Sadece lige biraz heyecan gelsin istedik.
Böylece ilk yarı sona erdi.
Sadece lige biraz heyecan gelsin istedik.
Böylece ilk yarı sona erdi.
TariboWest
Son Dakika Gelişmeleri
* Corinthians ile kiralık sözleşmesi sona eren ve Fenerbahçe'ye geri dönen Cristian Baroni ile yollar ayrıldı.
* Yediği kırmızı kart sonrası maaş kesintisi ile cezalandırılan ve bundan hoşnut olmayan Emre Belözoğlu ile de yollar ayrıldı.
* Eskişehirspor'da kiralık olarak oynayan Salih Uçan Fenerbahçe'ye döndü.
* Yaşadığı ağır sakatlık yüzünden 4 aydır takımdan uzak kalan Raul Meireles takımla birlikte çalışmalara başladı.
* Sakatlıkları nükseden stoperin iki deneyimli ismi Bruno Alves ve Egemen Korkmaz iki ay daha yeşil sahalardan uzak kalacak.
* Stoperde alternatifi olmayan Ümit Boğa'nın defansa takviye yapmak istediği fakat mali durumun kötü olması sebebiyle bunun mümkün olmadığı söyleniyor.
* Bu sezon 16 maçta sadece 1 gol atabilen ve 5 asist yapan Moussa Sow hayal kırıklığı yaratttı. Ümit Boğa'nın Sow'un verimini arttırmak için forvete kaydırması bekleniyor. Bir diğer ihtimal ise yüksek bonservis bedeliyle İngiltere Premier Lig !
TariboWest
Gidişat güzel![]()
Baya sakatliklar olmus. Son donemde de puan kayiplari yasamisiz. Yinede hala ust siralardayiz, umarim ligi aliriz sezon sonunda.
Yarı finalde Bursaspor ile oynayacağız.
TariboWest
18. Hafta
19. Hafta
20. Hafta
21. Hafta
22. Hafta
23. Hafta
24. Hafta
Puan Durumu
Yeniden uzun bir seri yaparak liderlik koltuğuna oturduk. Bu saatten sonra genç ve sezon sonunda yollarımızı ayırmayı düşündüğüm isimleri ilk 11'e alacağım. Böylece piyasalarını arttırmayı hedefliyorum.
TariboWest
25. Hafta
26. Hafta
27. Hafta
28. Hafta
TFF Sessiz !
29. Hafta
30. Hafta
31. Hafta
Puan Durumu
Yine 31. Hafta Yine Mabedde ŞAMPİYON FENERBAHÇE ! ! !
Şampiyonluk Yorumları
ZTK Yarı Final
Finalde Beşiktaş ile oynayacağız...
TariboWest
Şampiyonluk için tebrikler. Duble geliyor eğer sürpriz olmazsa![]()
32-33-34. Hafta
Puan Durumu
ZTK Final
Sürpriz bir şekilde mağlup olarak kupa finalini Beşiktaş'a kaptırdık.
TariboWest
Sezonun sona ermesiyle yönetim yeni sözleşmeyi sundu ve kabul ettik.
TariboWest
Sampiyonluk icin tebrikler, ikinci yari baya rahat gecmis. Turkiye Kupasini kazanarak sezonu 3 kupayla kapatabilirdik ama olmamis. Seneye de sampiyon olarak Sampiyonlar Ligine direk gideriz umarim![]()
Taraftar Alper Potuk Dedi !
4 Yeni Sponsor Anlaşması İmzaladık !
Rota Belçika !
Sezonluk Beklentiler
TariboWest
Fenerbahçe İç Transferde 4 Oyuncusuyla Yeni Sözleşme İmzaladı !
Oyuncuların fedakarlık yapıp daha düşük bedellere imza atması hem yönetimi hem de taraftarı sevindirdi.
TariboWest
Geçen sezon kiralık oynayan Dirk Kuyt, Miroslav Stoch, Joseph Yobo, Milos Krasic, Mehmet Topuz ve Selçuk Şahin ile yollar ayrıldı.
Spoiler: Dirk Kuyt - Everton
Spoiler: Miroslav Stoch - PAOK
Spoiler: Milos Krasic - Karşılıklı Fesh - 2.7 m €
Spoiler: Mehmet Topuz - Cagliari
Spoiler: Selçuk Şahin - Kasımpaşa
Spoiler: Joseph Yobo - Al İttihad
TariboWest
Fenerbahçe Yabancı Oyuncularıyla Yollarını Ayırdı !
Gelecek sezon 5 yabancı ile oynayacak olan kulüpler transfer çalışmalarına bu yönde yön vermeye başladı. Bunların başında ise 9 yabancı oyuncusuyla yollarını ayıran Fenerbahçe geliyor...
Bruno Alves - Southampton - 230.000 €
Pierre Webo - Fulham - 300.000 €
Michal Kadlec - Westham - 1.000.000 €
Samuel Holmen - Stoke - 1.500.000 €
Raul Meireles - Parma - 2.500.000 €
TariboWest
Katar'ın Al Sadd takımı yöneticilerinden oluşan bir grup İstanbul'a geldi. Şu anda kulüp binasında transfer görüşmeleri yaptığı belirtilen iki kulübün en yakın zamanda kamuoyuna açıklama yapması bekleniyor. Fenerbahçe'den kimin ayrılacağı ve Al Sadd'da Raul, Keita ve Niang'ın yeni takım arkadaşının kim olacağı merakla bekleniyor...
TariboWest
Beyler galiba kariyer fazla tat vermiyor sizlere. Kariyer ilgi çekmiyor ise kapatmayı düşünüyorum. Samimi düşüncelerinizi bekliyorum.
TariboWest
İstek üzerine kariyer tekrar açılmıştır. Başarılar dilerim.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
İlgi olmadığından dolayı kariyeri kapatmıştım. Fakat yeniden devam etme kararı aldım. Uzun ince yolda tek başımıza da olsa yürümeye devam edeceğim.Başarı dileklerin için teşekkürler William.
TariboWest
Başarılar![]()
Ben yorum yapmasamda takipteyim kardeşim, başarılar yeni sezonda.
Egemen Korkmaz Al Sadd'a Transfer Oldu !
TariboWest
Transfer döneminde 6 oyuncuyu kadromuza kattık. Recep Niyaz'ı da as takıma aldık.
Jem Karacan
Necip Uysal
Santiago Vergini
Mevlüt Erdinç
Kaan Ayhan
Jeison Murillo
Transfer Geçmişi
TariboWest
Güzel transferler yapmışız.Jem'e bir tek ben ısınamadım sanırım bu oyunda.Nedense hiç beğenmiyorum![]()
TFF Süper Kupa
Nefes Kesen Maçta Kazanan Beşiktaş oldu...
TariboWest