Sayfa 13 / 30 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

VPN programı kullanan kullanan arkadaşlar o etkinken alışveriş yapmamaya dikkat etsinler bence. Tehlikeli olabilir. CyberGhost sanırım bağlantı hatası veriyormuş. Ben de indirdim, denedim 2-3 kez bağlanmayı ama olmadı. Şu an nedir durumu bilmiyorum. DNS'e güvenmeyin, şimdi açar, birazdan o da açmaz. IP'den engelliyorlarmış, DNS çare değilmiş. Teknik bilgim çok iyi olmadığı için sağdan soldan duyduklarımı yazdım. Bilenler daha açık yazarlarsa daha faydalı olur.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Boş bırakıyoruz.
    Sinir oldum girmiyor bir türlü. DNS yi boş bıraksam da google a bile girmiyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    bendede bugün nette acaip bi yavaşlama var gibi.
    Ne yapabiliriz peki? Böyle bir yavaşlık yok, kaplumbağa bile yanında tazı kalır!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sinir oldum girmiyor bir türlü. DNS yi boş bıraksam da google a bile girmiyor
    1. satıra 111.67.16.202 yazıyoruz 2. satırı boş bırakıyoruz ve giriyor olması gerek
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    VPN programı kullanan kullanan arkadaşlar o etkinken alışveriş yapmamaya dikkat etsinler bence. Tehlikeli olabilir. CyberGhost sanırım bağlantı hatası veriyormuş. Ben de indirdim, denedim 2-3 kez bağlanmayı ama olmadı. Şu an nedir durumu bilmiyorum. DNS'e güvenmeyin, şimdi açar, birazdan o da açmaz. IP'den engelliyorlarmış, DNS çare değilmiş. Teknik bilgim çok iyi olmadığı için sağdan soldan duyduklarımı yazdım. Bilenler daha açık yazarlarsa daha faydalı olur.
    pc yi ve modemi resle ve antivürüs programını devre dışı bırak abi.ilkinde bendede girmemişti.ayrıca verdiğim linkten 1 sene ücretsiz aktivasyon alabiliyorsun

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aktivasyonu falan hallettim. Deneyip giremeyince, ekşi'de birisi ile de bağlantı sıkıntısının başkalarında da yaşandığı ile ilgili yazıştıktan sonra vazgeçtim. Ben twitter kullanmıyorum zaten, o yüzden en azından şimdilik büyük sıkıntı yok. Sadece ekşisözlük'te falan gördüğüm paylaşımları merak edip açıyorum o kadar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ne yapabiliriz peki? Böyle bir yavaşlık yok, kaplumbağa bile yanında tazı kalır!
    bende aynı dertten müzdaripim valla.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Google Chrome kullananlar için ZenMate var, ücretsiz kurabilirsiniz. Kolay bir şekilde sunucularını değiştirebilirsiniz. Twitter'a girmekte sorun yaşamazsınız.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Google Chrome kullananlar için ZenMate var, ücretsiz kurabilirsiniz. Kolay bir şekilde sunucularını değiştirebilirsiniz. Twitter'a girmekte sorun yaşamazsınız.
    Daha önceden kurmuştum, aktif değilmiş. Aktifleştirdim ve kaplumbağa hızından tavşan hızına geçiş yaptım bir anda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu ZenMate benim interneti acayip yavaşlattı. Mehmet abi senin Zenmate'te iyi mi ne diyorsun ?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bu ZenMate benim interneti acayip yavaşlattı. Mehmet abi senin Zenmate'te iyi mi ne diyorsun ?
    Bnde de yavaşlamıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Bnde de yavaşlamıştı.
    Şu an sıkıntı yok gibi. İsviçre'den bağlanıyor gözüküyordum değiştirdim onu. Şu an iyi. Bir dene istersen.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bende iyi valla beyler. Az önce pc'yi açtım, bağlanmıyordu hiçbir siteye; ancak dns'yi otomatik seçince eski haline döndü. Zenmate aktif ve bağlantım iyi yani kısacası.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Adamlar anlayana kadar şu siteyi kullanabilirsiniz.

https://tweetdeck.twitter.com/
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

sene 2014, çektiğimiz şu rezilliğe bak

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

21. yy da kitap yakmak gibi birşey bu, güzel söylemiş eski pm. Bizim kitap yakma olayımız çok eski değil gerçi, batı bunu ortacagda bırakmıştı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Twitter vakasıyla pek ilgisi yok ama yeni konu da açsam mı bilemedim doğrusu o yüzden var olandan devam edeyim dedim.

Suriye ile savaşa an meselesi. TSK , Suriye'nin savaş uçağını sınır ihlali yaptığı gerekçesiyle düşürdü. Başbakan bunu marifetmiş gibi Kocaeli mitinginde çığıra çığıra söylerken de Suriye'de ölen insanlara ağıtlar yakan pek muhterem AKP seçmeni çılgınlar gibi alkışladı.

Yorumsuz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

1 haftadır dedikodusu vardı, gerçek oldu. Seçimi sabote etmek için suriye ile savaş oyunlari oynanabilir, umarız TSK oltaya gelmez deniyordu. henüz uçağı düşüren hakkında net bilgi yok ama haberturk daha ilk dakikada TSK yaptı dedi. Ne olacak bakalım gidişat.

Edit: haber kesinleşmiş, yazık.
    Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 23.Mart.2014 at 17:29

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Meydanlarda savaş çığırtkanlığı yapıp alkış alan bir başbakanımız olduğu sürece bu tarz olaylara hazırlıklı olmalıyız Aytaç abi. Yapacak bir şey yok ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sözleri öyle anlamlı ki...

https://www.youtube.com/watch?v=Arr-TrcDZwI
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Suriyeli pilot paraşütle kurtulmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada kız arkadaşım anlattı bunu. mitinge gitmek için yengesine 300 lira vermek istemişler ve otobüse bindirmek istemişler. akp mitingi için.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yav arkadaş biride bize versin şu 300 liralardan biz de saf gibi bedavaya gittik gördün mü

İphone 6'dan tapatalk
    aracılığı ile gönderildi

Del Piero_10 Misafir

Sınır ihlali yapan Esad uçağına çok ayıp etmişiz gerçekten. Derhal paralel bir savcı bulup, önce o pilotu, sonra ona emri vereni, sonra da onu tebrik edeni ifadeye çağırmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Yav arkadaş biride bize versin şu 300 liralardan biz de saf gibi bedavaya gittik gördün mü

İphone 6'dan tapatalk
    aracılığı ile gönderildi
    Yalan mı söylüyorum sence ben?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Bu arada kız arkadaşım anlattı bunu. mitinge gitmek için yengesine 300 lira vermek istemişler ve otobüse bindirmek istemişler. akp mitingi için.
    Bunu hemen hemen kalburüstü her parti yapar. Yapmıyorum diyen yalan söyler. Mesela dün biz Karşıyaka-Konak arasında vapura bedava biniyorduk. Chp mitingi var diye. Burası Türkiye : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Tabi, 1.5 km ihlal etmiş. Çok büyük bir mesafe. Düşürmek lazımdı. Esadin ucagi nedir ayrıca, bu uluslararasi bir ilişki. RTE ile Esadin kavgası değil. Çok kolay sağduyu gösterilebilirdi. Yunan uçakları da ihlal ediyor, onları da düşürelim o zaman.

Benim derdim bu değil ayrıca, 1 haftadır bunun spekulasyonu yapılıyordu. Bu olan hiç tesadüf gibi durmuyor. İsyanım buna esas olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bunu hemen hemen kalburüstü her parti yapar. Yapmıyorum diyen yalan söyler. Mesela dün biz Karşıyaka-Konak arasında vapura bedava biniyorduk. Chp mitingi var diye. Burası Türkiye : )
    300 liradan bahsediyorum yahu
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Yalnız 300TL iyi para bi deneyebilirdi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Yalnız 300TL iyi para bi deneyebilirdi
    Benim de aklıma geldi aslında Dedim keşke yengen gitseydi otobüsten inip geri dönseydi ama işte onlar eşşeğini sağlam kazığa bağlar. Akşam dönerken verirler parayı.
    FM Gazetesi

Sayfa 13 / 30 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Mesaj Yetkileri