Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 115 sonuç

Konu: AS Roma | Roma 1 Günde İnşaa Edilmedi

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Öncelikle başarılar.

Sol kanat sıkıntını Dodo çözecektir. Balzaretti ile eğitime ver. Sol kanat senin olsun. Çalıştır AML-ML nasıl oynuyorsan bilmiyorum. Dodo müthiş hızlı. Tek sıkıntısı sakatlık ve denge. Denge antremanı da ver. Sana mis gibi kanat. )

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by Rind-i Şeyda View Post
    Öncelikle başarılar.

Sol kanat sıkıntını Dodo çözecektir. Balzaretti ile eğitime ver. Sol kanat senin olsun. Çalıştır AML-ML nasıl oynuyorsan bilmiyorum. Dodo müthiş hızlı. Tek sıkıntısı sakatlık ve denge. Denge antremanı da ver. Sana mis gibi kanat. )
    Teşekkür ederim. Deneyim bakalım cidden sol kanatta sıkıntı var.

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Daha iyi bir başlangıç olabilirdi ama yavaş yavaş toparlıyoruz, bu sezondan pek ümidim yok açıkçası önümüzdeki sezon juvenin önünde bitiririz ligi
    Benim aslında şöyle ilk 3 hedefim var takım düzeldi işler yolunda böyle giderse şampiyonluk bile olur.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

4-1'Lik Atalanta...

Roma
    , deplasmanda gene galibiyet aldı. Destro'nun muhteşem performansı bu maça da yansıdı. Destro'yu Manchester City yakından takip ediyor.

Spoiler: Maç Raporu 

Roma transfer döneminde kimleri kadrosuna katıcak ?

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Totti ne vurmuş topa be Atalanta maçı güzel geçmiş umarım çıkışımız devam eder

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

ROMA'YI DURDURUN...

Roma
    son maçlardaki iyi performansını devam ettirdi. Destro'nun bu performansına diyecek bir şey yok. Takımı resmen ipten aldı. Bunun üzerine ligte 2.liğe kadar yükselen Roma şampiyonluk hesaplarını yapıyor. Bu maçlardan sonra kupa ve ligte ard arda Juventus ile maç yapacaklar.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

YETER ROMA...

Lig'teki Juventus galibiyetiyle Juve'nin önüne geçtik. Napoli maçı ise ayrı bir güzel oldu. Bu performansla şampiyonluk gelir mi gelir.

Puan Durumu...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bu sezon Roma çok başarılı sezon geçirdi ama Juventus gibi dev karşısında yapacak birşeyleri yoktu inanılmaz puan toplasalarda 2.olarak bitirecekler sen şunları tahtından indir be kardeş

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

İşte görmek istediğimiz roma Harika gidiyorsun.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    İşte görmek istediğimiz roma Harika gidiyorsun.
    Eyvallah düzeleceğiz demiştim. Fark iyice yukarı Allah'ın izniyle şampiyon olacağız.

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Bu sezon Roma çok başarılı sezon geçirdi ama Juventus gibi dev karşısında yapacak birşeyleri yoktu inanılmaz puan toplasalarda 2.olarak bitirecekler sen şunları tahtından indir be kardeş
    İndiririz sen rahat ol. Roma değil miyiz biz? affetmeyiz.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Helal Olsun Size...

Roma
    sezon başı inişli-çıkışlı performansına rağmen müthiş bir toparlanma sağladı ve ligte 1.liğe kadar çıktı. Bu maçlar ardından Juventus ile 6 puan fark oldu. Artık Roma şampiyonluk şarkısı söylüyor ancak Karaz daha erken tarzında açıklama yaptı.

Harika gidiyoruz, sampiyonluk yarisi Juventus'la son haftaya kadar surecek gibi. Destro'da masallah koptu gidiyor

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Helal olsun lan sana

Umudunu hiç bir zaman kaybetme

Müthiş geri dönüş Helal.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Şampiyonluk seneye gelir diiyordum ama iyi toparlamışız hadi bakalım neler olacak

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Takımı Ünsal değil Destro şampiyon yapacak

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Takımı Ünsal değil Destro şampiyon yapacak
    Katılıyorum Juan'a her maçta gol atıyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Harika gidiyoruz, sampiyonluk yarisi Juventus'la son haftaya kadar surecek gibi. Destro'da masallah koptu gidiyor
    Teşekkür ederim büyük ihtimal öyle gözüküyor. Destro'ya dicek bir şey yok dağıtıyor.
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Helal olsun lan sana

Umudunu hiç bir zaman kaybetme
    Teşekkür ederim. Demiştim bizim defterimizde umut kaybetmek yok diye.
    Quote Originally Posted by emirby View Post
    Müthiş geri dönüş Helal.
    Teşekkür ederim geri dönüşleri fazla severim. Juve'ye az şans vereyim dedim baktım sıkıntı bendeymiş.
    Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Şampiyonluk seneye gelir diiyordum ama iyi toparlamışız hadi bakalım neler olacak
    Ben anca 3 sene sonra olurum diye düşünüyordum ama bu sene bırakmayız bundan sonra.

