiyonlar Ligi

5 25.00%
  • Avrupa Ligi

12 60.00%
  • Gidemezler

3 15.00%
Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 306 sonuç

Konu: Yeşil Şeytanlar Yeşil Sahaları Rakiplerine Dar Ediyor | Moreirense [3.Sezon]

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Abi Ankaragücü'ne bir bak

Nesil
    2012

Azeri ligi Juan çok sarar tam senin kalemine göre

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kurulum ekranında azerbaycan ligide yok ancak takımı buldum. Sizin dediğiniz oldu ben akhisar düşünüyordum vazgeçtim (: Şimdi biraz hikaye yazma zamanı (:

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar kardeşim Takımı merakla bekliyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Başarılar kardeşim Takımı merakla bekliyorum.
    eyv hacı abi (:

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Fethiyespor'da Başarılar Juan Diaz Bizi kırmadığın İçin Teşekkürler..

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Fethiyespor'da Başarılar Juan Diaz Bizi kırmadığın İçin Teşekkürler..

Sanırım seni hayal kırıklığına uğratıcaz kardeşim Türkiye Ligi pek tad vermiyor (:

Edit: Şimdiden belirtmeliyim ki hikaye bütünlüğünü bozmamak adına gelen mesajlara cevap vermeyebilirim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Rahatsızlanmıştım ve daha kötü olmadan biran önce tedavi olmak için hastaneye gitmiştim. Gitmiştim gitmesine ama yapılan tetkikler sonucu ameliyat olmam gerektiğini söylemişlerdi. Aynı gün hastaneye yatışım yapılmış ameliyat olmuştum. Tabi başkana haber vermiştim ameliyattan çıktıktan sonra ziyaretime gelmişti. Bu şartlarda çalışamazdım çünkü daha taburcu olup dinlenecektim. Başkan anlayışlı adamdı. Menajer-Başkan ilişkisinden daha çok iki dost gibiydik.

İşte böyle. Önce ameliyat sonra istifa. 2 günlük hastane maceramda aslında halen devam ediyor.
    İlk gün narkozun etkisinde beton gibiydim. Ertesi gün biraz sıkılsam da ilk hastaneye yatışım yapılırken ki hemşire nöbetçiydi o sevinçle gün nasıl bitti anlayamadım. İlk görüşte çarpmıştı zaten. Nöbetteyken de neredeyse beraber tuttuk nöbeti. Muhabbeti kurmuştum ama göremeden taburcu olmuştum.

Aklım halen hastanedeydi.
    Laura ismini kazımıştım aklıma ve ilk fırsatta yeniden hastaneye gittim. Ama Laura'nın sadece 3 haftalığına kursa geldiği ve tekrar ülkesine döndüğü haberini almıştım.

Kizin pesinden git

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Umarım Portekizli dir de Chavesi alırsın. İlk yıl Nuno gomesi getirebiliyorsun. Kadrosu da güzel.

Başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Azerbaycan ligi eğlenceli olur. Ülkeyi düşünsene şampiyonlar ligine direk gidecek bi ülke yaparsın sen Azerbaycanı

Hmm. Laura falan. Desene Portekize gidiyoruz

Nesil
    2012

Hacı Portekiz veya Azerbaycan'ı dene hani gene hemşireden Danimarka çıkmasın bukez başka bir macera olsun ama bence Azerbaycan olsun Danimarka , İngiltere ,Türkiye üçgeninde dönüp duruyon ufkunu genişlet biraz cancağazım

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

İzmire gel göztepeyi çalıştır diaz BAŞARILAR

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Vay Diaz geçmiş olsun , kıza çok fena hasta olmuşsun

Takipçilere göre takım seçimini yapıcam demiştin , sözünde durmayacaksın sanırım

Türkiye'den takım alacak olsan hemşirenin ismi Laura değilde Kezban olurdu

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Vay Diaz geçmiş olsun , kıza çok fena hasta olmuşsun

Takipçilere göre takım seçimini yapıcam demiştin , sözünde durmayacaksın sanırım

Türkiye'den takım alacak olsan hemşirenin ismi Laura değilde Kezban olurdu

Laura ne laa hangi hastanede çalışıyomuş bende gidem o kadar hastaneye gittim bize hep kezban'lar denk geldi

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Chaves hakkında biraz bilgi vereyimde seçmende yardımcı olsun.

22,000 civarı kişilik bir statı var ama taraftar grubu çok az, ilk maçta 400 kişi anca geliyor ama başarı ile orantılı olarak sezon sonunda 2,000 kişiyi bulabiliyor.

Kadro olarakda iyi bir kadrosu var kaleci sıkıntısı çekmeyeceğini söyleyebilirim. Çünkü iki kalecisi de çok iyi ve özellikle sana sol bek lazım.Birde forvet lazım olacak. Çünkü yılı tek Barry ile geçiremezsin. Ki kendiside iyi bir oyuncudur. Nuno Gomez ilk sezon boşta ve yönetime transferi yaptırırsanız bir seneliğine geliyor.Nilson var martta sözleşmesi bitiyor onu alabilirsin.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Merakla bekliyorum başarılar (:

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Gene kız Allah'ım

@Juan Diaz Laura"yı Natalya yapalım ve Belarus"a uçalım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Aklım halen hastanedeydi. Laura ismini kazımıştım aklıma ve ilk fırsatta yeniden hastaneye gittim. Ama Laura'nın sadece 3 haftalığına kursa geldiği ve tekrar ülkesine döndüğü haberini almıştım.
    ...........................

İngilterede taburcu olur olmaz ilk uçakla evime Buenos Airese bilet almıştım. Uçak havalanmış İngiltere ayaklarımın altında kalmıştı. Cama yaslanıp şöyle bir kez daha baktım sanki Laura aşağılarda bi yerlerde bana el sallıyordu...

Nihayet evimdeydim. İlk işim bütün sosyal medyada Laura ismini aramak oldu. Ama çabam nafileydi. Artık ümidimi kesmiştim daha başlamadan sona ermişti. Yeni yıla da az kalmıştı. Artık kendimi avutuyordum. Hele bir iyileş Diaz efendi ! Yeni yılda yenilikler yeni fırsatlar yeni yeni yeni...

...........................

+ Günaydın Olric
    - Günaydın Efendim
    + Bu senenin de geçen yıldan farkı yok gibi Olric baksana hava yine kapalı içimde yine bir kasvet
    - Aslında var efendim
    + Neymiş ?
    - Bugün birkaç posta ve mail geldi efendim
    + ??
    - Sağlığınıza kavuşmaya başladıkça taliplileriniz artıyor efendim
    + Ehh ¿!! Olric şimdiye dek genelde kendim seçim yaptım bu sefer sana sormak istiyorum
    - Neyi efendim
    + Hangi ülkeye açılalım Olric ??

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Gelen mail ve postalara baktıkça yüzümde tebessüm oluşuyordu. Zira hepsi birbirinden farkı yerlerdi ancak biri hariç. Gelen mail Danimarkadandı. Danimarkayı görür görmez yutkunmuştum. Nerden geldi bu mail. Tam da unutmuştum kaderin cilvesine bak Laura ansızın yeniden çıkagelmişti hayatıma. Bu düşüncelerle maili açıp okuyordum sonunda ki imza ise tam bir şok etkisi yapmıştı. Mail direk olarak Lauradan gelmişti. Kendisi Viborg klübünün fizyoterapist kadrosundaymış ve süpriz yapmak istemiş. Ne düşünüp nasıl tepki vereceğimi şaşırmıştım.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

+ Bavulları hazırla Olric gidiyoruz..
    - Nereye efendim
    + Olric hâlâ öğrenemedin sorgulama ve sadece bavulları hazırla
    - Özür dilerim efendim

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Danimarka ligi çok sarmıyor. Aalborg'la bir sezon geçirmiştim geçtiğimiz seride. 33 maç oynanıyor yanlış hatırlamıyorsam. Eğer alacağın takımın kadrosu darsa, işin iş demektir..

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

viborg da başarılar dilerim.Chaves e ikna edemedik

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Moreirense FC

Lakabı Yeşil-Beyazlar olsa da halk arasında Yeşil Şeytanlar olarak tanımlanıyor

Paylaştığım uçak resminde uçağın kuyruğuna bakarsanız Tap Portugal yazıyordu (:

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Vay Portekiz'i önermiştim dinledin demek

Orada yengeyle beraber mutluluklar kardeşim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Azerbaycan ligi mevcut veritabında olmadığı için seçemedim. Oyunun orjnalliği ile fazla oynamak istemediğimden(veritabanı yada editör kullanma gibi) diğer şık olan Portekize yöneldik. İşin özü kariyere Akhisarla başlama niyetim vardı ama dediğim gibi sizlerin istediği bir ülke olsun dedim fikir birliği olmayınca iskandinav şıkkına kayıp Viborgu almayı düşünüyordum hem de çok ciddi şekilde ancak bugün gelen yorumlarla beraber ibre Portekize kaydı. Gözüme biraz daha hoş gelmesi bakımından sadece logo ve forma yüklemiştim bir de skini değiştirdim. Chavez takımını almayı düşündüm ancak logosu yoktu ben de seçimi Moreirense den yana kullandım. Artık detaylı bir şekilde yarından itibaren başlarız.

Portekiz'de basarilar Laura n'oldu ?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Fena ters köşe yaptınn. Portekiz ligi güzeldir. Başarılar Juan'cım

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Neyse Moreirense'de başarılar

Laura yengeye selamlar..