Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 34 arası toplam 34 sonuç

Konu: Türk Kantoku'nun Doğuşu | Sezon 1

Quote Originally Posted by Banega View Post
    B Takımda olsa, Hamamatsu maçı güzel.Forvetlerin çoğunun sakatlanmış olması kötü olmuş.
    Sonlara doğru biraz hop oturup hop kalktık ama kazanmayı başardık. Taktiği oturtabilirsem adam gibi daha iyi olacak. Henüz alışamadım yeni 2014 direktiflerine.

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Keyifli olacak gibi. Başarılar
    Teşekkürler. Zevkli başladı açıkçası. Hiç farketmeden bitirmişim bu kadar maçı. Yarın akşam devam ederim zaman olursa.

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Alt ligler için geçerli değil sanırım bu yabancı olayı japonyada ya neyse nagoya cc ile başarılar
    Japon ligi oyunda yok. Ben indirdiğim yama ile oynuyorum. Yamayı yapan kişi 3 yabancı kuralını koymuş ama alt liglerde var mıdır gerçekte emin değilim. Federasyon'un sitesinde yazar ama gerek yok o kadar deşmeye bence. Çokta büyük sıkıntı değil açıkçası. Japonya'dan iyi regenler çıkıyor ilerleyen dönemlerde.

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    4 forvetin birden sakatlanması yazık olmuş. Karşı takımda bildiğin katil varmış. Geleni indirmiş seni bitirmeye çalışıyorlar dikkat et
    İki tanesi antrenmanda gitti. Öbür ikisi ilk maçta hallettiler. Doktoru'da değiştiremiyoruz. Durum fena

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Oramakomaburamako İlginç kariyer olacak, başarılar. Tsubasa bulursan bize de haber ver
    Tsubasamsı bir eleman var gibi takımda ama sakatlandı daha maça çıkamadan

Nesil
    2006
    Yer
    06

Hocam güncelleme bekliyoruz ,Uzakdoğu'yu yakın edin bize

Bir kaç gündür oynayamadım işlerimden dolayı. Perşembe günü güncellerim diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Güncellemeleri bekliyoruz. Japonya'dan bir Dünya Şampiyonu takım çıksın artık

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri