Bu haftayı 9'da 6 ile tamamlıyorum; ama G.Antep-Kasımpaşa ve Bursa-Sivas maçlarında ikilemde kaldım ve yanlış tahminleri tercih ettim. 9'da 8 de yapabileceğim bir haftaydı. Aramayayım da bunları sonradan.![]()
Bu haftayı 9'da 6 ile tamamlıyorum; ama G.Antep-Kasımpaşa ve Bursa-Sivas maçlarında ikilemde kaldım ve yanlış tahminleri tercih ettim. 9'da 8 de yapabileceğim bir haftaydı. Aramayayım da bunları sonradan.![]()
Bu haftayı 9'da 6 ile kapattıkPek iyi bir sonuç değil..
Derbinin 0 biteceğinden o kadar emindim ama tutmadı malesef..
En az tahmin edilen 3 maçı da bilmişim. Bileydim böyle olacağını iddaa oynardım![]()
Screw you guys, I'm goin' home
2 Haftadır Diplerdeyiz Resmen![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İlk 20 İçine Girdim Bu Hafta Da İyi bir Derece Gelirse 19. Sırada Olacaz İŞAAAALLLLLAAAAHHHHHGGGG![]()
Şimdilik 5'de 0 ile gidiyorum..
5'te 1 de benden. Kötü başladık, kötü gitmez inşallah. Kalan 4 maçta 3 doğru da gelse iyidir.
Niiii 4 puan mı :-) :-) :-) :-) neyse bu hafta geçeriz İŞALAAAAHHHHGGG
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzon'a 2 veren 5 kişiyiz umarım böyle biter maç.![]()
Bu hafta da 5'te 1 şu an için. Şu ilk 5 maçta sıkıntı var bende nedense.Neyse ki, o 1 de Nobre'nin 90+3'teki kafa golüyle geldi. Sadece o gol sayesinde 8-9 puan gelecek.
![]()
Engin arkadan fena geliyor.Baya geriden geldi alacak gibi madalyayı cok formda.![]()
Birincilik elden gidiyor. 2 haftadır enteresan skorlar da çıkınca foruma üye olduğumdan beri kazanabileceğim tek madalya şansını da kaybedeceğim sanırım.
Benim tahmin yapmayı unuttuğum 3 hafta var, onlar olmasaydı 1.olurdum büyük ihtimalle.
2. olana madalya yok mu![]()
9'da 3 yapmama rağmen liderliği kılpayıyla korumayı başardım. Önümüzdeki hafta yeni lider eng1n olur ama.
31. ve 32. haftanın puan durumu işlenmedi. Lig bitince 4 haftanın hepsi toplu olarak mı geçecek acaba?![]()
İnternet bağlantımda sıkıntı olduğu için yayınlayamadım arkadaşlar. Kusura bakmayın. Bugün yayınlanacak.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Acayip bir tahmin yarışması oluyor. Hesaplarımda bir yanlışlık yoksa son haftaya eng1n ile aynı puanda gireceğiz.
Tahmin yapmayı unutmuşum ben ya![]()
Screw you guys, I'm goin' home
ya çok az puan topluyorum dedim bari büyüklerin maçlarına sürpriz oynayayım. hiçbiri tutmadı![]()
Cok mantıklı bir kural eğer kuralsa.Rakibin tahminlerinin aynısını yazar üstte olan olur biter.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
O zaman ben de tahmin yapmam, rakibim de yapamaz. Puan farkını korumuş olurum.
Bu işin şakası tabii ki, zaten son haftaya aynı puanda girilecek. Çok değişik bir tahmin yarışması oldu bu sene.![]()
yok kural değil de sen benim tahminlerin aynısını yazarsan farkı koruyacağın için öyle yapmak zorunda kaldım az kalsın unutuyordum son anda gördüm forumda yarışmayı.
Öyle bir şey yapmazdım, merak etme. Bu saatten sonra da kimse yapamaz zaten son haftaya aynı puanda girileceği için. Kazanan hakkıyla kazanacak ve sen kazanırsan da helal olsun derim. Sonuçta o kadar hafta gerideydin. Ben kazanırsam da bu forumda kazanacağım ilk madalyam olacak. Sadece bu açıdan önemsiyorum yarışmayı açıkçası. Bir daha madalyanın yanından bile geçemeyebilirim çünkü.
5-6 puan daha fazla puan toplasaydım bir anda bende madalya yarısına girecektim ama suan mucizelere kalmıs bir durum.
Şu ana kadar biten maçlar sonunda eng1n birinciliği garantiledi. Kendisini tebrik eden ilk kişi ben olayım. Çok çetin bir yarışmaydı, bravo!
İyi puan topluyorum aslında. İlk 7-8 hafta ve sezonun ortalarına doğru kaçırdığım tahminleri yapsaydım iyi olacaktı.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern