Premier Ligin tadı başka ya
Son maç olmamış ama![]()
Premier Ligin tadı başka ya
Son maç olmamış ama![]()
Abi büyükleri anlarım da , bu derbydir , forest'tir falan bizden güçlümü ya![]()
genelde iyi oynayıp yeniliyoruz garip gerçekten![]()
Spoiler: 7.8.Hafta
halilovic gelmiş büyük para bırakır o çocukepl kötü başlamış ama sen toparlarsın
![]()
Daha alismamiz lazim yatoparlaniriz ins.
![]()
Portsmouth kümede kal !!
Premier lig ağır geldi bizim çocuklara![]()
Halilovic güzel transfer abiİnşallah kümeden çıkarız ARKANDAYIZ POMPEY !
![]()
O Günleri Özledik !
Pompey taraftarları , son zamanlarda elde edilen başarısız sonuçlar nedeniyle ;
kendilerini 2008 yılında kazanılan FA Cup'la avutuyorlar.Bizim FA Cup'ımız var !
Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor !
Pompey taraftarının takıma ve Halil Karabulut'a olan tepkileri çığ gibi büyüyor.
''Play up Pompey'' sloganlarıyla her zaman takımı ateşlemeye çalıştılar fakat artık sabırları taştı.
Play up Pompey !
Taraftarların dillerinden düşürmedikleri slogan ; ''Play up Pompey''
[YOUTUBE="Q3z7Aw6QP38"]Play up Pompey[/YOUTUBE]
Ahaha bende ortak kariyer diye girmiyordum bu kariyer şimdi farkettim
Senden beklemiyeceğimiz yerlerdesin toparlan artık![]()
İnş. toparlarız ama çok zor gözüküyor
Defans ve kale S.O.S veriyor yoksa genelde atıyoruz
Teşekkürler Berko
Dur laa Bismillah kaç yıl aradana sonra ilk defa Premier Lige çıkmış takım haliyle eksikleri falan var sonraki yılı beklesin taraftarlartabi kovulmazsak
Valla çok uğraşıyom toparlamak için ama olmuyor![]()
Westbrown maçından sonra ilk taktiğimiz olan kanatsız 4-1-2-1-2'ye geçiş yaptık birazda bunda ısrar edeceğiz her varyasyonu deniyorum ama bizi bekleyen en büyük tehlike küme düşersek çok önemli 4-5 oyuncunun küme düşmede serbest kalma maddesi var böyle bir ihtimali düşünmediğim için devre arasında bazı oyuncularla tekrar sözleşme yenileyemezsek yolları ayıracağız , bununların dışında İnter ve Milan gibi devlerden sürekli teklif alıyorum fakat küme düşsek dahi kovulana kadar FORZA POMPEY
Son 2 maç çok kötü olmuş.![]()
Gidişatımız kötü umarım en kısa zamanda toparlanırız![]()
Taraftar Küstü !
Türk asılllı teknik direktör Halil Karabulut'un yönettiği Portsmouth , Premier ligde 6 puanla son sırada bulunuyor.
Alınan başarısız sonuçlar neticesiyle artık Pompey nerdeyse boş tribünlere oynuyor.
Az saayıda maça gelen taraftarlar ise takımı ateşlemek yerine
yönetim ve Karabulut aleyhine tezahüratlar yapıyorlar.
Ceza Geldi !
Pompey taraftarlarının neden olduğu çirkin tezahüratlar ve
saha olayları nedeniyle Portsmouth klübüne 3 maç seyircisiz oynama cezası verildi.
Gol yeme sorununu çözersek daha iyi sonuçlar alırız..
Harrisin profilini paylaşabilirmisin ?
Taraftar Menajerinin Arkasında
Geçen Maçta Her Dakika ,
Düşşekte Kalsakta Son Sözümüz Pompey sözleri ağızlardan düşmedi .
Gidişatı toparladık gibi Chelsea maçından itibaren şu dizilişe geçtik o maçta fark yesekde oynadığımız futbol umut vermişti
Spoiler: Ashley Harris
Bu arada 36 yaşındaki Kuyt Fenerbahçe ile 2 yıllık bir sözleşme daha imzaladı
Spoiler: Dirk Kuyt
Son maçlar süper, Kuyt'ın ölüsü bile oynar![]()
Umarim maclar boyle devam ederHarris'in ilk yilda olan profiline baktim az once, adam harika gelismis..
Taraftar rahat olsun sonraki yıll bizim yılımız olacak
Aynen ya 36 yaşındaki birine göre profil hala çok çok iyi
Aslında Harris biraz daha iyi olabilirsi fakat hiç alışık olmadığı bir yerde oynatmaya çalıştım gelişimi biraz durdu şuanda alışık olduğu bölgede alışık olduğu rolde oynuyor![]()
Takım birbirini inanılmaz çözdü şöyleki bazen yaptıkları paslala beni inanılmaz şaşırtıyorlar 4-5 kişinin arasına çok şık paslar atıyorlar çok iyi ver kaç yapıyoroz , Harris'i iki kez Hagi'nin topuk pasını yaparken izlemenin keyfi muhteşemdi buraya eklemek istedim fakat beceremdim
Taktik oturdu galiba , skorlar güzel![]()
Bütce sıkıntılıymış , Hayırlısı Bakalım , Tahminim 10.Bitiririz Hocam .![]()
Toparlanmisiz artik.. Enes Unal gol krali olabilir bu gidisle![]()
son maçlarla toparlamışız