yarın gercekcı olmıyabılır ama mı dıyorsun.
yarın gercekcı olmıyabılır ama mı dıyorsun.
Topa dal komutunu kullanıyordum sezon sonu en disiplinli takım falan diye ödül gelmişti. 2. olmuştu takım yanlış hatırlamıyorsam
Pek birşey ifade etmiyor yani.
Duran toplardan çok gol yiyorum.
Bunun dışında 6-7 net pozisyon kaçırıp rakibin ilk atağında golü yeme aptallığı devam ediyor.
Direkten dönen toplar hala can sıkıcı düzeyde...
Bi de sanki kanattan orta-gol olayı biraz az oluyor gibi. Belki ben kanatları iyi kullanamadığım içindir.
Bunlar gözüme çarptı. Genel anlamda bayağı beğendim yamayı. Bi çok aptalca sorun giderilmiş. Yine de rakip teknik adamlar oyuna müdahale konusunda çok yetersizler. SI bu sene sadece buna kasmalı. Mesela adamların sol tarafını felç ediyorum dur şuraya bi önlem alayım demiyor kimse.
Bi de bana mı denk geldi bilmiyorum ama 20 civarı maç oynadım ne bana ne rakibe kırmızı kart çıkmadı sanırım. Veya 1 tane çıktı çift sarıdan. Sizde durumlar nasıl?
Kanatlardan yapılan ortalarla çok mu gol oluyor bana mı denk geldi anlamadım. Taktik oluşturmak amaçlı aynı takımla tekrar tekrar maç yapıyorum. Baktım kanatlardan çok gol yiyorum, ben de kanatlardan atmayı deneyeyim dedim son 2 maçtır ve klasik 4-2-3-1'e geçtim. Sonuç ilk maç 2-2, 3'ü ortalardan gelen goller, 1'i de korner. İkinci maç 2-1; benim iki gol de kanatlardan geldi. Yine kanatlardan yapılan ortalarla 2 gol daha attım ama ofsayt diye sayılmadı.
Kanatlar orta yapıyor, ceza sahası içindeki adam kendini çok güzel boşa çıkartıyor, orta da tam ona geliyor zaten; sonuç gol. Defans da yok yanında, rahatlıkla yazıyor golü.
Düzenleme: Daha üst mesajda kanat-gol az denmişDemek bana özel. 3. maçı yapıyorum 1-1 gidiyor, yine tüm goller kanattan orta, gol. Garip.
demek ki bu maç motoru standart değilen azından bu iyi bişey..
hem 2013 hem de 2014 fm orjinal sahibi biri olarak 2 ay sonra yeniden fm ye başlamaya karar verdim. sizde 2014 oynanabilir seviyeye geldi mi yoksa 2013 e devam etmek mi gerekir? şimdiden teşekkür ederim.
Bu SS deki Kilit Oyuncu ve Gelecek Vaadeden bölümleri son güncellemeden sonra mı eklendi yoksa hep vardı da ben mi görmemişim?
![]()
bende yeni gördüm sende
Günaydın Malesef Vardı
(Tapatalk)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
FM 14'un ne kadar kotu oldugunu tek resimde ozetliyor !
Benim de herkes gibi gözlemlediğim bir durum var. Son güncellemede kalecilerin yedikleri saçma gollerden şikayet eden bizlere "Siz misiniz şikayet eden al ulen sana iyi kaleci" demişler, adeta hepsini Buffon,Casillas sınıfına sokmuşlar.
Sonuç olarak burda da gördüğümüz gibi
12 mutlak şans = 1 goldür veya
8 Mutlak = 0 goldür gibi çıkarımlar yapmaya başladık
Last edited by aytekin79 : 13.Mart.2014 at 13:44
steam : aytekin79
Bu tür maçlar taktikten kaynaklanıyor. Ben yeni güncellemeden sonra açtığım ilk Fenerbahçe kariyerimde ligde 8. sıradaydım ve kovulmuştum. Sonra Gençlerbirliği ile başladım ve galibiyet alamayınca istifa ettim. Devre arasına yakın Kayserispor'un başına geçtim, onu da küme düşürdüm. Şimdi Fenerbahçe ile kontra anlayışlı oynuyorum ve 2 sene rahatça şampiyon oldum. Bazı maçlarda oyun yenileceğini belli ediyor. 1-2 ara paslı atak yediğimde, oyunun kontrolüne sahip olamadığımda geri çekiliyorum. Saldırmak hiçbir işe yaramıyor. O resimdeki gibi sonuçlar 2 sezonda 2 kere anca başıma gelmiştir. Hatta ben o sonuçlarla kazanıyorum. Bir maçta Beşiktaş'ı 3-0 yenmiştim, benim 6 şutum vardı Beşiktaş'ın 12-13. Topla oynamam da %41.
Transfer yapamıyoruz arkadaş oyunda ya.
Ki Juventus'u yönetiyorum; itibar para vs. sorun değil.
Ama 7-8M değeri olanlar 30M'dan aşağı gelmiyor, 25-30M değeri olan adamlar 60-70M'den aşağı gelmiyolar ya da klüpleri hiç kabul etmiyo teklifi.
Ben niye kazıklanıyımki boşu boşuna![]()
Gençler oyuncularınızı iyi motive etmeniz lazım. Siz böyle diyosunuz ama bende küçük takım yönetiyorum büyük takımları tek isabetli şutla yenebiliyorum. Motive etmek çok önemli.
Steam'ın sitesinden indiremiyorum programı. Birisi bana Steam'ı upload edebilir mi acaba rica etsem?
Steam Senin Uşağın Olsun da
http://s3.dosya.tc/server19/XKtqHp/SteamInstall.rar.html
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"