Garanti falan yok ege , Kızıl Yıldız gibi tersine gelir görürsün.
Garanti falan yok ege , Kızıl Yıldız gibi tersine gelir görürsün.
Avrupa'da işler yolunda gidiyor.Ligi zaten artık aboneyiz şampiyonluğa![]()
Taktiğini çok beğendim Ege , Avrupa'da iyi ki elenmişsin be ogliim![]()
Kızılyıldız maçları kötü olmuş ama Avrupa Ligi için umut var![]()
Bu sene AL yi alalım Ege,Güveniyorum sana![]()
Çok emin konuşuyosun dikkatli ol Kızılyıldız falan gelir yine aman
Dortmund'u yenmiş takımız bir bordo mavi farketmez çakar geçeriz hoca !
Rakip harbi zor olmuşta grupta 2 galibiyet 4 beraberlik var vıyyy. Şaka maka feyenord eziyodu her karşılaşmada bizi şimdi altımızda kalmış
Hızlı hızlı
Schalke yedek kadroyla çıktı![]()
Bordoyu elemek güzel olmuş. Yarı final isteriz seneye de avrupa kupasında kupa yada şlde çeyrek final
Süper gidiyoruz darısı benim başıma![]()
Supersin, Tottenham karsisinda da sansimiz yuksek.![]()
KOYDUK MU KOYDUK MU
geçeriz tottımı
San Marino'lu oyuncu var mı yahu kadroda,3 senede vatandaşlığa geçiyorlardı galiba.Milli takım daha önemli :P
arara. diğer eşleşme ne acaba
Oha sen neler yaptın ege yavrucum. Sen bana özel mesajla avrupa maçlarını yapacağın günleri söyle de ben foruma girmeyim. Girsemde aktif olmayım. Ne zaman böyle yapsam uçuyorsun.![]()
Vaay be elemiş tottenham'ı helal olsun![]()
Libertas taraftarları Tottenham zaferini doyasıya kutladılar, libertas yönetimi bu zaferi kutlamak için brezilyadan sambacıları getirdi !
![]()
Olsun itibarımız her sene artıyor bu sene de çok iyi yerlere geldik seneye daha iyi olacağız.![]()
Sorun değil. İtibarımız artıyor seneye daha iyi oluruz.
Ege elinden gelenin en iyisini yapmışsın.Şu takımlarla şu başarılar mükemmel devamını bekliyoruz![]()
Tottenham çıktı yazdığını görmesem başta Monaco geldi sanmıştım ^^ ve elenirsin bebeğim yazacaktım zaten Tottenham'ı eledikten sonra onlara bir zahmet elenmişsin![]()
Sağlık olsun Ege harikasın bir 10 sene daha bekleriz![]()