Serie A 28. - 32. Hafta Maçları...
ŞAMPİYONLUĞA 5 MAÇ KALA....
Şu Tablo 37. Hafta da İşi Bitireceğimizi Söylüyor....
Serie A 28. - 32. Hafta Maçları...
ŞAMPİYONLUĞA 5 MAÇ KALA....
Şu Tablo 37. Hafta da İşi Bitireceğimizi Söylüyor....
O 2 kritik mağlubiyet yaşanmasa olmuştuk bile :/
Kesinlikle Haklısın... Aslında Bulunduğum Pozisyon da İyi di Ancak Oyundan Memnun Değildim. Şimdi İse Hem Lideriz Hemde Oynanan Oyundan Son Derece Memnununum. Bu Seneyi İtalya'da Domine Etmek İsterdim Kısmet Değilmiş Ancak Gelecek Sene Bomba Gibi Bir Milan Takımı Olacak.
Last edited by urwrdskkn : 17.Temmuz.2014 at 14:21
Arkadaşlar Günaydın.
Bugün Biraz Zorlama Yaparsam Kalan 6 Maçı'da Bitirmeye Çalışacağım.
Kalan Fikstürümüz...
Sampdoria (Deplasman)
Verona (İçerde)
Roma (Deplasman)
Torino (İçerde)
İnter (Deplasman)
Udinese (İçeride)
Hata Yapmazsak Elimizi Kolumuzu Sallaya Sallaya Şampiyonluğu Alacağız. Tek Zorlu Geçeceğini Düşündüğüm Maç Sampdoria Maçı Olarak Görüyorum.
Bu Akşam Arkamdan Nal Toplayan Juventus'un ve Napoli'nin Kalan Maçlarına Bakacağız...
Mangala Milan'a mı?????
32. Hafta Sonunda En Yakın Rakibi Juventus'un 4 Puan Önünde Lider Konumda Olan Milan'da Gelecek Sezon Transfer Çalışmaları Şimdiden Başlamış Durumda...Adil Rami'nin Ve Matias Silvestre'nin Kiralık Sözleşmeleri Sona Ereceği İçin Stoper Transferine Öncelik Veren Milan'da Kulislerde Konuşulan İsmin Porto'nun 23 Yaşındaki Stoperi Elaquim Mangala Olduğu Söyleniyor. Hatta Corriella Della Sportsun Yayınladığı Habere Göre Mangala İçin Milan Yetkililerinin Porto Yönetimi İle Dirsek Temasında Olduğu Uygun Şartların Oluşması Konusunda Görüşüldüğü Öne Sürüldü Ancak Mangala'nın Menajerinden Gelen Açıklamada Mangala'nın Şu Anda Portekiz Ligindeki Maçlara Odaklandığını Gelecek Sene İçin Şu Anda Görüşmek İstemediğini Belirtti.
İ Rossoneri'de Eder Alvarez Balanta Sesleri...
Gelecek Sezon İçin Şampiyonlar Liginde Başarı Hedefi Koyan Milan'da Bir Yandan Transfer Çalışmaları Sürerken Ortaya Çok İlginç Bir İddaa Atıldı. Kolombiya'nın Yerel Bir Gazetesinden Yapılan Açıklamada River Plate'in 20 Yaşındaki Yıldız Adayı Stoperi Eder Alvarez Balanta İçin Milan'ın Devrede Olduğu Transfer Etmek İçin 15 Milyon Euro'yu Gözden Çıkardığı Söyleniyor...
Balanta iyi olur hocam![]()
2'si de bizi yıllarca götürür almaya çalışalım (:
Juventus'un Fikstürü
Napoli'nin Fikstürü
Ve Bizim Kalan Fikstürümüz...
(Kalan Maçlar Seçili Şeklindedir.)
Ve Lig Sonu.
Şampiyonluğu Ellerimizle Juventus a Teslim Ettik...
GELECEK SEZON İÇİN GÜZEL GÖRÜNTÜLERLE KARİYERİ ŞENLENDİRMEYE ÇALIŞACAĞIM ARKADAŞLAR
Herşey bi yana güzel sezondu. Kötü başlayıp, sonradan seri yakalayıp şampiyonluğu Juve'ye kaptırman tam bir drama olmuş. Evde yaptığın hesap çarşıya uymamış, İnter deplasmanında şampiyonluk ipinin ucunu kaçırmışsın malesef. Seneye daha güçlü bir savunma hattı kurmalısın. Orta sahaya ve kanatlara 1er takviyeyle bu takım çok iyi yerlere gelecektir![]()
İyi toparladık takımı ama harbi kendi stadımızda vermişiz hemde şampiyonluğu ezeli rakibimiz etmiş şampiyonluktan seneye ağır darbe vuralım şunlaraŞL de oynayacağız boşver takma kardeşim ama olabilirdik çok yakındık
20dkkacık dayanamadık
![]()
Tesekkur ederim ama icim yaniyor evladimi kaybetmis gibi hissediyorum
O darbe oyle bir inecekki butun takimlar yer yerinden oynayacak ya her seyi gectim pozisyonlari bulan benim ama kontra dan gol atan inter oldu ya ona yanarim stoper e ciddi takviyeler yolda
Last edited by urwrdskkn : 18.Temmuz.2014 at 09:51
Gunaydin arkadaslar Bugun Sezonda Ne Yaptik Oyuncularimizin performanslari ve transfer harekatini anlatacagim
Sezonu bi soyle gozden gecirmek gerekirse benim icin iyi bir sezon oldu ancak herkesinde hem fikir oldugu gibi sampiyonlugu 37.hafta da kaybettim ancak interden once verona ile oynadigimiz macta bu sampiyonlugu kaybetmemizde basrol oynadi bu sene hic bir seyden cekmedim stoper ikilisinden cektigim kadar Transfer Harekatinda Oncelikli Hedefimiz Stoper Mevkisine Olacak Stoper Bolgesini Hizlandirmak Sart Oldu kale icinde bir transfer yolda Buyuk İhtimalle sira soyle olacak Yeni Transfer - Zieler - Rulli...
Diger bolgeler icin transfer listesi olusturmadim ancak forvet ve orta saha da 11 de oynayan oyunculardan birini degistirecegim oda surpriz olacak
Finansal olarak bakacak olursak seneyi -6 . 850 milyon euro civarinda kapattik ancak lig bonuslari icin gelecek paralar da olacak yeni sezona artili seviyede baslayacagiz buyuk ihtimalle
Benim Gozumle Sezonun Enleri:
Sezonun En İyi Oyuncusu: Kaka Leite
Sezonun En Sanssiz Oyuncusu: Ron Robert Zieler
Sezonun En Vasat Oyuncusu: Philippe Mexes
Sezonun En İyi Maci: 19.Hafta Udinese 2 - 7 A.C. Milan
Sezonun En Dramatik Maclari: 35.Hafta A.C.Milan 2 - 2 Verona 37.Hafta İnter 1 - 0 A.C. Milan
Sezonun Cikis Yapan Oyuncusu:Kevin Coshtant
Sezonun En İyi Genc Oyuncusu: Michy Batshuayi
Bence çok net 0-1 mağlup olunan Atalanta maçı şampiyonluktan etti
Transfer Listemi Açıklayabilirim Sizlere.
1) Kale Bölgesi İçin Barcelona'dan Ayrılacak Olan ( Şu Anda Haziran Ayı İçindeyim.) Victor Valdes İle Dirsek Temasındayız. Sebebi Abbiati ile Sözleşme Yenilemeyeceğiz. Ve En İyi Seçim Olarak'da Victor Valdes Ön Planda Benim İçin.
2) Stoper Mevkisinde Adil Rami İle Kiralık Sözleşmesini Fesh Etmiş Olduk. Matias Silvestre'de Gidecek. Doğal Olarak'da Sezonun Benim Gözümde En Vasat Oyuncusu Olan Philippe Mexes de Gidecek 3 Tane İsim Yolda. Bunlar Nemanja Vidic , Elaquim Mangala ve Eder Alvarez Balanta. Bu 3 İsmi Alırsak Stoper Mevkisinde Ciddi Bir Rahatlık Yaşayacağız Orası Kesin.
3) Sağ Bek Alarm Vermeye Başladı. Bonera Ve Abate Takımdan Ayrılacaklar İçerisinde. Tek Sağ Bek Olarak Mattia De Sciglio Kalacak. Performansından Memnun Olduğum Mattia De Sciglio Takımın İlk 11 inde Yeri Garanti Oldu. Ancak Geride Adamı Kalmayacağı İçin Sağ Bek Transferi İçin Catania'nın Genç Beki Gino Peruzzi İle Görüşeceğiz Fiyatı Tuzlu Gibi Görünse'de En Uygun Fiyata Satın Alacağız.
4) Orta Saha Transferinde İlk İşimiz Andrea Poli'nin Bonservisinin Elinde Olan Kulüp İle Masaya Oturup Bonservisinin Hepsini Almak İçin Uğraşacağız. Ayrılıklar Olacak Başta Michael Essien Ve Sulley Muntari Olmak Üzere Bir Çok Oyuncumuz Ayrılacak. Yerlerine Genç Gelişime Açık Oyuncular Transfer Edeceğiz. Onlar İçin İle İlk Başta Gaston Gil Romero Var Ardından Wanyama Uzayıp Gidecek Bu Kuyruk Ya Hayırlısı.
5) Sol Bek de Transfer Yapmayı Düşünmüyorum. Hatta Kevin Constant İle Devam Edeceğiz.
Contento Eğer Bir Sorun Çıkartmadığı Sürece Takımdan Yararına Satışını Yapmayı Düşünüyorum.
Çünkü Sol Bek İçin Caner Erkin İle Anlaşma Sağladık. Sıra Şöyle Olacak Constant - Caner - Silva.
6) Forvet Ve Onun Arkası İçin Gelecek Sezon Değişikliğe Gitmeyeceğim. Kaka Batshuayi Ve Balotelli'nin İlk 11 deki Yeri Garanti Konumda Ancak Geride Gene Sıkıntı Olacak. Çünkü Pazzini İle Ayrılmayı Düşünüyoruz. Forvet Bölgesindeki Alternatif'i Artırmak Adına Yedek Kalmayı Sorun Etmeyecek Bir Oyuncu Arayışında Olacağız Bu Kişide Büyük İhtimalle Caen'den Gelecek Regen Forvet Olacak. Kaka'nın Futbolu Milan'da Tamamlayacağını Düşünüyorum. Yerine İse En Güçlü Aday Juan Quintero.
Balanta , Mangala kesinlikle gelirse defans problemi kalmaz.
Caner'i alacaksan yanına kart gördükten sonra oynayabilecek birini daha almalısın
Gil Romero iyidir ..
Şampiyonluğun kaçması üzücü, İnter mağlubiyetiyle kaçması daha da üzücü. Fakat yeniden ayağa kalkıp yeni oyuncularla birlikte gelecek sezon esersin.
TariboWest
Yeni Sezon Başlıyor...
Serie A 2014/2015 Fikstürümüz...
Yeni Aslan Parçalarımız...
Bedelsiz...
Bedelsiz...
Yaklaşık 20 Milyon Euro...
Bedelsiz...
Yeni Regenciğimiz...