Başarılar. Uzun soluklu ve keyifli bir kariyer olması dileğiyle![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
BaşarılarGriezmann'ı elinde tutmaya çalış
![]()
Başarılar Dilerim.
Başarılartakım hem genç hem kalite
![]()
başarılar şl de gruplara kalırsın inşallah
Başarılar Dilerim.
Teşekkürler herkese. İlk önce personel kadrosunu şöyle bir gözden geçirdik ve full değiştirdik.
Ardından hemen gerekli yerlere transferlerimi yaptım. Birazdan tanıtmaya başlıyorum.
Hedeflerimden bahsetmek gerekirse kısa vadeli 3 sene üst üste Şampiyonlar Ligine katılmayı düşünüyorum. Ardından finans rahatlayınca Real & Barcelona hegomanyasına son vereceğim.
Mario Pugliese
1 Milyon €'ye aldık. Geleceğimizin orta sahası olacak. Zaten kötüye giden orta sahamız için iyi bir takviye oldu.
Will Hughes
11 Milyon €'ye aldık. Pugliese gibi geleceği sağlamlaştırmak + şuanda rotasyon olmak amacıyla aldım. Pugliese kiralık gidecek Hughes kalacak şans bulacak.
Eder Alvarez Balanta
7.5 Milyon €'ye aldık. Defansta sorunlar vardı ve star gerekiyordu Şampiyonlar Ligi için. Bu yüzden bütçemize göre alınabilecek en iyi futbolcuydu.
--
Gonzalo Castro aramızdan ayrıldı. 6.5 M'ye Spartak Moskovanın yolunu tuttu.
--
Şampiyonlar Ligi Eleme Rakibimiz : AC Milan
İyi başladık sonra kontrol ile oyunu tuttuk. İlk yarıda gelen goller ile rahatladık. Artık tur kesin gibi.
--
Liga BBVA
Açılış maçında mücadele edebilecek bizi zorlayabilecek bir deplasman vardı. Kolay geçtik. Güzel başladık, aynı şekilde devam etmemiz gerek. Ayrıca maçtan sonra Griezmann maalesef 1 ay sakatlandı.
--
Champions League
Milan bu maçta biraz daha iyiydi, gol bulabildiler.
Grubumuz;
Basarilar kardesim...maclari istatistik olarak atarsan daha Guzel olur..sahsi fikrim![]()
Milan maçları çok iyi![]()
çok iyi başlamışsın lige
Öncelikle başarılar diliyorum..
Geleceğe dönük transferler yapmak güzel![]()
Milan maçları çok iyi, ŞL grubu kırankırana geçecek![]()
Teşekkür ediyorum. Geleceğe dönük wonderkid aldık.
-------
Liga BBVA
Vela'nın erken golü ile 1-0 öne geçtikten sonra kontrol etmeye çalıştık fakat Rodriguez karşılık verince hücuma tekrar dönmek zorunda kaldık. Zaten Juanfran'ın üstüne gidiyorduk, Carlos Vela oradan bir penaltı kazandırdı ve maestro Prieto penaltıdan skoru bulunca kontrole aldık ve iyi bir 3 puanı hanemize yazdırdık.
Haftanın Oyuncusu - Agirretxe
iyi başladın devam böyle
Basarilar![]()
Maçlar harika,grupta Galatasaray yerine Leverkusen olsaydı tam olurdu.Transferler ise çok iyi.
sociedad candıırtransferler iyi grup biraz karışık başarılar