Twitter'in kapatılması bu Ülke ile alakalı bir durum değil bence..Twitter'ın Türkiye Cumhuriyeti'ni takmamasıyla alakalı bir durum.Ya Herro Ya Merro Yaptı başbakan..
Zamanında Youtube'da kapatılmıştı Atatürk'e hakaret içeren videolar var diye sonra o videolar kaldırıldı ve Youtube açıldı..Aynı yol twitter için izleniyor.
Sonuçta Ülkedeki kimsenin Twitter'a girmemesi istense tek tuşa bakar, O yapılan DNS ayarları da hiç bir işe yaramaz..Kaldı ki AKP milletvekilleri dahil ülkedeki herkes yine twitter kullanıyor şuan da..Hiç bir problem yok.
![]()
Bugün o kadar çok bu konu hakkında konuştum ki buraya yazdım mı bilmiyorum.
Bu kapatmanın arkasında başka bir şey var bence. Çünkü gerçekten kapatmak isteseler bir şekilde kapatırlardı. Şuan onlar da biliyor ki herkes aynı şekilde aktif olarak kullanabiliyor. Demek ki amaç kapatmak değildi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yahudi geyiği yapıp, başbakanınızın o yahudilerden ödül aldığı gerçeğini görmezden geldiğiniz gibi
"Bunlar yahudilerin elinde" gibi ırkçı söylemler yapmaya devam ederseniz ve bunun arkasında durursanız siteden atarım bunlara devam edeni.
Bu kadar sığ olmayın. "Yahudi"ymiş. Ya beyninizdeki örümcekleri aldırın ya da bu siteye gelmeyin, ya da aynı şekilde devam edin, siteden zevkle atayım.
İşte zaten engelleme diye bir şey yok internet aleminde. Onlar da bunu biliyor. Yani başbakan "Twitter'ı yarın kapatacağım" dediği zaman yanındakilerden birisi "DNS'leri değiştirip girerler" demiştir illaki. Saf değil bunlarGirileceğini bile bile yapılan bir işlem.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hala insan ayrımı yapılıyor. Olacak iş değil. O yahudi, o alevi, o sünni, o yabancı falan filan. İnsan olun insan.
Açıkçası danışmanlarının bunu söylemesi gerekirdi.Ama ben şu an ne başbakanın ne de danışmanlarının sağlıklı düşündüğünü sanmıyorum.(hatta belki de bilmiyorlardır)Tıpkı Gezi olaylarında olduğu gibi ne olursa olsun deyip güç gösterisi yapmak adına kapatmış olabilirler.Bir ksım kullanıcı için etkili de oldu açıkçası.Yani giremeyenler var çevremde
.Gerçi hepsine anlatıyorum.
Allah iyiliğinizi versin, ne diyeyimyakında Twitter'ın Yahudi sahiplerini Ankara'dan denize de dökeriz biz
DNS ayarlarını bilmeyenler için
Ses kayıtları montaj, evden çıkan paralar normal buna ne bahane bulacak ustacılar merak ediyorum![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Metin Feyzioğlu (Türkiye Barolar Birliği Başkanı)
Kapatmanın savcılık kararıyla olmadığı yargı kararıyla ortaya çıktı:
Tivıtır mivıtır" açılacak, başka çareleri yok. Kapattıkları gibi açacaklar. Şimdi istanbul sulh ceza mahkemesi itirazımız üzerine karar verdi: "ortada kaldıracak bir kısıtlama kararı yok, o yüzden itirazı kabul edemiyorum" dedi. Yani dostlar, TİB sitesinde tivıtırın İstanbul Başsavcılığı talimatıyla kapatıldığı yazıyordu. Mahkeme böyle bir karar yok dedi. Bu tivıtır'ın idari talimatla kapatıldığı anlamına geliyor.
Buradan hükümet üyelerine tavsiyede bulunuyorum; dünyada eşi benzeri görülmemiş bu rezalete mazeret üretmeye çalışmaktan vazgeçin. Her açıklamada daha kötü oluyor.
Şimdi TİB başkanlığına kararı faksladık, suç işliyorsunuz, açın tivıtırı dedik. Tekrar ediyoruz suç işliyorlar. Ancak suç işlemleye devam edemeyecekler. Çünkü akılla savaşıyorlar.
Netice:
Gülümseye devam.
Ses kayıtları üzerinde yapılan incelemeler kayıtların montaj olup olmadığını anlamak için yeterli olabiliyor. Kayıtlar montaj olsaydı başbakan çıkıp "Bana ve kardeşlerime böyle iftira attılar, kanıtı da burada, şimdi iftirayı atanlar karşıma çıksın" demez miydi, oyu %70'e vurmaz mıydı?
4 aylık bir operasyon sürecinde tek bir belge bile açıklamayan bir bakanlar kurulu var, bu iddialar iftiradan ibaret olsa bunu tek bir politikacı bile bunu lehine kullanmaz mıydı? Mağdur edebiyatını bu ülkenin tüm politikacıları çok iyi bilir, sence bunu belgelerle desteklemezler miydi?
"Bizim gibi düşünme, sadece düşün" güzel lafmış, beğendim.
Not: İyi niyetinizden şüphem yok, her partinin tabanında parti liderlerine kendince sempati duyan kesimler vardır, ancak bu insanlar babanız, abiniz, kardeşiniz değil, onlar sadece onların nüfuzunun bulunduğu televizyonlardan izlediğiniz, diğer medya araçlarından okuduğunuz, güçlü insanlar. Ve bu güçlü insanlar güçlerini her zaman iyiye kullanmayabiliyor. Biraz daha objektif bakmanızı rica ediyorum.
Mahmut mu diyem? 21. yüzyılda Yahudi'ye başka birşey mi deniliyor?
Yahudi bir millettir. Yahudi lafını hakaret gibi anlayan sizlersiniz, ırkçı da siz oluyorsunuz bu durumda. Daha önce bu sitede alakasız konularda Arapların Türkleri nasıl sırtından vurduğu(!) tekrar edilip durdu, bir sorun olmadı.
Twitter ve Facebook'un sahipleri Yahudi'dir, bunu söylemek de ırkçılık değildir.
O mesajda yazdıklarımı direkt olarak sana yazmamıştım ama sen de üstüne alınabilirsin istersen. Kafa olarak pek bir farkın yok gibi duruyor.
o iddiaları meclise getirecek olan savcılara neler olduğunu, meclise gelen fezlekelerin okunmaması için atılan taklaları biliyoruz.
Maval okuma.
Ya arkadaşlar neyin mücadelesini yapıyorsunuz , adamlar düşünmeye kapalı hala zorluyorsunuz.. Lütfen kendinizi yormayın , yazık sizlere.
Bunu söylememin nedeni; bu sosyal paylaşım sitelerinin, insanlara gösterildiği gibi sıradan birkaç genç tarafından değil bizzat İsrail tarafından kurulan operasyonel siteler olmasıdır. Bunu, Yahudilerin söz sahibi olduğu Amerika ve bazı Avrupa ülkelerinin bugün bastıkları feryattan da anlayabilirsiniz.
Bu sitede siyaset konuşulacaksa böyle şeyler de açıkça konuşulabilmeli veya sadece duymak istediklerinizi söyleyenleri barındırın, kendi çalıp kendi oynayan bir site olsun burası.
İsrail'in twitter'ı ne gibi bir amaç için hayata geçirdiğini de çok merak ediyorum ? Sorularıma da cevap alamıyorum orası da ayrı bir konu.
Herkesin fikri ayni olmak zorunda degil.Ben herkesin iyi niyetli oldugunu dusunuyorum.Ve birbirinizin fikirlerini degistiremeyeceksiniz gibi gorunuyor.Bu yuzden konuyu kilitlemek en mantikli olani.Bence.
bunun başka bi versiyonunu görmüştüm de beşiktaş lı arkadaşlar alınır diye koymadım![]()
Yahudi demek ırkıçılık değil bunu iddia eden yok zaten dedersen ırkçılık olur yahudilerin elindeyse ne olmuş yani ? ne yapalım kötü bişey mi yahudilik bunu belirtme gereği niye duyuyosun ?yahudiilerin elinde
Ya herşey komplo demi.Kasetler komplo , dava komplo , Twitter komplo hey yavrum hey.Bu RTE ne adammıs bee ! Allah'tan basbabanımız bizi Twitter'a yedirmeyecek sagolsun.Milletini Twitter'dan koruyan adam Recep Tayyip Erdogan !
evet senin düşündüğün gibi düşünme hastalığına kapalıyız
abi kendiniz gibi düşünmeyenleri düşünemeyen olarak yazıp duruyosunuz ya
işte bu yüzden kaybediyor başınızdakiler
ak partililere saf diyorlar amma velakin ne hikmetse o kadar saf olan halktan oy almayı başaramayacak kadar da beceriksiz bi yönetim var muhalefette biz napalım![]()
akpliler saf mı? kim söyledi bunu? hiç sanmıyorum saf olduklarını. günaha ortak olmayı göze alacak kadar cesur bence akpliler. hatta bazıları iddiaların doğru olsa bile bu günaha ortak olmayı kabul etmiş.
bende bu kadar cesaret yok açıkçası. o yüzden hiçbir akpliyi saf olarak görmem. aksine, günaha ortak olmaya bu kadar hevesli olmaları yürek işidir.
Yahu facebook, twitter, ıvıtır, zıvıtır israil projesi olsa ne olur, olmasa ne olur? Twitter'a ben yazıyorum, İsrail değil. Facebook'a ben fotoğraf koyuyorum, ben üzgün hissediyorum, İsrail değil. Benim paylaşımlarıma İsrail'in müdahalesi olmuyor. Paylaştığım gibi görünüyor, son profil fotoğrafımda şişman görünmem dışında. Bu mecralarda tonla mevcut iktidar yanlısı isim ve troll de var. Gayet etkin şekilde kullanılıyor onlar tarafından da. Bizim milletimizin kolaycılığı bunların nedeni. Hep dış etken suçlu. Biz kendimizde hata bulmayız. Twitter yasağı, asıl yüzdür. İleri demokrasi gibi, adalet gibi, kalkınma gibi, insan hak ve özgürlükleri gibi maskelerin arkasındaki gerçek yüzdür. Ülkenin, mevcut yönetim elinde geldiği despot yönetim şeklinden başka bir şey değildir.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Adamlar ses kayıtları çıkarmış, okadar adamı içeri almış, ayakkabı kutuları bulunmuş hala bunlar idda ispatla diyorlar ya, te allahım yarabbim.
İspatlık birşey kalmadı artık pekte, sadece yiyen var yemeyen var.
Burak