Bu ülkenin asıl düşmanı ne Akp ne Chp ne Mhp ne de Bdp. Ne bunların başındaki isimler ne de halk tabanı. Asıl düşman Cehalet. Gözleri kor eden gerçeği yadsıyan bir cehalet. İsimler gelir gider partiler de. Ama baki kalan cehalet oldukça arpa boyu yol alamazsın. Bu yüzden yaşanan bunca şeyi bir suça ve suçluya bağlayacaksınız önce aynaya bakın. Bir şeyleri değiştirecekseniz önce aynada gördüğünüzü değiştirin. Bu karanlık çehre değişmedikçe, Bu coğrafyanın alın yazısı değişmez.
...
Google DNS'den sonra Open DNS'i de engellediler sanırım Twitter için. Adamlar inatçı ama biz daha inatçıyız teknolojide çare tükenmez!
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Şuan hiç bir DNS'den girilmiyor Twitter'a sanırım umarım sorun Twitter'dan kaynaklıdır eğer DNS engellemeyse cidden sinir bozucu. Ama bi çaresi bulunur adam diktatör kesildi başımıza. Seks kasedi mi çıkacak ne olacak da bu kadar korku sardı merak ediyorum açıkcası.
IP engellemesi ile tamamen kapatılmış Türkiye de twitter , vpn ve proxy dışındaki yöntemler çalışmıyor hotspot shield , chrome için zenmate kullanarak girebilirsiniz
Tüm DNS'ler. Ben 111.67.16.202 ile girebiliyorum şuan.
ben chrome da zenmate eklentisi ile giriyorum uk vpn yi seçtim
https://chrome.google.com/webstore/d...fomcebme?hl=en
Başlığa bakıp girerseniz bu konuya konuda twitterdan çok siyaset konuşulmuş.Güya siyaset bu forumda yasak.O kadar yasak ki moderatörler bile siyaset yapıyor.Eğer Twitter yasağı konuşulmayacaksa lütfen konu kilitlensin![]()
Beyler bu zemate neti vayağı yavaşlatıyor ya. başka yöntemi yokmu bunun?
spotflux vpn önerisi aldım az önce. kullanmadım henüz ama kullananlar memnun.
(/s)
dnsler de olmuyor.
furkan58'in paylaştığı dns 111.67.16.202 ile giriyorum ben. hızda da bir sıkıntı olmuyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
valla ben o dns ile giremedim.
http://internetisfreedom.com/tr cyberghost u burdan indirip kurarsan girmesi lazım
netin hızına bi etkisi olmaz demi?
çok sağolun.
benim verdiğim programdan şimdi giriş yaptım yavaşlatma filan yapmadı haberiniz olsun romanya üstünden bağlandım gayette hızlı
![]()
bu ne rezilliktir arkadaş böyle ya. yazık ülkeme
Beyler bu twitter yüzünden dns'yi değiştirdim; ama bu defa da bağlantı hızı acayip yavaşladı. Tekrar eski dns'ye döndüm, yine değişmedi hız. Bütün sitelerde böyle üstelik, tek bir site için de geçerli değil yani.