Diaz'ın yorumunu cevaplamaya tenezzül etmiyorum. Kıskançlıklar elbet olur ama ne yapsın biri Akhisar , biri Roma adam olur oda elbet.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Umarım birgün Roma ile avrupa maçında karşılaşırız. Tabii Roma becerip avrupaya katılabilirse bizden yana sorun yok

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Umarım birgün Roma ile avrupa maçında karşılaşırız. Tabii Roma becerip avrupaya katılabilirse bizden yana sorun yok
    Diyende 10 senedir avrupada.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

TRİBÜNLERDE COŞACAKSIN...

Roma taraftarı ard arda gelen galibiyetlerle iyice havaya girdi. Taraftar uzun yıllardır söylemeyemediği şampiyonluk şarkılarını artık bu sene söylemek istiyor. Sezon başı hedefi "Şampiyonlar Ligi" olan Roma çıtayı şampiyonluk olarak yaptı. Artık gelecek her galibiyet Roma için şampiyonluğa 1 adım daha yaklaşmaktır.

Bunun üzerine Roma yönetimi gelecek sezonun planlarını yapmaya başladı. Karaz daha erken demesine rağmen yapılan bütçe artırımları , daha rahat bir yönetim sağladı.

KUPALARI ALACAKSIN...

Fiorentina deplasmanında 0-0 beraberlikten sonra Roma bi an düşüşe mi geçicek korkusu sardı.
    Karaz , hiç bir sıkıntının olmadığını evlerinde ki maçı kazanacaklarını söylemişti.
    Bologna maçının kazanılması ardından Roma derin bir oh çekti.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Verona maçı öncesi Roma yönetimi Karaz'a 2017'ye kadar yıllık 2.000.000 Euro olmak üzere teklif sundu. Karaz gözü kapalı imzasını attı. Roma yönetimi bu haberle derin bir oh çekti. Çünkü Juventus ve City'nin istediğini biliyorlardı.

SEN ŞAMPİYON OLACAKSIN...

Roma oyuncuları maç başlamadan toplandı ve galibiyet sözü verdi. 19. sırada olan Verona'yı ilk yarıda Taddei ve Dodo'nun golleriyle devreye 2-0 önde girdi. İkinci yarı oyuna giren Totti golünü attı ve maç 3-1 sonuçlandı.

Spoiler: Roma Kalan Maçlar 

Spoiler: Juventus Kalan Maçlar 

32.Hafta Sonunda 7 Puan Öndeyiz...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Maçlar aynı Juve seni takip ediyor sanırsam 7 puan avantajı zorlu maçlarda ki puan kayıplarında kullanırız kupayıda alırız

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Maçlar aynı Juve seni takip ediyor sanırsam 7 puan avantajı zorlu maçlarda ki puan kayıplarında kullanırız kupayıda alırız
    Sezon'u 2 kupayla kapatmak çok iyin olucaktır takım için. Puan kayıplarımız başladı , Juve'de kazanıyor son haftaya kadar sürücek bu şampiyonluk yarışı.

İyi gidiyoruz hocam bu arada imzana bayıldım

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Ya Şampiyonluk Giderse...

Roma
    oynadığı son 3 maçta 2 mağlubiyet , 1 galibiyet aldı. Bunun üstüne Juventus'la fark 2'ye indi. Juventus evinde Milan ile yapacak. O maç sonrası oynanan maç sayıları eşit olucak. Yani Juventus yenerse liderlik koltuğuna geri dönücek.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by BreagGhost View Post
    İyi gidiyoruz hocam bu arada imzana bayıldım
    Teşekkür ederim , haklının yanındayız.

Duraklamışız bi artık Juventus'un kaybetmesini bekleyeceğiz

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Kupalar Bizim Olacak...

Roma iyi oyunuyla bir hasret olduğu kupayıda aldı. Sıra ligte. Juventus evinde 10 kişi kalan Milan'a 1-0 yenilmesiyle fark 2'de kaldı. Son 2 hafta kala heyecan dorukta.

Quote Originally Posted by BreagGhost View Post
    Duraklamışız bi artık Juventus'un kaybetmesini bekleyeceğiz
    Yenildi , yenildi.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

O KUPA ROMA'YA GELECEK...

Ligin bitimine 1 hafta kala fark 2 puan. Evimizde alacağımız beraberlik ve galibiyet bizi şampiyon yapacak. Haydi Roma!

Spoiler: Roma Maç Raporu 

Spoiler: Juventus Maç Raporu 

Ee artık şampiyonluk hayırlı olsun demekten başka bir söz yok

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri