Tebrikler dostum. Muhteşem bir kupa koleksiyonu yapmışsın ilk senede![]()
Tebrikler dostum. Muhteşem bir kupa koleksiyonu yapmışsın ilk senede![]()
Tebrikler 3 Kupa ile sezonu bitirmen güzel olmuş. ama yeni sezonda beklentiler daha büyük olacak.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
İlk sezon yapılabilecek en iyi şeyler yapılmış, hocam Selçuk İnan'ı çok iyi kullanmışsın![]()
tşk ederim..
4 kupa kardeşim..ilhancicek Tebrikler 3 Kupa ile sezonu bitirmen güzel olmuş. ama yeni sezonda beklentiler daha büyük olacak.![]()
Selcuk , sneijder , Burak yılmaz .. hepsi cok güzel sezon gecirdiler bence..walcott07 İlk sezon yapılabilecek en iyi şeyler yapılmış, hocam Selçuk İnan'ı çok iyi kullanmışsın![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Bir önceki sezon için tebrikler. Umarım bundan sonra Avrupa Liginde mücadele etmezsin![]()
Bomba transferler gelmiş. Avrupa'da iyi işler bekliyoruz...
Yeni sezonda başarılar, şu Albin Ekdal ve Mehmet Ekici den hiç bir oyunumda verim alamadım umarım sende yararlı olurlar
Transferler güzel . İnşallah gelenler gidenleri aratmaz.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
trnasferler guzel burakı satmamalıydın bence süper kupa güzel ilk maçda güzel
grubun kolay real madrid maçı normal
2 3 maça yavaş yavaş oturacaktır takım yerine. Kupayla başlamışsın tebrikler Madrid maçı da normal Ronaldo mutlaka bir yerden sızıp atacaktır ki atmış ta güzel başlangıç![]()
Mandzukic Süper Lig'e fazla gelecek herhalde. Transferler iyi. Şampiyonlar Liginde çeyrek final hedeflenebilir. Ama en kötü 2. tur gelmeli.