Kupayı tekrar alalım![]()
Gayet iyi sonuçlar Ziraatte![]()
Yeniler Şampiyonlar Liginde oynayacak inşallah ?
Transferler Çok Güzel Allioneden çok iyi para gelmiş![]()
Lig maçları ve transferler çok başarılı devam aynen bu şekilde Manu zor lokmada olsa dişimizi göstereceğiz " BİZE HER YER TRABZON " 61.Dakika Showu ile inşallah alırız maçı![]()
Maça Dortmund u 4-1 yendiğim ve Manu ya karşıda oynayacağım 4-2-3-1 taktiğiyle başladık ve Fenerbahçe ise 4-5-1 taktiğiyle 2-0 öne geçti,Sonra benimde 4-5-1 taktiğim vardı o taktiğe geçince sonuç böyle oldu.
Spoiler: G.Ramirez
Spoiler: De gea
Spoiler: Koke
Spoiler: Welbeck
Spoiler: Jones
Tebrikler, mükemmel bir maç olmuş.Hakikaten United'ı çok iyi analiz etmişsin![]()
Helal iyi analiz etmişsin
Bana göre en iyi kura gelmiş.Milan'ı geçersin İnşallah![]()
Görünen takımlar arasında çekilebilecek en iyi kura bence
Sorunsuz geçebileceğini düşünüyorum hocam.![]()
tebrikler rakip çok zor ama kazanabilirsin.
Hadi alalım kupayı![]()
Milan çok iyi olmuş barça gelmiş barçalıyalım o zaman![]()
Buralara kadar geldin artık o kupayı almadan dönmeyelim Trabzon'a.![]()
Dalga geçiyorsun değilmi?Kazanmak için çıkacağız defansif oynamayacağız o yüzden büyük bir fark yiyip de dönebiliriz.
Barça raporuna bakıyım dedim hiç bir zayıf bölgesi yok her bölgede muhteşem oyuncular var,sakatlık,cezalı durumları olursa belki zayıf bölgeleri olur diyeceğim ama yedekleride çok iyi
Bu kadar gözünde büyütme dostum, kendi futbolunu oynaman daha yararlı olur.Tabiki favori Barcelona fakat ben Galatasaray ile ilk senemde kök söktürmüştüm onlara.Dediğim gibi, çekinmeden kendi futbolunu oyna.Real Madrid gelseydi kendi futbolunu oyna demezdim ama zira Barca galibiyetlerinden sonra havaya giren bana 6 tane saydırdılarBol pres yap, şansta yanında olursa başaracağına inanıyorum
![]()
Tebrik ederim maçlar çok güzel. Ayrıca ligdeki gol krallığına bakabilir miyim![]()
steam : aytekin79
Benim taktiğim yok taktiklerim var rakibe göre çıkıyorum yoksa işlemiyor bana göre Barça A.madridin 4-2-2-2 taktiğine karşı yeniliyor. O dizilişte bir taktik yapacağım.Bizim maçtan önce A.madrid-BARÇA maçı var ama izleyemiyorum benimde maçım o saatte olduğundan.Savunma yapmayacağım.
Buyur hocam teşekkürler.
Kahvaltı vs ara veriyorum biraz